Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ΜΠΕΔΟΣ Α.Ε.: Ανακοίνωση προς ΧΑ
Γνωστοποιήσεις - Α/ Σύμφωνα με το άρθρο 4, παρ. 1ε, της απόφασης 5/204/14.11.2000 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η Εταιρία γνωστοποιεί ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο με την από 6-5-04 απόφασή του, εξέλεξε τους κ.κ. Αρετή Γκορίτσα, Αριστείδη Μπενετάτο, Ιωσήφ Παπαδάκη, [size=20pt]Αριστείδη Τσίπρα[/size] ...

Ακόμη επιμένεις ψευτάκο;;;;

www.syriza.gr/ypopsifioi-2009/tsipras-aleksis-toy-payloy]ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΗΣ του [size=20pt]ΠΑΥΛΟΥ[/size][/url]

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ακόμη επιμένεις ψευτάκο;;;;

www.syriza.gr/ypopsifioi-2009/tsipras-aleksis-toy-payloy]ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΗΣ του [size=20pt]ΠΑΥΛΟΥ[/size][/url]
καραγκιοζακο  σεβαστο ποσοστο της εμπεδος ποια οικογενεια το εχει ;; εσυ επιμενεις ακομα;; προσεξε γιατι παλι θα κανεις κολωτουμπες [συνηθισμενος εισαι αλλωστε] μονο που αυτη τη φορα το παρατραβηξες, τοιχο τοιχο...

Α/ Κατ εφαρμογή του άρθρου 4 της απόφασης 5/204/14-11-2000 του Δ.Σ. της Ε.Κ., η Εταιρεία γνωστοποιεί ότι στις 23-06-2004 αύξησε το ποσοστό συμμετοχής της στην εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., αποκτώντας 14.596 μετοχές (οι οποίες αντιστοιχούν σε μετοχικό ποσοστό 0,6168%) τις οποίες πούλησε η εταιρεία ΕΜΠΕΔΟΣ Α.Ε., διαμορφώνοντας πλέον στο 20,0791% την συμμετοχή της J&P-ΑΒΑΞ Α.Ε. στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε. Η συνολική συμμετοχή του Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ στην εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., συμπεριλαμβανομένου του μετοχικού ποσοστού το οποίο ελέγχεται από την 100% θυγατρική ΕΤΕΘ Α.Ε., ανέρχεται σε 29,9022%. Β/ Κατ εφαρμογή του άρθρου 4 της απόφασης 5/204/14-11-2000 του Δ.Σ. της Ε.Κ., η Εταιρεία γνωστοποιεί ότι στις 23-06-2004 αύξησε το ποσοστό συμμετοχής της στην εταιρεία ΑΤΤΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ Α.Ε., αποκτώντας 33.012 μετοχές (οι οποίες αντιστοιχούν σε μετοχικό ποσοστό 1,542%) τις οποίες πούλησε η εταιρεία ΕΜΠΕΔΟΣ Α.Ε., διαμορφώνοντας πλέον στο 21,0133% την συμμετοχή της J&P-ΑΒΑΞ Α.Ε. στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ΑΤΤΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ Α.Ε. Η συνολική συμμετοχή του Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ στην εταιρεία ΑΤΤΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ Α.Ε., συμπεριλαμβανομένου του μετοχικού ποσοστού το οποίο ελέγχεται από την 100% θυγατρική ΕΤΕΘ Α.Ε., ανέρχεται σε 30,8406%. Γ/ Κατ εφαρμογή του άρθρου 4 της απόφασης 5/204/14-11-2000 του Δ.Σ. της Ε.Κ., η Εταιρεία γνωστοποιεί ότι στις 23-06-2004 αύξησε το ποσοστό συμμετοχής της στην εταιρεία ΑΤΤΙΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε., αποκτώντας 199.050 μετοχές (οι οποίες αντιστοιχούν σε μετοχικό ποσοστό 1,542%) τις οποίες πούλησε η εταιρεία ΕΜΠΕΔΟΣ Α.Ε., διαμορφώνοντας πλέον στο 21,0133% την συμμετοχή της J&P-ΑΒΑΞ Α.Ε. στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ΑΤΤΙΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε. Η συνολική συμμετοχή του Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ στην εταιρεία ΑΤΤΙΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε., συμπεριλαμβανομένου του μετοχικού ποσοστού το οποίο ελέγχεται από την 100% θυγατρική ΕΤΕΘ Α.Ε., ανέρχεται σε 30,8406%.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εγώ ένα πράγμα ξέρω:Ο ΣΥΝ ήταν πάντα το δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ
γι αυτό έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Τσίπρα όλα τα πρασινοφρουρά.
Αλήθεια ο ΠάΠιος δεν το πήρε χαμπάρι ακόμα?
Μάλλον είναι με νόμιμη άδεια απ το κόμμα.Είναι ηθικό.
μόνο του Βουλγαράκη δεν ήταν.
αααααααααααααχχχχ

Καλά, ο Βουλγαράκης ήταν λίγο πιο extreme περίπτωση αλλά από την άλλη, οι ευαισθησίες ορισμένων είναι επιλεκτικές...

