Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
δεν εχω διαβασει το θεμα, ουτε με ενδιαφερει. Μια δηλωση εχω να κανω μονο
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΛΑΚΑ. ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙΣ ΤΟΥς ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ
δεν εχω διαβασει το θεμα, ουτε με ενδιαφερει. Μια δηλωση εχω να κανω μονο
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΛΑΚΑ. ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙΣ ΤΟΥς ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ
οι ανελλήνιστοι ΛΑΘΡΕΛΛΗΝΕΣ ας μην προσποιούνται τους γνώστες!!!
δεν τους παίρνει!!!!
Μίσθαρνε πρακτορίσκε είναι μετέφρασα καί όχι μετάφρασα.Να διαβάσεις ελληνική γλώσσα.
Μίσθαρνε πρακτορίσκε είναι μετέφρασα καί όχι μετάφρασα.Να διαβάσεις ελληνική γλώσσα.
αυτό είναι το πρόβλημα σου ΑΝΟΗΤΕ!!!!
ότι δεν καταλαβαίνεις!!!!
αν κατι έκανε με το νικ σου ο βολταίρος δεν ήταν ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ αλλά ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ!!!!!!
άντε στη σπηλιά σου τώρα!!!!
Μίσθαρνε πρακτορίσκε δέν υπάρχει περίπτωση να σού ξαναδώσω βήμα.Λαθρόβια σαπρόφυτα σάν εσένα πρέπει νά ρίχνονται στον Καιάδα.Επειδή Καιάδας δεν υφίσταται όλα τά καρκινώματα τού Ελληνισμού όπως εσύ πρέπει να αγνοούνται.Σε πρώτη φάση...............
Κάτι τελευταίο αγράμματε αριστεριτζή πού σάν τέτοιος ποτέ δεν ενδιαφέρθηκες γιά τήν ελληνική γλώσσα.
ΚάβΕΙρος καί ουχί ΚαβΙρος.Παπαρολόγε μετέφρασες το ψευδώνυμό μου
Γελοίο σκουλήκι.
Και φυσικά μετέγραψα το nickname σου όπως το έχεις καταχωρήσει με λατινικούς χαρακτήρες.
Γιατί ηλίθιο σκουπίδι δεν συναντάται η λέξη Kaviros πουθενά στην επίσημη βιβλιογραφία.
ΠΟΥΘΕΝΑ σκουλήκι.
Να τι λέει η Wikipedia:
In Greek mythology, the Cabeiri, (Cabiri, Kabeiroi[1], Kabiri or Greek: Κάβειροι) were a group of enigmatic chthonic deities.
Πολύ περισσότερο ψάξε στο Liddel Scott αν υπάρχει αυτή η λέξη.
Ψάξε και σε όλο το Perseus project αν υπάρχει η λέξη kaviros:
Αντίθετα:
ΠΟΥΘΕΝΑ ηλίθιο σκουλήκι δεν συναντάται η λέξη Kaviros.
ΠΟΥΘΕΝΑ εκτός από τα ηλίθια φόρουμ των ηλίθιων Εθνικίων.
ψαχνει στο google...Γνωρίζεις τί σημαίνει "Κάβειρος";
Και φυσικά μετέγραψα το nickname σου όπως το έχεις καταχωρήσει με λατινικούς χαρακτήρες.
Γιατί ηλίθιο σκουπίδι δεν συναντάται η λέξη Kaviros πουθενά στην επίσημη βιβλιογραφία.
ΠΟΥΘΕΝΑ σκουλήκι.
Γελοίο σκουλήκι.
ΠΟΥΘΕΝΑ σκουλήκι.
Να τι λέει η Wikipedia:
In Greek mythology, the Cabeiri, (Cabiri, Kabeiroi[1], Kabiri or Greek: Κάβειροι) were a group of enigmatic chthonic deities.
Αντίθετα:
Την λέξη Κάβειρος την έμαθα εκεί πού δέν πήγες ποτέ ουτιδανέ ανελλήνιστε βάρβαρε, σε Ελληνικό Σχολείο!!!
Αυτά παθαίνει όποιος επικαλείται τό Διαδίκτυο για την Ελληνική Γλώσσα καί Ιστορία.
(Υ.Γ. Περιμένω με ενδιαφέρον τις παρατηρήσεις σου για την τεχνική εταιρεία τού κου Τσίπρα)
Γελοίο σκουλήκι.
ΠΟΥΘΕΝΑ σκουλήκι.
Να τι λέει η Wikipedia:
Αντίθετα:
Περιμένω τίς ενδιαφέρουσες πληροφορίες σου για τήν τεχνική εταιρεία Δημ. Εργων τού κου Τσίπρα.Φαίνεται να γνωρίζεις αρκετά.
Γνωρίζεις τί σημαίνει "Κάβειρος";
Οχι μπετούγια αλλά Πετούγια.Δεν συνδέεται με το μπετόν (πού έχει τό κρανίο σου!)
Ρε πανύβλακα πες μας και για την πετούγια.
Επί της ουσίας έχεις να πεις τίποτε;;;
Βρες σε ένα οποιοδήποτε λεξικό ή έργο ή άρθρο την λέξη Kaviros.
Μέχρι να το βρείς Kaviros = Κάβιρος ή Καβίρος ή Καβιρός.
Τό "επί τής ουσίας" στην συζήτηση τού νήματος, είναι η τεχνική εταιρεία τού κου Τσίπρα.
Εχω πεί αρκετά καί τεκμηριωμένα, αφού τυγχάνει ο κος Τσίπρας νά είναι συνάδελφός μου.
Περιμένω τίς δικές σου παρατηρήσεις γιά νά έχουμε έναν γόνιμο διάλογο.
Κατά τά λοιπά μπορούμε νά συζητήσουμε ότι επιθυμείς αλλά στό αντίστοιχο νήμα.
Η τακτική τής στρεψοδικίας, δηλ. η μεταφορά τού κέντρου βάρους μίας συζήτησης σε πολλά διαφορετικά κέντρα έχει σάν αποτέλεσμα τήν αποδυνάμωση ή εξαφάνιση τού συζητούμενου θέματος καί την σύγχυση τών συμμετεχόντων.
Συμβαίνει συνήθως όταν αδυνατίζουν ή καταρρέουν τά έωλα επιχειρήματά μας.
Εχει αρκετή επιτυχία όταν "τσιμπάει" τό ακροατήριο.
Πρόκειται γιά μία πανάρχαια τακτική ψυχολογικού πολέμου.
Λοιπόν τί λέγαμε γιά τήν τεχνική εταιρεία τού Τσίπρα;
Εσυ εισαι "δρ" σε αυτη την τακτικη αλλωστε!τα είπες όλα...
όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!