Εχει αρκετούς που το πουλάνε και εδω μέσα.
Μόνο που δεν πάνε και πολύ καλά οι δουλειές τελευταία και ανησυχούν.
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΝ ΠΑΡΩ 50% ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΛΠ
ΚΑΙ 50% ΤΣΙΠΡΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΝΟΜΗΣΑ
Εχει αρκετούς που το πουλάνε και εδω μέσα.
Μόνο που δεν πάνε και πολύ καλά οι δουλειές τελευταία και ανησυχούν.
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΝ ΠΑΡΩ 50% ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΛΠ
ΚΑΙ 50% ΤΣΙΠΡΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΝΟΜΗΣΑ
Γιατί είναι θέμα Τσίπρα τώρα αυτό πάλι;;;;
Αν έχει ήδη προαποφασιστεί δεν έχει να κάνει με τον Τσίπρα.
ειλικρινά μόνο εσύ μπορείς να συσχετίσεις το μπλουμμπεργκ με τους ευρωπαίους.μεγάλε μου, γιατί πάντα έχω ένα προβληματάκι να συνεννοηθώ με σένα; τι θα πει θέμα τσίπρα; είδες τι έγραψα; τι υπονόησα μάλλον; ότι ο τσίπρας έχει εκτιμήσει λάθος ότι οι ευρωπαίοι μπλοφάρουν. και ποιος είπε ότι είναι προαποφασισμένο; απλώς φαίνεται να προετοιμάζονται ΚΑΙ για αυτό το ενδεχόμενο. εκτός κι αν πιστεύεις το επιχείρημα του τσίπρα ότι "δεν υπάρχει το νομικό πλαίσιο"
KALO KOURAGIO ONEIRO DEMENO STO MOYRAGIO-ΤΕΤΟΙΑ λυσα παντως για να μη βγει ο ξυριζα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ λεμε....οτι μαλακια θες ακους...κυριολεκτικα....μεχρι και οτι θα ψεκασουν με αεροπλανα για να μη φυτρωνουν τα χωραφια πηρε το αυτι μου για να πεινασουμε ΕΛΕΟΣ ρε πουστη μου....σεναριο για ταινια μοντυ παιθονς λεμε....
-ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ αμα βγει ο σφυριζα....και εδω θα δανειστω το πονημα του φιλοσοφου φουφητου 30....αν ναι ΤΟΤΕ φροντιστε κουφαλες να μη γαματε κανα τραβελλι εκεινη την ωρα....
ααααααααααααααχααχαχαχχαχαχαχαχαχα
αυτό μένει ν ακούσουμε
ότι ο τσίπρας μας έβγαλε απ το ευρω
ααααααααααααααχαχαχαχαχααχαχχααχχα
Ε αφού δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο...τι να κάνουμε τώρα...μεγάλε μου, γιατί πάντα έχω ένα προβληματάκι να συνεννοηθώ με σένα; τι θα πει θέμα τσίπρα; είδες τι έγραψα; τι υπονόησα μάλλον; ότι ο τσίπρας έχει εκτιμήσει λάθος ότι οι ευρωπαίοι μπλοφάρουν. και ποιος είπε ότι είναι προαποφασισμένο; απλώς φαίνεται να προετοιμάζονται ΚΑΙ για αυτό το ενδεχόμενο. εκτός κι αν πιστεύεις το επιχείρημα του τσίπρα ότι "δεν υπάρχει το νομικό πλαίσιο"
Θα τα πάρεις τώρα ή να στα στείλουμε στο σπίτι.
ειλικρινά μόνο εσύ μπορείς να συσχετίσεις το μπλουμμπεργκ με τους ευρωπαίους.
επίσης μόνο εσύ μπορείς να βρεις πώς θα σε βγάλουν έξω εάν δεν υπαρχει νομικό πλαίσιο.
θα μου πεις στα πλαίσια του στήνω κώλο να με γαμήσετε σας δίνω δώρο και την οικογένειά μου.
μαλάκες, ε μαλάκες.
ειλικρινά μόνο εσύ μπορείς να συσχετίσεις το μπλουμμπεργκ με τους ευρωπαίους.
επίσης μόνο εσύ μπορείς να βρεις πώς θα σε βγάλουν έξω εάν δεν υπαρχει νομικό πλαίσιο.
θα μου πεις στα πλαίσια του στήνω κώλο να με γαμήσετε σας δίνω δώρο και την οικογένειά μου.
μαλάκες, ε μαλάκες.
ρε μαλάκες ακόμα δεν κυβέρνησε και μας πέταξε έξω;αν ο πρωθυπουργός μιας χώρας της ευρωζώνης δεν μπορεί αν υπαίτιος για έξοδό της από το ευρώ, τότε ποιος μπορεί να είναι;;; ο τσίπρας δεν κατηγορεί τους τωρινούς κυβερνώντες ότι με την πολιτική τους μας οδηγούν εκτός ευρώ; αυτός γιατί να μην το μπορεί δηλαδή;;;
Ε αφού δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο...τι να κάνουμε τώρα...
Και ο Μπενύ το χει παραδεχτεί...μπορούν να μην μας δανείσουν,αλλά δεν μπορούν να μας διώξουν.
Ε αφού δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο...τι να κάνουμε τώρα...
Και ο Μπενύ το χει παραδεχτεί...μπορούν να μην μας δανείσουν,αλλά δεν μπορούν να μας διώξουν.
πως φαινετε οτι δεν εχεις μαθει στον δικομματισμο. εν δυνάμει κυβέρνηση ειστε!!!!!! Ποιον θες να κρίνουμε?-ΤΕΤΟΙΑ λυσα παντως για να μη βγει ο ξυριζα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ λεμε....οτι μαλακια θες ακους...κυριολεκτικα....μεχρι και οτι θα ψεκασουν με αεροπλανα για να μη φυτρωνουν τα χωραφια πηρε το αυτι μου για να πεινασουμε ΕΛΕΟΣ ρε πουστη μου....σεναριο για ταινια μοντυ παιθονς λεμε....
-ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ αμα βγει ο σφυριζα....και εδω θα δανειστω το πονημα του φιλοσοφου φουφητου 30....αν ναι ΤΟΤΕ φροντιστε κουφαλες να μη γαματε κανα τραβελλι εκεινη την ωρα....
Γι'αυτό λέμε ότι ΔΕΝ μπορούν να ΜΗΝ μας δανείσουν...ας το κάνουν...θα φουντάρουν.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΜΟΝΟ ΣΟΥ
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΟΒΟΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
ΑΣΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ.
ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΙ ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ? ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ
ρε μαλάκες ακόμα δεν κυβέρνησε και μας πέταξε έξω;
αααααααααααααχαχχαχαχαχααχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
οι άλλοι φαίνεται τα τελευταία 10 χρόνια πιέστηκαν αρκετά απο το 3% του σύριζα γι αυτό φτάσαμε εδώ.
ΓΑΜΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΑΛΑ;
ή μια απ τα ίδια με νοικοκυρές και συνταξιούχους;
Ναι.για να τεθεί κάποιος υπό διωγμό, πιστεύεις ότι πρέπει να συναινέσει κι ο ίδιος για να φτιαχτεί το νομικό πλαίσιο;
Γι'αυτό λέμε ότι ΔΕΝ μπορούν να ΜΗΝ μας δανείσουν...ας το κάνουν...θα φουντάρουν.
Γι'αυτό λέμε ότι ΔΕΝ μπορούν να ΜΗΝ μας δανείσουν...ας το κάνουν...θα φουντάρουν.