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Whitey συμπαθές ανθρωπόμορφο γουρουνάκι ίσως αν δεν ήσουν έτσι να ήσουν λιγότερο κομπλεξικός...
Αλλα αρκετά λέρωσα το στόμα μου με σένα και τα τσατσάκια σου... Δεν αξίζει ούτε κάν τα αρχίδια μου να λερώσω με σας... Όπως αντιλαμβάνεσαι -αν και υπανάπτυκτος φαντάζομαι ότι μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει το υποτυπώδες μυαλό σου- δεν θα συνεχίσω τον διάλογο με σένα και τους ομοίους σου, τα φασιστάκια (ναι εσάς που κρύβεστε πάντα πίσω απο ότι βρείτε, είτε είναι ξένες δυνάμεις, είτε είναι μπάτσοι, είτε είναι κουκούλες, είτε είναι πληκτρολόγια, ότι βρεθεί κάθε φορά)... Ο καθένας έδειξε το επίπεδό του... Εσείς το δικό σας... Εγώ το δικό μου... Μπορείτε να συνεχίσετε μόνοι σας το θεάρεστο έργο σας... Και μην ξεχάσετε να πάτε στην εκκλησία για εξομολόγηση... Η συνομοταξία σας το συνηθίζει άλλωστε... Πρώτα κυλιέστε μές τα σκατά και μετά αναζητάτε την "άφεση"... Ίσως προσπαθείτε να "ξεπλύνετε" ότι είστε "παραστρατημένοι" απόγονοι του Άρη... Αλλα το αίμα νερό δεν γίνεται...

Χάρηκα για την ευκαιρία που μου δόθηκε για ανταλλαγή απόψεων με ανθρώπους σαν και εσάς... Είχα ξεχάσει ότι υπάρχετε... Καλό σας βράδυ... Καλή συνέχεια...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Whitey συμπαθές ανθρωπόμορφο γουρουνάκι ίσως αν δεν ήσουν έτσι να ήσουν λιγότερο κομπλεξικός...
Αλλα αρκετά λέρωσα το στόμα μου με σένα και τα τσατσάκια σου... Δεν αξίζει ούτε κάν τα αρχίδια μου να λερώσω με σας... Όπως αντιλαμβάνεσαι -αν και υπανάπτυκτος φαντάζομαι ότι μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει το υποτυπώδες μυαλό σου- δεν θα συνεχίσω τον διάλογο με σένα και τους ομοίους σου, τα φασιστάκια (ναι εσάς που κρύβεστε πάντα πίσω απο ότι βρείτε, είτε είναι ξένες δυνάμεις, είτε είναι μπάτσοι, είτε είναι κουκούλες, είτε είναι πληκτρολόγια, ότι βρεθεί κάθε φορά)... Ο καθένας έδειξε το επίπεδό του... Εσείς το δικό σας... Εγώ το δικό μου... Μπορείτε να συνεχίσετε μόνοι σας το θεάρεστο έργο σας... Και μην ξεχάσετε να πάτε στην εκκλησία για εξομολόγηση... Η συνομοταξία σας το συνηθίζει άλλωστε... Πρώτα κυλιέστε μές τα σκατά και μετά αναζητάτε την "άφεση"... Ίσως προσπαθείτε να "ξεπλύνετε" ότι είστε "παραστρατημένοι" απόγονοι του Άρη... Αλλα το αίμα νερό δεν γίνεται...

Χάρηκα για την ευκαιρία που μου δόθηκε για ανταλλαγή απόψεων με ανθρώπους σαν και εσάς... Είχα ξεχάσει ότι υπάρχετε... Καλό σας βράδυ... Καλή συνέχεια...
σε διαβεβαιώνω (χωρίς να θέλω να διακιολογήσω ή να υπερασπιστώ κανέναν) ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Το νεο εμπορικο που θα φτιαχτει καβαλας δεν θα το φτιαξει η ιντρακατ κ ειναι συμφεροντων Λ...η το κτιριο?

