Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ε τότε επιτρέψε μου να εστιάσω στα Χρυσαύγουλα που έκλεισαν την μύτη και ψήφισαν Σύριζα.

http://[URL unfurl="true"]www.publicissue.gr/wp-content/gallery/pi2012022_c/2.jpg[/img[/URL]]

3% των ψηφοφόρων του Σύριζα.

Και το 8% αυτών που ψήφισαν τώρα Σύριζα προήλθαν από τον Καμμένο.

Αντίστοιχα ξέρεις ποιό ήταν το ποσοστό των ψήφων της ΔΗΜΑΡ που προήλθαν από την ΧΑ;
Κοντά στο 0%.

Αυτά για το ποιός θολώνει τα νερά.....
[/quote]μ αρέσει όταν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων κάνουν ανάλυση αποτελεσμάτων μέσω τηλεφωνικών αναλύσεων...
ας πούμε οι μισοί γνωστοί μου που τους πήραν τηλέφωνο έλεγαν αλλα αντί αλλων......

επίσης θέλω να μου κάνεις ανάλυση απο πού πήρε η Παναθηναική Συμμαχία απο 17 ψήφους το Μάη γύρω στις 12 χιλιάδες τον Ιούνη.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.486
Πόντοι
786
Συμπέρασμα: το κόμμα που μεγαλώνει παίρνει από παντού. το μικρό είναι καθαρό.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
απλα ο κυρ-φωτης ισως πρεπει να πει καποια στιγμη τι αλλαξε μεσα σε ενα ολοκληρο μηνα :grin:

Τον ψεκάσανε μάλλον.

Πάντως ναι, έκανε κρα από μακριά το ΝΔ/μπαστόκ/δημάρ.

Επισκέπτης
Αυτά για το ποιός θολώνει τα νερά.....
Εσυ.

Οσο πιο ψηλα στην κοινωνικη πυραμιδα τοσο καθαροτερη η ταξικη συνειδηση.

Λογικο ειναι επισης με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ υπο καταρρευση οι πιο κατω να ψαχνονται,ακομη και με την ΧΑ και τους καμενους ελληνες,οχι ομως και οι πιο πανω...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
επίσης θέλω να μου κάνεις ανάλυση απο πού πήρε η Παναθηναική Συμμαχία απο 17 ψήφους το Μάη γύρω στις 12 χιλιάδες τον Ιούνη.

Θα σου πω εγώ. Τον Μάη κατέβηκε αλλά δεν έστειλε ψηφοδέλτια. Οι 17 λοιπόν λαγοί, ήταν τόσο σκληροπυρηνικοί, ώστε να το επισημάνουν στους δικαστικούς, για να τους φτιάξουν χειρόγραφα... Αντιθέτως τον Ιούνιο το κυνήγι λαγού είχε τελειώσει, ψηφοδέλτια είχαν και έτσι πίσω από το παραβάν έκαναν την μαλακία τους.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Η ΔΗΜΑΡ δεν θα έλεγα ότι είναι ακριβώς μπαστόκ. Είναι η μετεξέλιξη των σημιτανθρώπων του μπαστόκ, [size=18pt]αυτών των πγοοδευτικών αριστερών που καβάλησαν τον ταύρο το 1981 και δια εισοδισμού πήραν την εξουσία στην μετασιδερένια εποχή. Κάτι δηλαδή σαν τα νεοφιλελευθεριστήρια της ΝΔ. Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και ο κώλος μας...[/size] Το αυθεντικό μπαστόκ, λίγο λούμπεν, λίγο μάγκικο, λίγο ζιβάγκο, λίγο "ο πρώην στην απέξω που μπήκε στα κόλπα" ή κάνει ακόμα υπομονή γιατί τρώει από τα έτοιμα ή την έχει κάνει για τσύριζα. Όταν φύγουν και οι τελευταίοι από αυτούς, νομίζω μπορεί να συνενωθούν τα δύο κόμματα.

