Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 216
καλα ο αλλος, αλλα ψαρωσες κι εσυ;Υπάρχει νόμος που προβλέπει ότι τα αποτελέσματα τα βγάζει η singular?
καλα ο αλλος, αλλα ψαρωσες κι εσυ;Υπάρχει νόμος που προβλέπει ότι τα αποτελέσματα τα βγάζει η singular?
τα τροχόσπιτα έχουν ενφια άραγε?
διευθετήθηκε το θέμα με την απευθείας ανάθεσηκαλα ο αλλος, αλλα ψαρωσες κι εσυ;
εντάξει ρε τύπε...δε μπορούν όλοι να έχουν πολλαπλά εξοχικάΤύπε .... είναι κάτιμαλάκες σερβιτόροιτύποι εδώ, που πριν 20 χρόνια, που εσύ έπαιζες με λέγκο ,
έφερναν μεταχειρισμένα από γερμανίαγια σκραπ σήμεραπου θέλαν να σέρνουν διάφορατροχόσπιτα, κωλόβαρκες και άλλες μαλακίες
με κοτσαδόρο .... ρώτα τους ......
Θα τους βρεις σε γαλάζια θέματαγια τσοντοσινεμά , κατούρημα και στραπόνιασμα..........
εντάξει ρε τύπε...δε μπορούν όλοι να έχουν πολλαπλά εξοχικά
διευθετήθηκε το θέμα με την απευθείας ανάθεση
ούτε χωροφύλακας ούτε αστυφύλακας τύπεΟι σώγαμπροι βολεύονται στο σκυλόσπιτο του πεθερού τύπε .......
Ευτυχώς εσύ δεν είσαι παντρεμένος !
Σαν κάτι κατουρημένους στραπονιαρηδες κατσικογάμηδες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τελικά γουστάρεις ρε μπόμπο την παρούσα κατάσταση ή όχι ;
Και με το χωροφύλακα ... και με τον αστυφύλακα μας το παίζεις !
Οι σώγαμπροι βολεύονται στο σκυλόσπιτο του πεθερού τύπε .......
Ευτυχώς εσύ δεν είσαι παντρεμένος !
Σαν κάτι κατουρημένους στραπονιαρηδες κατσικογάμηδες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τελικά γουστάρεις ρε μπόμπο την παρούσα κατάσταση ή όχι ;
Και με το χωροφύλακα ... και με τον αστυφύλακα μας το παίζεις !
Τύπε ... σαν κουλτουριάρικο αναρχοκουμμούνι των ΒΠ ... θα είχες διαβάσει το ... ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ....μόνο καθαρό κέρδος και ελεύθερη οικονομία
το δυστυχημα της δημοκρατιας
Έλα μαλάκα προχώρα. Σε τσιμπουκώνει ο Πετρακης και δεν τολμάς να αντιμιλήσεις. Ο Κόκκαλης ντε, το παιδί του λαού. Ου να μου χαθείς, ντενεκέ.Ειναι πασιγνωστο οτι τα τσιμπουκια με το στομα ειναι η ειδικοτητα σου
Ειναι πασιγνωστο οτι τα τσιμπουκια με το στομα ειναι η ειδικοτητα σου. Και ειδικα εκει στο λιγναδοκομμα σας με τους κρυφοκωλ@τρυπιδατους.. στοα κ' σια..τα τσιμπούκια
Ετσι κι αλλιως τωρα πια φανηκε οτι -Γιαννης πινει Γιαννης κερναει.. Οποτε δεν υπαρχει σωτηρια. Παραγκα παντουΓια δωσε ιδεες.
Μια που ανεφερες τον δημητρακη. Αν παρατηρησει καποιος τον π/μεταναστη και τον δρακουμελ jr. Οταν μιλανε εχουν κατι κοινο,. Κανουν σχεδον τα ιδια τικ. Ειδικα ο δευτερος οταν θελει να το παιξει καλουλης μοιαζουν αρκεταμ' αυτά και μ' αυτά έχουμε διώξει όλα τα σούργελα, εεεε τα ενδιαφέροντα άτομα ήθελα να γράψω πχ Πορνομετανάστης
Τράβα μωρή αδερφή του ελέους σε περιμένει ο Πετρακης. Και πληροφοριακά επειδή είσαι και μειωμένης αντίληψης όσο και βρίζεις την ΝΔ στα παπάρια μου γιατί δεν ειναι το κόμμα μου.Στις δεύτερες εκλογές όμως τους ψήφισα μόνο και μόνο για να γαμηθει ο ΣΎΡΙΖΑ και να γλιτώσουμε από αυτό το τσίρκο .Ειναι πασιγνωστο οτι τα τσιμπουκια με το στομα ειναι η ειδικοτητα σου. Και ειδικα εκει στο λιγναδοκομμα σας με τους κρυφοκωλ@τρυπιδατους.. στοα κ' σια..
Τράβα μωρή αδερφή του ελέους σε περιμένει ο Πετρακης. Και πληροφοριακά επειδή είσαι και μειωμένης αντίληψης όσο και βρίζεις την ΝΔ στα παπάρια μου γιατί δεν ειναι το κόμμα μου.Στις δεύτερες εκλογές όμως τους ψήφισα μόνο και μόνο για να γαμηθει ο ΣΎΡΙΖΑ και να γλιτώσουμε από αυτό το τσίρκο .
ναι, αλλα πως γινεται;Ετσι κι αλλιως τωρα πια φανηκε οτι -Γιαννης πινει Γιαννης κερναει.. Οποτε δεν υπαρχει σωτηρια. Παραγκα παντου
Καλα αυτο που ψηφισες ειναι χειροτερο τσιρκο με βασιλια καρναβαλο τον μπουμπουκοκαι να γλιτώσουμε από αυτό το τσίρκο
Γαμάω εσένα και τον μπουμπουκο μωρή λουγκρα. Μην ξαναγράψεις μήνυμα γιατί θα σε μπινελικωνω μέχρι να σβήσει ο ήλιος. ΠουστρακιΚαλα αυτο που ψηφισες ειναι χειροτερο τσιρκο με βασιλια καρναβαλο τον μπουμπουκο
Η δουλειά μου είναι να τσιμπουκώνω αριστερές αδερφές που ψήφισαν Π. Κόκκαλη.Τι δουλειά κάνεις τύπε ; ΥΠΑ ... ΔΕΗ ... ΟΤΕ ... ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ... από τους ... παλιούς, τους διορισμένους πριν τα μνημόνια ;;;
Η δ
Η δουλειά μου είναι να τσιμπουκώνω αριστερές αδερφές που ψήφισαν Π. Κόκκαλη.
500 ευρώ για τσιμπουκακι
Για γαμήσι 1500. Έχω κάτι αραπηδες να σε φροντισουν γιατί δεν χαραμίζω το καβλι μου για λούγκρες. Κόψε χαρτί προτεραιότητας γιατί προηγείται ο @Nio και μετά εσύ.