Άλλα ΨΕΜΜΑΤΑ;;

Ποιό εμπορικό κέντρο θα κατασκευαστεί στην Λεωφόρο Αθηνών;;;;

Εδώ είναι ο κατάλογος των εμπορικών κέντρων που λειτουργούν ή πρόκειται να κατασκευασθούν στην Ελλάδα:

Ποιό είναι το εμπορικό κέντρο της Lamda στη Λεωφόρο Καβάλας ή έστω στην ευρύτερη περιοχή;;;

Κατασκευάζει ή κατασκεύασε ΠΟΤΕ έστω και ΕΝΑ εμπορικό κέντρο η Ιντρακάτ;;;;;

Απάντησε ΨΕΥΤΗ.

Επισκέπτης
τα φασιστάκια (ναι εσάς που κρύβεστε πάντα πίσω απο ότι βρείτε, είτε είναι ξένες δυνάμεις, είτε είναι μπάτσοι, είτε είναι κουκούλες, είτε είναι πληκτρολόγια, ότι βρεθεί κάθε φορά)...

και τα μπασταρδακια που κρυβονται συνηθως πισω απο παιδια και γερους στις διαδηλωσεις χρησιμοποιοντας τους ως ασπιδες για να πετανε πετρες μολωτοφ κτλ πως λεγονται? :boobies:
τα πουτανοπαιδα που οταν ασκουν την δικη τους βια ειναι απο "δικαιολογημενη" αγανακτηση αλλα οταν τρωνε τιποτα ψιλες μυξοκλαιγονται σαν γκομενες ή οταν συλληφθουν σπανιως σε κανενα ΑΤ αρχιζουν τα τηλεφωνο στον πρωτο γνωστο αριστερο βουλευτη τους?Πως λεγονται αυτα τα σκουπιδια ε?

Ο καθένας έδειξε το επίπεδό του... Εσείς το δικό σας... Εγώ το δικό μου... Μπορείτε να συνεχίσετε μόνοι σας το θεάρεστο έργο σας... Και μην ξεχάσετε να πάτε στην εκκλησία για εξομολόγηση...

Μην ξεχασεις τα λουλουδια οταν επισκεφτεις τον ταφο του Αρη σου.Και προσεχε γιατι μερικα σκατα μας εχουν μεινει στις γωνιτσες του ταφου του ακομα.

Η συνομοταξία σας το συνηθίζει άλλωστε... Πρώτα κυλιέστε μές τα σκατά και μετά αναζητάτε την "άφεση"... Ίσως προσπαθείτε να "ξεπλύνετε" ότι είστε "παραστρατημένοι" απόγονοι του Άρη... Αλλα το αίμα νερό δεν γίνεται...

Μαλλον ο Αρης ηταν μεταλλαξη του γενους και για αυτο εφαγε και το κεφαλακι του και χωρις γαρνιτουρα μαλιστα :2funny:
Δεν γινεται τυπε μου να ειμαστε απογονοι του Αρη.Οι απογονοι του αρη ειναι στα σκοπια και ο εγγονος του λεγεται οτι ειναι ο γκρουεφσκι!

Καλα ζομπι γυρνα πισω στον σταλινικο ταφο σου.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
καραγκιοζακο  σεβαστο ποσοστο της εμπεδος ποια οικογενεια το εχει ;; εσυ επιμενεις ακομα;; προσεξε γιατι παλι θα κανεις κολωτουμπες [συνηθισμενος εισαι αλλωστε] μονο που αυτη τη φορα το παρατραβηξες, τοιχο τοιχο...