Όσο για τον μέσο έλληνα, δεν νομίζω ότι αντέδρασε στην χούντα. Αντιθέτως, μια επταετία έδειξε απίστευτη ανοχή αν όχι αδιαφορία, και αν δεν είχε γίνει η μαλακία της Κύπρου, μπορεί ακόμα να είχαμε τους συνταγματάρχες. Εκτός και αν εσύ πιστεύεις ότι η χούντα έπεσε λόγω Πολυτεχνείου.
μόλις έδωσες τον αυθεντικό ορισμό του πασόκου.
στα αλλα όλα συμφωνάμε πλήρως.
στο σύριζα έχει μαζευτεί η ξυπόλητη σάρα και μάρα, στη δημάρ η ντυμένη σάρα και μάρα απο το κολωνάκι μετά τη λαίλαπα Σημίτη. είμαι σίγουρος πως και ο Ακης ΔΗΜΑΡ ψήφισε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Θα σου πω εγώ. Τον Μάη κατέβηκε αλλά δεν έστειλε ψηφοδέλτια. Οι 17 λοιπόν λαγοί, ήταν τόσο σκληροπυρηνικοί, ώστε να το επισημάνουν στους δικαστικούς, για να τους φτιάξουν χειρόγραφα... Αντιθέτως τον Ιούνιο το κυνήγι λαγού είχε τελειώσει, ψηφοδέλτια είχαν και έτσι πίσω από το παραβάν έκαναν την μαλακία τους.
ααααααααααααααααχααχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχχαχααχχαααααααα

κατεβάστε ρε λαμόγια ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
όσο για την αθλιότητα ότι η ΔΗΜΑΡ δεν είναι πασοκ γελανε και οι πέτρες που ψηφίζουν ακόμα πασοκ.

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ.

images

Αυτά περί αθλιοτήτων.......

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
το κυβερνητικο μπλοκ ειχε διαμορφωθει πολυ πριν τις εκλογες του μαη...το σχημα νδ-πασοκ-δημαρ επιβεβαιωθηκε απο τη σταση κουβελη κατα τις διερευνητικες των πρωτων εκλογων...ηταν αδιαφορο αν οι πρωην ψηφοφοροι του πασοκ θα πηγαιναν σε νδ,δημαρ ή χα,το ζητουμενο ηταν να μην μετακινηθουν αριστεροτερα.
τωρα αν ο φοβισμενος πασοκος επελεξε νδ και ο "ιδεολογος" δημαρ,αδιαφορο πολιτικα αφου η συγκυβερνηση ηταν βεβαιη και για τον ψηφοφορο...απλα ο κυρ-φωτης ισως πρεπει να πει καποια στιγμη τι αλλαξε μεσα σε ενα ολοκληρο μηνα :grin:

Το θεμα ειναι γιατι ξαναγιναν εκλογες? Γιατι οι 3 τους βγαζαν ανετα κυβερνηση ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Τον ψεκάσανε μάλλον.

Πάντως ναι, έκανε κρα από μακριά το ΝΔ/μπαστόκ/δημάρ.
ο κυρ φώτης έπαιξε λαμπρά το παίγνιο του σαμαρά με την πολιτική ανοιξη.
έπεσαν οι κατάλληλες προμήθειες το κόμμα έδειξε απίστευτη συσπείρωση, κεφαλαιοποιήθηκε η κομανετσιά και στις επόμενες θα κάνουμε ΑΓΩΝΑ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΓΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
:2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ααααααααααααααααχααχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχχαχααχχαααααααα

κατεβάστε ρε λαμόγια ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Θα βγάλουμε τον τάκη με τα μαλλιά σφουγγαρίστρα πρωθυπουργό ρε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ.

images

Αυτά περί αθλιοτήτων.......
μόλις βρήκαμε και τι ψήφισες.
απο πασόκος ΣΙΚΑΤΟΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ...
έχετε πάντως ένα χαμαιλέοντα μέσα σας εσείς τα οσχοθρεμμένα πασόκια.  :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το θεμα ειναι γιατι ξαναγιναν εκλογες? Γιατι οι 3 τους βγαζαν ανετα κυβερνηση ...
γιατί έπρεπε να πείσουν τους ηλίθιους πως είναι διαφορετικοί
αν εν τω μεταξύ έβγαινε ο Συριζα, τα ίδια θα έκανε με αυτούς τώρα, άσχετα αν φωνάζουνε γιατί είναι αντιπολίτευση

και έτσι τους συμφέρει.

πλήρης απογοήτευση από το πολιτικό καστ

Επισκέπτης
Υπαρχει και ενα θεμα γιατι ενω ηταν ο Κουβελης που δεν δεχοταν τον Μαη να μπει στην κυβερνηση ολοι εβριζαν τους ΣΥΡΙΖΑιους...Μιλαμε για πλυση εγκεφαλου,που ομως επιανε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
παίζαν το χαρτί του 51% για να σου πιούν το αίμα με ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
το πλησίασαν πάντως.
με άλλες 10 μέρες προεκλογικό αγώνα το χαν χαλαρά.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Stories

Νέο!