Επισκέπτης
Κατσε γιατι ειχα απασχοληθει λιγο..
ποιος ειναι ο μαριος.. ο γιος της μαριας..
Ρε συ καρφώνεσαι ρεεεε!!!
Κατσε γιατι ειχα απασχοληθει λιγο..
ποιος ειναι ο μαριος.. ο γιος της μαριας..
Ρε συ καρφώνεσαι ρεεεε!!!
κουμμούνι είναι ρε!Μαριε εισαι κουμουνι... η ΤΣΙΡΙΖΟΝΙ
σταματα να μιλας και κανε οτι ξερεις καλυτερα
βολταιρος αν θες για πεταγματα σαν σκατο εκει που δεν τον σπερνουν...ασε που τα ξερει ΟΛΑ.... ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ και τον giorgos..κουμμούνι είναι ρε!
καμία σχέση με τσιριζόνι!
και εξαιτίας αυτού τρώει κράξιμο και από τους γνωστούς διεθνιστές ανθέλληνες του σάιτ.
του ξεφεύγουν λίγο οι φιλλεληνικές του απόψεις(?λέμε τώρα) και θα τον υποστήριζα αλλά όπως θα δεις εντός ολίγου είναι ΚΑΙ σπασαρχίδης αλλά ΚΑΙ βαρετός!
ούτε για βρίσιμο δεν κάνει και πετάγεται στα ξαφνικά εκεί που δεν τον σπέρνουν
καλά αυτός τουλάχιστον έχει τη γραμμή του κόματος που τον θρέφει όλα τα χρόνια....βολταιρος αν θες για πεταγματα σαν σκατο εκει που δεν τον σπερνουν...ασε που τα ξερει ΟΛΑ.... ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ και τον giorgos..
1/ κουμουνι εισαι και φαινεσαι........κουμμούνι είναι ρε!
καμία σχέση με τσιριζόνι!
και εξαιτίας αυτού τρώει κράξιμο και από τους γνωστούς διεθνιστές ανθέλληνες του σάιτ.
του ξεφεύγουν λίγο οι φιλελληνικές του απόψεις(?λέμε τώρα) και θα τον υποστήριζα αλλά όπως θα δεις εντός ολίγου είναι ΚΑΙ σπασαρχίδης αλλά ΚΑΙ βαρετός!
ούτε για βρίσιμο δεν κάνει και πετάγεται στα ξαφνικά εκεί που δεν τον σπέρνουν
εγινε και στα ελληνικα τωρα αυτο?1/ κουμουνι εισαι και φαινεσαι........
2/ να γενικως δεν τα παω καλα με αυτους που ζουν πισω απο το πσ τους και περνιουντε για επαναστατες.....
3/ ειμαι βαρετος??? αααα ρε καμενο πρεπει πρωτα να γνωρισεις ανθρωπους στη κανονικη σου ζωη!
4/ εσυ με κυνηγουσες ρε βλακα ασε που οτι γραφω τα διαβαζετε και μου τα αναφερετε [glow=red,2,300]βρειτε ζωη [/glow]pls
1/ κουμουνι εισαι και φαινεσαι........
2/ να γενικως δεν τα παω καλα με αυτους που ζουν πισω απο το πσ τους και περνιουντε για επαναστατες.....
3/ ειμαι βαρετος??? αααα ρε καμενο πρεπει πρωτα να γνωρισεις ανθρωπους στη κανονικη σου ζωη!
4/ εσυ με κυνηγουσες ρε βλακα ασε που οτι γραφω τα διαβαζετε και μου τα αναφερετε βρειτε ζωη pls
αντε γεια παω για καμια βολτουλα....κατάλαβες τώρα ράφμαν τι είναι ο ΜΑΡΙΟΣ?
μακριά,αν και δεν θα τα καταφέρεις γιατί όλο ξύνεται όπως βλέπεις!
γεια σου ΜΑΡΙΕ!
Τα λέμε άλλη μέρα.
κατάλαβες τώρα ράφμαν τι είναι ο ΜΑΡΙΟΣ?
μακριά,αν και δεν θα τα καταφέρεις γιατί όλο ξύνεται όπως βλέπεις!
γεια σου ΜΑΡΙΕ!
Τα λέμε άλλη μέρα.
η δικιά σου γαμιέται τζάμπα γι αυτό δε μας απασχολεί εμάς η τιμή της μπεζίνας.με 2 λίτρα γαμάνε τη μάνα σου
οπότε έπεσε η τιμή
η δικιά σου γαμιέται τζάμπα γι αυτό δε μας απασχολεί εμάς η τιμή της μπεζίνας.
τη δικιά μου ξέρω να την φυλάω.η δικιά σου γαμιέται τζάμπα γι αυτό δε μας απασχολεί εμάς η τιμή της μπεζίνας.
Στέκα, πες αλεύρι, ο Περσόνα σε γυρεύει.
Διασκέδασε μας με τις ανοησίες που βρήκες από εδώ και από εκεί. Έψαχνες πολύ καιρό;;;
Ο Τσίπρας συμμετέχει σε μία τεχνική εταιρία όπως ΠΑΡΑ πολλοί μηχανικοί.
Είναι πάγια τακτική στην Ελλάδα το καταστατικό μιάς εταιρίας (Ανώνυμης, ΕΠΕ) να περιλαμβάνει ένα σωρό δραστηριότητες και για λόγους φορολογικούς αλλά και διότι πολλές φορές οι διαγωνισμοί απαιτούν να γράφεται ρητά στο καταστατικό μία ορισμένη δραστηριόητα. Έτσι, βάζουν ένα σωρό συγγενείς δραστηριότητες και πολλές φορές κολλάνε και εμπορικές.
Το θέμα λοιπόν δεν είναι τι λέει το καταστατικό όπως πονηρά αναφέρεις εσύ παληο-υποκριτάκο υπέρμαχε της ιδιωτικής πρωτοβουλίας κατά τα άλλα.
Το θέμα είναι:
Πήρε κανένα δημόσιο έργο η εταιρεία του Τσίπρα μέχρι τώρα;;; Ή μόνον ιδιωτικά έχει αναλάβει;;;
Απάντησε αν ξέρεις. Διότι αυτό είναι το σημαντικό (και πάλι παίζεται) και όχι τι λέει το καταστατικό.
Διαφορετικά είσαι ένα άθλιος Γκαιμπελίσκος.
Και..... ο Περσόνα σε γυρεύει........
ΠΩς ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ του τσιπρα οταν χτιζει εκ μερους του λατση το the mall? Me ποια πολιτικη δυναμη θα τον κρινει οταν ο λατσης τον "τάιζει"?