alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
8Σύντροφε Αλέξη στο λέγαμε κ δεν μας άκουσες , τωρα ειναι αργα θα φαμε στη μάπα την συμμορία της νδ αλλα 4 χρονια
8Σύντροφε Αλέξη στο λέγαμε κ δεν μας άκουσες , τωρα ειναι αργα θα φαμε στη μάπα την συμμορία της νδ αλλα 4 χρονια
Νομίζω ότι 25/6 ο Άλεξ θα κάνει τρελή ανατροπή
Είπε ηδη οτι ο στοχος του για τις εκλογες ειναι να μην ειναι πολυ ισχυρη η κυβερνηση της ΝΔ.Νομίζω ότι 25/6 ο Άλεξ θα κάνει τρελή ανατροπή
Mιχαλη εσυ?Να ψηφισουμε ολοι πασοκ να τον στείλουμε στο διαολο. Πάμε σαν άλλοτε, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και δυστυχώς ΚΚΕ
Εσυ οταν γραφεις ολη μερα για τη Μαρεβα ρε μουνοπανο ειναι επανασταση;Ρε εσύ ....
Ειλικρινά αυτό το επίπεδο το γουστάρεις; Σε εκφράζει ;;;
Αυτό θες;
Να σχολιάζεις .... τις γυναίκες των άλλων ;;;
Οχι έλειπα εκτός. Και ουτε την αλλη θα μπορέσωMιχαλη εσυ?
Τσιπρα δεν θα ψηφιζες χθες?
Ζανκλώ πήγε μπουζού ξανά ή αποχώρησε?ωραιο νημα και εδω....λειπουν βεβαια οι συριζαιοι
δεν εχω ιδεα...πληγμα αν μπαναριστηκε...Ζανκλώ πήγε μπουζού ξανά ή αποχώρησε?
εγώ βρε συριζα ήμουν, αλλα τι να τον κανω τον αλεξη, αυτός δεν έχει την ικανοτητα, να κανει ουτε τα βασικα, τι να εκφράσει; Θέλω την alfaromeo μου, τη Ζωή την πενηντάρα μου, το bou μου, δεν ζήτησα τιποτα εξωπραγματικό.ωραιο νημα και εδω....λειπουν βεβαια οι συριζαιοι
Μου δείχνεις τι σου χώνει ο Κούλης και σε έμαθε να σου αρέσει;
Τύπε την πάτησες δεν μίλησα για Τσίπρα,για Άλεξ είπαΔεν βαζετε μυαλό...
Δεν βαζετε μυαλό...
Πουτσα στην πρεμιέρα ...
Πουτσα και στον τελικό...!
Ναι τυπε πολυ μαχιμη αδωνις βοριδης κτλεδω εγινε ο ΓΑΠ τυπε
για να πω την αμαρτια μου, εγω συμπαθω τον Τσιπρα,αλλα.....στο τελος πρυτανευσε η λογικη
το εριξα ΝΔ....διοτι η ομαδα του Κυριάκαρου ειναι πιο μαχιμη,ο Τσιπρας δεν εχει ικανους συμπαικτες...
τωρα θα φανει ποιοι ηταν οι καθαροαιμοι συριζαιοι και θα συνεχιζουν να τον στηριζουν......
παντως χιλιες φορες προτιμω ΣΥΡΙΖΑ παρα ΠΑΣΟΚ..!
..... δυστυχως , βλεπω τον γιδοβοσκο να ερχεται με....φόρα ! με Χρονοπούλου στο ρόστερ...
Ναι τυπε πολυ μαχιμη αδωνις βοριδης κτλ