paris2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Μπράβο από μνήμη σκίζεις! Θυμάσαι μήπως και το σύνθημα του Καραμανλή το 2004;"Αλήτη, προδότη, Σαμαρα".
Λοιπον?
(να τον χαίρεσαι το γιο του νταβατζή στην Α΄Αθήνας!)
Μπράβο από μνήμη σκίζεις! Θυμάσαι μήπως και το σύνθημα του Καραμανλή το 2004;"Αλήτη, προδότη, Σαμαρα".
Λοιπον?
Για να γίνει αυτό,θα πρέπει πρώτα να τους "Ελληνοποιήσουν" ...και αυτό σκοπεύουν να κάνουν. :Sδεν φεύγουνε καθημερινά ούτως ή άλλως;
τι θα πει σταδιακή;; Θα τους φτιάχνουνε λίγα και μετά πάλι άλλα λίγα; Κι όσα χρειαστούν;;;
αχαχαχαχα - Τσίπρα ρε μουνιαααααααααα
"Πολιτική Αλλαγή".Μπράβο από μνήμη σκίζεις! Θυμάσαι μήπως και το σύνθημα του Καραμανλή το 2004;
(να τον χαίρεσαι το γιο του νταβατζή στην Α΄Αθήνας!)
ΤΣΟΥ!"Πολιτική Αλλαγή".
Mαζί μπορούμε ,με νεα πολιτικη?
Δεν εχει "τσου".
Αυτό που λέω εγώ είναι.Δεν εχει "τσου".
Το κεντρικο συνθημα του 2004 για την ΝΔ ηταν "πολιτικη αλλαγη".
Οχι, δεν ειναι. Αυτο που λεω εγω ειναι.Αυτό που λέω εγώ είναι.
η μιση στον σαμαρα και η αλλη μιση περιμενει την απελευθερωση της χωρας απο το καταραμενο μνημονιο.Οχι, δεν ειναι. Αυτο που λεω εγω ειναι.
Που πήγε η ΝΔ του 2004;
Τον Οκτώβριο του 2004 είχε πει ο Κώστας Καραμανλής από τον Μπαϊρακτάρη: "Δεν θα ανεχθούμε να κυβερνούν αυτό τον τόπο 5 νταβατζήδες και 6 συντεχνίες"Δεν εχει "τσου".
Το κεντρικο συνθημα του 2004 για την ΝΔ ηταν "πολιτικη αλλαγη".
Αυτό που σου λέω είναι και τέλος.Οχι, δεν ειναι. Αυτο που λεω εγω ειναι.
Όταν το είχε προτείνει το ΛΑΟΣ καλά ήτανε;δεν φεύγουνε καθημερινά ούτως ή άλλως;
τι θα πει σταδιακή;; Θα τους φτιάχνουνε λίγα και μετά πάλι άλλα λίγα; Κι όσα χρειαστούν;;;
αχαχαχαχα - Τσίπρα ρε μουνιαααααααααα
Οχι, αυτο που λεω εγω ειναι.Αυτό που σου λέω είναι και τέλος.
Ωχου ρε Αλεξ με το πείσμα σου,με έχεις νευριάσει.Θα ψαξω το σποτάκι και επανέρχομαι.Οχι, αυτο που λεω εγω ειναι.
Δημοσίευση: 02 Φεβ. 2004, 19:39
«Ο τόπος χρειάζεται πολιτική αλλαγή» το κεντρικό σύνθημα της Nέας Δημοκρατίας
Προβολή θέσεων και συγκεκριμένων πολιτικών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων προανήγγειλε ο Γ.Σουφλιάς, αναφερόμενος στην προεκλογική καμπάνια της Νέας Δημοκρατίας. Ο ίδιος άσκησε κριτική στο ΠΑΣΟΚ και στον Γιώργο Παπανδρέου για τις θέσεις του.
Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο κ. Σουφλιάς, είπε ότι η καμπάνια της ΝΔ θα αφορά κατά 70% την προβολή των θέσεων του κόμματος και κατά 30% την ανάδειξη των προβλημάτων «αλλά χωρίς πυροτεχνήματα της μορφής ότι επί 4 χρόνια οι νέοι θα εργάζονται χωρίς να πληρώνονται εργοδοτικές εισφορές».
Σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Γ. Παπανδρέου περί αντιγραφής των θέσεών του από τη ΝΔ, ο κ. Σουφλιάς παρέθεσε παραδείγματα από τα προγράμματα της ΝΔ για τους αγρότες και την παιδεία, υποστηρίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ τα έχει αντιγράψει σε πάρα πολλά σημεία τη ΝΔ.
Σχετικά με το κεντρικό σύνθημα της ΝΔ «Ο τόπος χρειάζεται πολιτική αλλαγή» είπε ότι έχει διπλή σημασία: «Την άλλη διακυβέρνηση και ότι αυτοί που κυβέρνησαν την χώρα επί 20 και πλέον χρόνια είχαν ως αποτέλεσμα η πορεία της να είναι πολύ πίσω από αυτή που θα μπορούσε να είναι».
Απαντώντας σε παρατήρηση δημοσιογράφων ότι το «αλλαγή» ήταν το σύνθημα του Α. Παπανδρέου, ο κ. Σουφλιάς τόνισε ότι η ΝΔ μιλά για πολιτική αλλαγή, ενώ «τότε η αναφορά ήταν σε μια αλλαγή γενική και αόριστη με κυρίως ιδεολογικά στοιχεία, διότι τότε γινόταν περισσότερο ιδεολογική αντιπαράθεση».
Δεν ξερω για ποιο πεισμα μιλας.Ωχου ρε Αλεξ με το πείσμα σου,με έχεις νευριάσει.Θα ψαξω το σποτάκι και επανέρχομαι.
Ποιος ακριβως κανει φασιστικης νοοτροπιας προπαγανδα ειπαμε?Αρκετά με την φασιστικής νοοτροπίας προπαγάνδα....
Εδώ μιλάνε τα ντοκουμέντα και μάλιστα έγιναν πράξη!!!!
Όχι θεωρίες ή εκτιμήσεις ότι κάποιος λέει ψέμματα αλλά τα ψέμματα ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΑΞΗ.....
δεν με ενδιαφέρει ποιος προτείνει κάτι θετικό αλλά ποιος το εφαρμόζει.Όταν το είχε προτείνει το ΛΑΟΣ καλά ήτανε;
Μπορούμε με νέα πολιτική..Δεν ξερω για ποιο πεισμα μιλας.
Μαλλον για το δικο σου.
Εγω αποδεικνυω οτι εχω δικιο.