Α/ Κατ εφαρμογή του άρθρου 4 της απόφασης 5/204/14-11-2000 του Δ.Σ. της Ε.Κ., η Εταιρεία γνωστοποιεί ότι στις 23-06-2004 αύξησε το ποσοστό συμμετοχής της στην εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., αποκτώντας 14.596 μετοχές (οι οποίες αντιστοιχούν σε μετοχικό ποσοστό 0,6168%) τις οποίες πούλησε η εταιρεία ΕΜΠΕΔΟΣ Α.Ε., διαμορφώνοντας πλέον στο 20,0791% την συμμετοχή της J&P-ΑΒΑΞ Α.Ε. στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε. Η συνολική συμμετοχή του Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ στην εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., συμπεριλαμβανομένου του μετοχικού ποσοστού το οποίο ελέγχεται από την 100% θυγατρική ΕΤΕΘ Α.Ε., ανέρχεται σε 29,9022%. Β/ Κατ εφαρμογή του άρθρου 4 της απόφασης 5/204/14-11-2000 του Δ.Σ. της Ε.Κ., η Εταιρεία γνωστοποιεί ότι στις 23-06-2004 αύξησε το ποσοστό συμμετοχής της στην εταιρεία ΑΤΤΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ Α.Ε., αποκτώντας 33.012 μετοχές (οι οποίες αντιστοιχούν σε μετοχικό ποσοστό 1,542%) τις οποίες πούλησε η εταιρεία ΕΜΠΕΔΟΣ Α.Ε., διαμορφώνοντας πλέον στο 21,0133% την συμμετοχή της J&P-ΑΒΑΞ Α.Ε. στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ΑΤΤΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ Α.Ε. Η συνολική συμμετοχή του Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ στην εταιρεία ΑΤΤΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ Α.Ε., συμπεριλαμβανομένου του μετοχικού ποσοστού το οποίο ελέγχεται από την 100% θυγατρική ΕΤΕΘ Α.Ε., ανέρχεται σε 30,8406%. Γ/ Κατ εφαρμογή του άρθρου 4 της απόφασης 5/204/14-11-2000 του Δ.Σ. της Ε.Κ., η Εταιρεία γνωστοποιεί ότι στις 23-06-2004 αύξησε το ποσοστό συμμετοχής της στην εταιρεία ΑΤΤΙΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε., αποκτώντας 199.050 μετοχές (οι οποίες αντιστοιχούν σε μετοχικό ποσοστό 1,542%) τις οποίες πούλησε η εταιρεία ΕΜΠΕΔΟΣ Α.Ε., διαμορφώνοντας πλέον στο 21,0133% την συμμετοχή της J&P-ΑΒΑΞ Α.Ε. στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ΑΤΤΙΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε. Η συνολική συμμετοχή του Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ στην εταιρεία ΑΤΤΙΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε., συμπεριλαμβανομένου του μετοχικού ποσοστού το οποίο ελέγχεται από την 100% θυγατρική ΕΤΕΘ Α.Ε., ανέρχεται σε 30,8406%.

Αυτά που ποστάρεις είσαι σε θέση να καταλάβεις ΤΙ είναι;;;

Πως αποδεικνύονται τα ΨΕΜΜΑΤΑ ότι ο πατέρας του Τσίπρα είναι ιδιοκτήτης της Έμπεδος ΑΕ;;;
Τώρα βέβαια έγινε η οικογένεια Τσίπρα........ Αυτές είναι κωλοτούμπες.......

Για πες μας λοιπόν το ΣΕΒΑΣΤΟ ποσοστό. Μπορείς;;;;;
Ή μόνον ψέμματα λες;;;;;

Και τι λένε τα παραπάνω;;;
Ότι η Έμπεδος είχε κάποια μικρά ποσοστά στην Αττική Οδό, στα Διόδια, στις οπτκές ίνες (από 0.6% έως 1,5%) τα οποία πούλησε στην Άβαξ;;;

Αυτό τι αποδεικνύει;;; Εεεεεεεε, ψευτάκο;;;;;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• apapapa.jpg
    apapapa.jpg
    191,1 KB · Εμφανίσεις: 61
  • papia-flag.gif
    papia-flag.gif
    27 KB · Εμφανίσεις: 59
  • papias o megas(trobas).jpg
    papias o megas(trobas).jpg
    42,9 KB · Εμφανίσεις: 69

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
τυπε πλακοσε ολο το κουμουνισταριο-πουσταριο παλι? :think: :think: :think: :think:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ελεος, πραγματικα λυπηθειτε μας.......ο καθενας εχει μια συγγεκριμενη ιδεολογια μη την προσβαλλετε....
http://[URL unfurl="true"]www.newstime.gr/resources/2009-11/exarxeia_051109-thumb-large.jpg[/img[/URL]]
να περάσω να σου αφήσω τη δικιά μου να την προσέχεις 2-3 ώρες γιατι έχω να πάω σε κάτι βαφτίσια και θα μου σβήσει άμα πέσει νερό.

Επισκέπτης
Ελεος, πραγματικα λυπηθειτε μας.......ο καθενας εχει μια συγγεκριμενη ιδεολογια μη την προσβαλλετε....

αν θεωρειται ιδεολογια το ξεπουλημα καθε εθνικης μας αξιας και ο χλευασμος αυτου ...

Ειπαμε οταν μαθουν τα μπασταρδακια αυτα να σεβονται την σημαια μας κτλ τοτε ισως χεζω μονο στις γωνιες του ταφου της βελουχιωτισας :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ρε αρκάνς,αυτός τώρα γιατί θίχτηκε?
επειδή του πρόσβαλες το κομμουνισταριό ή το πουσταριό? :think: :think:
για να ξέρουμε δηλ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
οταν θα σεβαστητε τοι εθνος και τη χωρα μας θα σας λυπηθουμε.οσο θα δινετε το κολο σας στους πακηδες να σας γαμανε,λυπησε δεν εχει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom