Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Να ζήσετε να το θυμόσαστε το ορφανό alexis.
Ή απλως ολα ηταν στην φαντασια σου, ή καποιοι εχουν παρει χαμπαρι οτι δεν σου κοβει και πολυ, και σου λενε μαλακιες για να τσιμπας και να γελανεΟι εκλογες του μαιου ηταν έκπληξη παντου υπήρχε ενα κλιμα αισιοδοξιας στο συριζα σε ολη τη χώρα,τοτε με τα Τέμπη σε κρυφες δημοσκοπησεις ηταν στο 33.5 ο συριζα και 33 η νδ.που πηγε αυτο το 13.5 απο τοτε δεν ξερω,ισως η δημοσκόπηση δεν ειχε γινει σωστα δεν ξέρω
Σου λεει κατι πολυ απλο.Ενω τωρα δεν αποτυπώθηκε?.ηταν ολοι ταγμενοι με τον κουλη?
ώπα, ώπα, κάτσε.Οι εκλογες του μαιου ηταν έκπληξη παντου υπήρχε ενα κλιμα αισιοδοξιας στο συριζα σε ολη τη χώρα,τοτε με τα Τέμπη σε κρυφες δημοσκοπησεις ηταν στο 33.5 ο συριζα και 33 η νδ.που πηγε αυτο το 13.5 απο τοτε δεν ξερω,ισως η δημοσκόπηση δεν ειχε γινει σωστα δεν ξέρω
Ειχαμε σιγουρο οτι θα ημασταν πανω απο 30 μονάδες και βγαλαμε 20 τον Μάιο
Απλα οι πολίτες που αλλαζουν μεταξι των 2 μεγαλων κομματων πηγαν ολοι στη νδ
Οι εκλογες του μαιου ηταν έκπληξη παντου υπήρχε ενα κλιμα αισιοδοξιας στο συριζα σε ολη τη χώρα,τοτε με τα Τέμπη σε κρυφες δημοσκοπησεις ηταν στο 33.5 ο συριζα και 33 η νδ.που πηγε αυτο το 13.5 απο τοτε δεν ξερω,ισως η δημοσκόπηση δεν ειχε γινει σωστα δεν ξέρω
Δεν γυρίζουν οι πασοκογενεις στο πασοκ,αν ηταν θα γύριζαν τώρα.θα συμφωνησω οτι υπηρχε καποια δημοσκόπηση (για αυτο μαλιστα πηγαν Μαιο οι εκλογες) αμφιβάλλω αν ο Συριζα ειχε 30% τότε απλα υπηρχε ελπιδα συγκυβερνησης με ΠΑΣΟΚ και Βελόπουλο.
Σε καθε περιπτωση ενα κομμα του 17% αν το πιστευε καποιος από τον Συριζα θα εβγαινε να διεκδικήσει την αρχηγεία .
Ουτε οι ιδιοι δεν πιστευουν στο κόμμα, πάνε για φουντο και το ξερουν . Οι Πασοκογενεις θα γυρισουν στο ΠΑΣΟΚ και οι υπολοιποι θα διεκδικησουν την "αντισυστημικη" ψηφο που τωρα μονοπώλησαν ακροδεξια και λαικα δεξια κόμματα .
Ονειρευομουν μια "συστημικη" και "φιλοευρωπαικη" αντιπολιτευση αλλα φοβαμαι οτι πια θα υπαρχει η ΝΔ εναντιον μιας ατυπης συμπραξης "αντισυστημικων" ακροδεξιων και ακροαριστερων που απλα θα κοιτανε να στρωσουν κωλο 4 χρόνια στην Βουλή.
όποιος ψήφισε νδ το 2019, ξαναψήφισε το 2023.
Ποιους ακροδεξιούς βγάλαν στο προσκήνιο;Αυτο κλιμα δημιουργηθηκε απο τα κανάλια.
Κυβέρνηση και κανάλια διαμορφωσαν αυτη την εικονα.
Εδω βγαλανε στο προσκηνιο παλι τους ακροδεξιούς
Τότε με τα Τέμπη η διαφορά είχε πέσει πάρα πολύ συμφωνούμεΟι εκλογες του μαιου ηταν έκπληξη παντου υπήρχε ενα κλιμα αισιοδοξιας στο συριζα σε ολη τη χώρα,τοτε με τα Τέμπη σε κρυφες δημοσκοπησεις ηταν στο 33.5 ο συριζα και 33 η νδ.που πηγε αυτο το 13.5 απο τοτε δεν ξερω,ισως η δημοσκόπηση δεν ειχε γινει σωστα δεν ξέρω
Δεν χρειαζοταν να βγαλουν τους Σπαρτιάτες στα καναλια τυπε,μονο και μονο που ασχολιόταν τα καναλια με τον κασιδιαρη και οτι ειναι στη ψειρου κερδιζαν ψηφοφορους.Ποιους ακροδεξιούς βγάλαν στο προσκήνιο;
Είδες ποτέ να μιλάνε οι Σπαρτιάτες στα κανάλια;
Φαντάζομαι να είχαν κανένα δεκάλεπτο δεκαπεντάλεπτο εκτός από αυτό
Ρε βραδύνους λεμέ του Σύριζα, κλίμα αισιοδοξίας μεταξύ σας υπήρχε, όχι σε όλη τη χώρα.Οι εκλογες του μαιου ηταν έκπληξη παντου υπήρχε ενα κλιμα αισιοδοξιας στο συριζα σε ολη τη χώρα,τοτε με τα Τέμπη σε κρυφες δημοσκοπησεις ηταν στο 33.5 ο συριζα και 33 η νδ.που πηγε αυτο το 13.5 απο τοτε δεν ξερω,ισως η δημοσκόπηση δεν ειχε γινει σωστα δεν ξέρω
Σαν προβατα που εισαστε σας ταιζανε σανό.Οι εκλογες του μαιου ηταν έκπληξη παντου υπήρχε ενα κλιμα αισιοδοξιας στο συριζα σε ολη τη χώρα,τοτε με τα Τέμπη σε κρυφες δημοσκοπησεις ηταν στο 33.5 ο συριζα και 33 η νδ.που πηγε αυτο το 13.5 απο τοτε δεν ξερω,ισως η δημοσκόπηση δεν ειχε γινει σωστα δεν ξέρω
Eιναι θλιβερο οτι ακομα υπαρχουν ακομα υποστηρικτες του ροζ μορφωματος.
Ολη η Ελλαδα ειναι μπλε η' βαθεια μπλε..
Πουτσες μπλε θα μου πειτε, αλλα αν δεν παει στο 3%, τοτε εχουμε πραγματι τεραστιο προβλημα με αυτους τους φασιστες.