georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Κανενας απο τους τεσσερις δεν λεει κατι τετοιο. Ενημερωσου.
όχι και κανένας. το κκε;
την σοβαροτητα και το επιπεδο του ραλλη μεχρι και ο ανδρεας το εχει εκθειασει οταν οι τοτε πασοκοι κρατικοδιαιτοι και νυν συριζαιοι τον γιουχαραν οταν τον ανεφερε ο ανδρεας σε ομιλια του.τους διεκοψε αμεσως λεγεται...
Δεν καταλαβες. Αυτα τα μεσοβεζικα πλεον με "ψηφους ανοχης" τελειωσανε.δεν έχεις άδικο. στην ιντερνετικη εκπομπή του χατζηνικολάου που ο τσίπρας δεχόταν ερωτήσεις από πολίτες, του έγινε η σχετική ερώτηση. νομίζω ότι η απάντηση ήταν ότι πιο πιθανή θεωρεί την "ψήφο ανοχής"
τα στελέχη του αντρέα πριν το '81 τα ήξερε κανείς;
ντουγκανταμ θελω για τερματοφυλακα να μας κρατησει την εστια του ευρω ανεπαφη απο τα πεναλτυ του συριζα.μοιαζει και με τους τραγουδιστες τον opus και art company και γουσταρω τρελα...Και η Μπαρτσα με τερματοφυλακα τον...Ουρρούτι...
Οχι.όχι και κανένας. το κκε;
Αυτό είναι αντεπιχείρημα...
ο αντρέας πριν πάριε την κυβέρνηση καθάρισε ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΚ.αντεπιχείρημα για ποιο πράγμα; τα άγνωστα στελέχη του αντρέα δημιούργησαν υπό τη σκέπη του μια αυτοκρατορία. γιατί όχι και του συριζα;
τι όχι; το κκε λέει να μείνουμε στο ευρώ;;;
Δεν καταλαβες. Αυτα τα μεσοβεζικα πλεον με "ψηφους ανοχης" τελειωσανε.
Ρηξη και συγκρουση μεχρι τελος. Και οποιος επιβιωσει.
Εκλογες ΠΑΛΙ.
Το ΚΚΕ δεν μπαινει καν στο διλημμα ευρώ ή δραχμη.τι όχι; το κκε λέει να μείνουμε στο ευρώ;;;
ο αντρέας πριν πάριε την κυβέρνηση καθάρισε ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΚ.
Το ΚΚΕ δεν μπαινει καν στο διλημμα ευρώ ή δραχμη.
εγώ δεν κατάλαβα; εγώ απλώς μετέφερα τι είπε ο άλεξ. αν κατάλαβα καλά κιόλας
χαχαχαχα, μεγάλε μου, το θέμα μας δεν είναι το τι πρόσφερε αυτή η αυτοκρατορία στον τόπο, αλλά αυτή καθεαυτή η αυτοκρατορία. τουτ' έστιν κανείς δεν κοίταξε να δει τι στελέχη είχε ο ανδρέας. όλοι εμπιστεύτηκαν τον ίδιο τον αντρέα. τα ίδια ακριβώς συμβαίνουν και τώρα με το συριζα. έχω την εντύπωση ότι όσοι τον ψηφίζουν, αν τους ρωτήσεις να σου πουν με το χέρι στην καρδιά τη γνώμη τους για τα στελέχη του, κανείς δεν θα τα έχει σε ιδιαίτερη υπόληψη (τα περισσότερα τουλάχιστο). τον ίδιο τον αλέξη όμως, τον έχουν για θεό
Τι να ενημερωθω ρε τυπε, με δουλευεις? Εχει σημασια το τι λενε ή το τι κανουνε? Και ο Γιωργακης ελεγε πως λεφτα υπαρχουν αλλα δεν υπηρχε σαλιο...