Επισκέπτης
Αλαζονεια τηνε λενε κι ολα τα παιδακια κλαινε.είσαι σίγουρος γι'αυτό; μήπως τα έχεις μπερδέψει λίγο;
Αλαζονεια τηνε λενε κι ολα τα παιδακια κλαινε.είσαι σίγουρος γι'αυτό; μήπως τα έχεις μπερδέψει λίγο;
Γιατι να χεζεται ο τραμου??? Αυτοι που πρεπει να χεζονται ειναι αυτοι που δεν εχουν μια. Θα γινουμε Ρωσια με τους ολιγαρχες! ;)
Mε το που θα τσεκαρουν τετοιο πραμα οι μπαχαλοι τυφλα να 'χει το Kosta Boda.τωρα που θα μας πάει ο τσίπρας στην δραχμή έχω σταμπάρει ένα φιλέτο στο σύνταγμα.. θα το κάνω FKK..
και τα κέρδη φυσικά απευθείας έξω (λόγω επένδυσης με εισαγωγή συναλλάγματος)...
Mε το που θα τσεκαρουν τετοιο πραμα οι μπαχαλοι τυφλα να 'χει το Kosta Boda.
αφού είναι έτσι ρε όμορφε,γιατί σκίζεσαι τόσο κατά του τσίπρα; τόσο αλτρουιστής είσαι;τωρα που θα μας πάει ο τσίπρας στην δραχμή έχω σταμπάρει ένα φιλέτο στο σύνταγμα.. θα το κάνω FKK..
ΜΑ καλα ρε μαλακες ΤΟ ΚΟΣΤΑ ΜΠΟΝΤΑ ρε !Mε το που θα τσεκαρουν τετοιο πραμα οι μπαχαλοι τυφλα να 'χει το Kosta Boda.
Αχαχαχαχαχα,πως λεμε με την καμμια?Αυτο!παντως ο τραγκας απο οτι ειπε η νδ πλεον προηγειται στα γκαλοπ.
τωρα που θα μας πάει ο τσίπρας στην δραχμή έχω σταμπάρει ένα φιλέτο στο σύνταγμα.. θα το κάνω FKK..
Kαι γω ενα στην ερμου...450 τετραγωνικα!!!! φιλετο λεμε..
ελα ρε Αlex pack ...εμπαινεεεεεεεεεεεεεεε
τραμου παρεπιπτοντως....εχω βρει και ενα πολυ μεγαλο σαλονικα μερια πλατεια αριστοτελους....
αλλα θελω βοηθεια....
κοιτα με την προπαγανδα που εχει πεσει για ευρω,δραχμη και τα ρεστα δυσκολα μπορει να αντεξει ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχως.Αχαχαχαχαχα,πως λεμε με την καμμια?Αυτο!
εντάξει ρε.. 4-5 μέρες μείνανε.. θα το συζητήσουμε ;)
έχεις δίκιο. μετά από αυτές τις εκπομπές δεν άντεξε να μείνει πλέον κάτω απ'το 30%κοιτα με την προπαγανδα που εχει πεσει για ευρω,δραχμη και τα ρεστα δυσκολα μπορει να αντεξει ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχως.
Υπαρχουν πολυ χειροτερα σκηνικα απο αυτο.κοιτα με την προπαγανδα που εχει πεσει για ευρω,δραχμη και τα ρεστα δυσκολα μπορει να αντεξει ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχως.
εδω ο αντενα εχει εκπομπη με τις συνεπειες της δραχμης που παιζοταν 2 μερες..(δεν ξερω αν ειχε και συνεχεια κιολας)
έχεις δίκιο. μετά από αυτές τις εκπομπές δεν άντεξε να μείνει πλέον κάτω απ'το 30%
Ρε παιδια ελεος μη τα λετε αυτα δεν θ αντεξει ο Σαμαρας , θα ακουσουμε το μπαμ απ τη Συγγρου και ειναι και δρομος με σημασιαναι ειναι πανω απ το 30....μου το ειπαν κατι φιλοι μου πανεπιστημιακοι
είχες κάνει αίτηση και προτίμησαν πακιστανούς;
είχες κάνει αίτηση και προτίμησαν πακιστανούς;
πουστιά.