Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
την σοβαροτητα και το επιπεδο του ραλλη μεχρι και ο ανδρεας το εχει εκθειασει οταν οι τοτε πασοκοι κρατικοδιαιτοι και νυν συριζαιοι τον γιουχαραν οταν τον ανεφερε ο ανδρεας σε ομιλια του.τους διεκοψε αμεσως λεγεται...

Πλέον του Κων. Καραμανλή η Νδ ήτο μπάζο.  Δι αυτό πάτωσε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
δεν έχεις άδικο. στην ιντερνετικη εκπομπή του χατζηνικολάου που ο τσίπρας δεχόταν ερωτήσεις από πολίτες, του έγινε η σχετική ερώτηση. νομίζω ότι η απάντηση ήταν ότι πιο πιθανή θεωρεί την "ψήφο ανοχής"
Δεν καταλαβες. Αυτα τα μεσοβεζικα πλεον με "ψηφους ανοχης" τελειωσανε.
Ρηξη και συγκρουση μεχρι τελος. Και οποιος επιβιωσει.
Εκλογες ΠΑΛΙ.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Και η Μπαρτσα με τερματοφυλακα τον...Ουρρούτι...
ντουγκανταμ θελω για τερματοφυλακα να μας κρατησει την εστια του  ευρω ανεπαφη απο τα πεναλτυ του συριζα.μοιαζει και με τους τραγουδιστες τον opus και art company και γουσταρω τρελα... :rockon: :rockon:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αυτό είναι αντεπιχείρημα...

αντεπιχείρημα για ποιο πράγμα; τα άγνωστα στελέχη του αντρέα δημιούργησαν υπό τη σκέπη του μια αυτοκρατορία. γιατί όχι και του συριζα;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ο Ράλλης όπως και ο Αβέρωφ και φυσικά ο Καραμανλής ευρίσκοντο στο άλλο άκρο της Πασοκικής ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ

Του Μένιου,του Τόμπρα,του Φωτόπουλου,της Πιεξούλας και του Τζώνυ....

όλου αυτού του ΕΜΕΤΙΚΟΥ ΣΥΡΦΕΤΟΥ που μας έφερε εδώ

ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ,όταν ο Μητσοτάκης είχε καταδικαστεί δισ είς θάνατο....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αντεπιχείρημα για ποιο πράγμα; τα άγνωστα στελέχη του αντρέα δημιούργησαν υπό τη σκέπη του μια αυτοκρατορία. γιατί όχι και του συριζα;
ο αντρέας πριν πάριε την κυβέρνηση καθάρισε ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΚ.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Κανενας απο τους τεσσερις δεν λεει κατι τετοιο. Ενημερωσου.

Τι να ενημερωθω ρε τυπε, με δουλευεις? Εχει σημασια το τι λενε ή το τι κανουνε? Και ο Γιωργακης ελεγε πως λεφτα υπαρχουν αλλα δεν υπηρχε σαλιο...

τι όχι; το κκε λέει να μείνουμε στο ευρώ;;;

ουτε για αστειο

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Δεν καταλαβες. Αυτα τα μεσοβεζικα πλεον με "ψηφους ανοχης" τελειωσανε.
Ρηξη και συγκρουση μεχρι τελος. Και οποιος επιβιωσει.
Εκλογες ΠΑΛΙ.

εγώ δεν κατάλαβα; εγώ απλώς μετέφερα τι είπε ο άλεξ. αν κατάλαβα καλά κιόλας

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ο αντρέας πριν πάριε την κυβέρνηση καθάρισε ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΚ.

σαν το γάτο της γειτονιάς μου που έχει διώξει όλους τους άλλους και γαμάει όλες τις γάτες αυτός

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
χαχαχαχα, μεγάλε μου, το θέμα μας δεν είναι το τι πρόσφερε αυτή η αυτοκρατορία στον τόπο, αλλά αυτή καθεαυτή η αυτοκρατορία. τουτ' έστιν κανείς δεν κοίταξε να δει τι στελέχη είχε ο ανδρέας. όλοι εμπιστεύτηκαν τον ίδιο τον αντρέα. τα ίδια ακριβώς συμβαίνουν και τώρα με το συριζα. έχω την εντύπωση ότι όσοι τον ψηφίζουν, αν τους ρωτήσεις να σου πουν με το χέρι στην καρδιά τη γνώμη τους για τα στελέχη του, κανείς δεν θα τα έχει σε ιδιαίτερη υπόληψη (τα περισσότερα τουλάχιστο). τον ίδιο τον αλέξη όμως, τον έχουν για θεό

Αγγλικά πώς δεν έμαθε; Οι εργολάβοι γονείς δε θεώρησαν ως χρήσιμη γνώση;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Τι να ενημερωθω ρε τυπε, με δουλευεις? Εχει σημασια το τι λενε ή το τι κανουνε? Και ο Γιωργακης ελεγε πως λεφτα υπαρχουν αλλα δεν υπηρχε σαλιο...

φίλε, μην μπλέκεσαι. ο συριζα λέει ναι στο ευρώ. εσύ μπορεί να λες ότι οι πραγματικές του προθέσεις είναι να μας βγάλει, αλλά αυτό δεν προκύπτει από κάπου. το ότι μπορεί η πολιτική του να μας οδηγήσει εκτός, είναι ενδεχόμενο που κι εγώ το πιστεύω, αλλά ένα μεγάλο μέρος αυτών που θα τον ψηφίσουν δεν το πιστεύει, γι' αυτό και τον εμπιστεύεται. σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι που πιστεύουν ότι θα είμαστε καλύτερα εκτός ευρώ και ψηφίζουν συριζα γιατί πιστεύουν ότι αυτός θα μας βγάλει έστω κι αν δεν το λέει. αυτοί όμως μάλλον είναι οι λιγότεροι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom