Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Εχει αρκετούς που το πουλάνε και εδω μέσα.
Μόνο που δεν πάνε και πολύ καλά οι δουλειές τελευταία και ανησυχούν.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΝ ΠΑΡΩ 50% ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΛΠ
ΚΑΙ 50% ΤΣΙΠΡΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΝΟΜΗΣΑ :jerking: :jerking: :jerking:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Γιατί είναι θέμα Τσίπρα τώρα αυτό πάλι;;;; :think:

Αν έχει ήδη προαποφασιστεί δεν έχει να κάνει με τον Τσίπρα. :headbang:

μεγάλε μου, γιατί πάντα έχω ένα προβληματάκι να συνεννοηθώ με σένα; τι θα πει θέμα τσίπρα; είδες τι έγραψα; τι υπονόησα μάλλον; ότι ο τσίπρας έχει εκτιμήσει λάθος ότι οι ευρωπαίοι μπλοφάρουν. και ποιος είπε ότι είναι προαποφασισμένο; απλώς φαίνεται να προετοιμάζονται ΚΑΙ για αυτό το ενδεχόμενο. εκτός κι αν πιστεύεις το επιχείρημα του τσίπρα ότι "δεν υπάρχει το νομικό πλαίσιο"

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.457
Πόντοι
2.606
-ΤΕΤΟΙΑ λυσα παντως για να μη βγει ο ξυριζα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ λεμε....οτι μαλακια θες ακους...κυριολεκτικα....μεχρι και οτι θα ψεκασουν με αεροπλανα για να μη φυτρωνουν τα χωραφια πηρε το αυτι μου για να πεινασουμε :2funny: :2funny: :2funny:ΕΛΕΟΣ ρε πουστη μου....σεναριο για ταινια μοντυ παιθονς λεμε....
-ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ αμα βγει ο σφυριζα....και εδω θα δανειστω το πονημα του φιλοσοφου φουφητου 30....αν ναι ΤΟΤΕ φροντιστε κουφαλες να μη γαματε κανα τραβελλι εκεινη την ωρα.... :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μεγάλε μου, γιατί πάντα έχω ένα προβληματάκι να συνεννοηθώ με σένα; τι θα πει θέμα τσίπρα; είδες τι έγραψα; τι υπονόησα μάλλον; ότι ο τσίπρας έχει εκτιμήσει λάθος ότι οι ευρωπαίοι μπλοφάρουν. και ποιος είπε ότι είναι προαποφασισμένο; απλώς φαίνεται να προετοιμάζονται ΚΑΙ για αυτό το ενδεχόμενο. εκτός κι αν πιστεύεις το επιχείρημα του τσίπρα ότι "δεν υπάρχει το νομικό πλαίσιο"
ειλικρινά μόνο εσύ μπορείς να συσχετίσεις το μπλουμμπεργκ με τους ευρωπαίους.
επίσης μόνο εσύ μπορείς να βρεις πώς θα σε βγάλουν έξω εάν δεν υπαρχει νομικό πλαίσιο.
θα μου πεις στα πλαίσια του στήνω κώλο να με γαμήσετε σας δίνω δώρο και την οικογένειά μου.
μαλάκες, ε μαλάκες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
-ΤΕΤΟΙΑ λυσα παντως για να μη βγει ο ξυριζα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ λεμε....οτι μαλακια θες ακους...κυριολεκτικα....μεχρι και οτι θα ψεκασουν με αεροπλανα για να μη φυτρωνουν τα χωραφια πηρε το αυτι μου για να πεινασουμε :2funny: :2funny: :2funny:ΕΛΕΟΣ ρε πουστη μου....σεναριο για ταινια μοντυ παιθονς λεμε....
-ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ αμα βγει ο σφυριζα....και εδω θα δανειστω το πονημα του φιλοσοφου φουφητου 30....αν ναι ΤΟΤΕ φροντιστε κουφαλες να μη γαματε κανα τραβελλι εκεινη την ωρα.... :2funny:
KALO KOURAGIO ONEIRO DEMENO STO MOYRAGIO

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ααααααααααααααχααχαχαχχαχαχαχαχαχα

αυτό μένει ν ακούσουμε
ότι ο τσίπρας μας έβγαλε απ το ευρω
ααααααααααααααχαχαχαχαχααχαχχααχχα

αν ο πρωθυπουργός μιας χώρας της ευρωζώνης δεν μπορεί αν υπαίτιος για έξοδό της από το ευρώ, τότε ποιος μπορεί να είναι;;; ο τσίπρας δεν κατηγορεί τους τωρινούς κυβερνώντες ότι με την πολιτική τους μας οδηγούν εκτός ευρώ; αυτός γιατί να μην το μπορεί δηλαδή;;;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ε αφού δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο...τι να κάνουμε τώρα... :cheesy:

Και ο Μπενύ το χει παραδεχτεί...μπορούν να μην μας δανείσουν,αλλά δεν μπορούν να μας διώξουν.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
επίσης μόνο εσύ μπορείς να βρεις πώς θα σε βγάλουν έξω εάν δεν υπαρχει νομικό πλαίσιο.
θα μου πεις στα πλαίσια του στήνω κώλο να με γαμήσετε σας δίνω δώρο και την οικογένειά μου.
μαλάκες, ε μαλάκες.

όπα, μη συγχίζεσαι αρχιμαλάκα μου. αν προετοιμάζεται ο μπλουμπεργκ, προοετοιμάζονται κι άλλοι. το νομικό πλαίσιο είναι δύσκολο να το δημιουργήσουν ε; θα θέσει βέτο η... ελλάδα;;; χαχαχαχαχαχα

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
μαλάκες, ε μαλάκες.

ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΚΟΛΕ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν ο πρωθυπουργός μιας χώρας της ευρωζώνης δεν μπορεί αν υπαίτιος για έξοδό της από το ευρώ, τότε ποιος μπορεί να είναι;;; ο τσίπρας δεν κατηγορεί τους τωρινούς κυβερνώντες ότι με την πολιτική τους μας οδηγούν εκτός ευρώ; αυτός γιατί να μην το μπορεί δηλαδή;;;
ρε μαλάκες ακόμα δεν κυβέρνησε και μας πέταξε έξω;
αααααααααααααχαχχαχαχαχααχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

οι άλλοι φαίνεται τα τελευταία 10 χρόνια πιέστηκαν αρκετά απο το 3% του σύριζα γι αυτό φτάσαμε εδώ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΓΑΜΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΑΛΑ;
ή μια απ τα ίδια με νοικοκυρές και συνταξιούχους;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

Και ο Μπενύ το χει παραδεχτεί...μπορούν να μην μας δανείσουν,αλλά δεν μπορούν να μας διώξουν.

για να τεθεί κάποιος υπό διωγμό, πιστεύεις ότι πρέπει να συναινέσει κι ο ίδιος για να φτιαχτεί το νομικό πλαίσιο;

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΜΟΝΟ ΣΟΥ
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΟΒΟΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
ΑΣΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ.
ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΙ ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ? ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
πως φαινετε οτι δεν εχεις μαθει στον δικομματισμο. εν δυνάμει κυβέρνηση ειστε!!!!!! Ποιον θες να κρίνουμε?
Τον Χρυσογελο και το μωρο που εχει βαλει πρωτη μούρη?
:think: :think:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΜΟΝΟ ΣΟΥ
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΟΒΟΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
ΑΣΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ.
ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΙ ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ? ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ
Γι'αυτό λέμε ότι ΔΕΝ μπορούν να ΜΗΝ μας δανείσουν...ας το κάνουν...θα φουντάρουν.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ρε μαλάκες ακόμα δεν κυβέρνησε και μας πέταξε έξω;
αααααααααααααχαχχαχαχαχααχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

οι άλλοι φαίνεται τα τελευταία 10 χρόνια πιέστηκαν αρκετά απο το 3% του σύριζα γι αυτό φτάσαμε εδώ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΓΑΜΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΑΛΑ;
ή μια απ τα ίδια με νοικοκυρές και συνταξιούχους;

μα είσαι εντελώς μαλάκας; είπε κανενας ότι μας πέταξε ήδη; είπα εγώ τίποτα για τους άλλους; ρε πούστη, να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε εδώ μέσα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
για να τεθεί κάποιος υπό διωγμό, πιστεύεις ότι πρέπει να συναινέσει κι ο ίδιος για να φτιαχτεί το νομικό πλαίσιο;
Ναι.

Όλες οι χώρες πρέπει να συμφωνούν σε οποιοδήποτε νομοθέτημα περνάει.

Μια αρνητική ψήφος κ δεν γίνεται.

Αλλά κ να γινόταν πάλι θα τους επηρέαζε.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Γι'αυτό λέμε ότι ΔΕΝ μπορούν να ΜΗΝ μας δανείσουν...ας το κάνουν...θα φουντάρουν.

μην είσαι σίγουρος. αν αυτό το έγραφες το 2010, θα το υπέγραφα κι εγώ. τώρα έχουν αρχίσει και προετοιμάζονται

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ,ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ
ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΤΡΑΙΝΟ ,ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ
ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟ ΕΛΛΕΙΜΑ?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom