οκ... Άκου να δεις πως έχουν τα πράγματα, κατά τη γνώμη μου πάντα... από κάποιον που και σπουδές έχει (μπόλικες) και έχω ζήσει κοντά 20 χρόνια σε όλον τον κόσμο.. και αντικειμενικά πια έχω υψηλή θέση επιχειρηματικά..(τα λέω αυτά απλά επειδή φαίνεται πως τους δίνεις σημασία..)
Λοιπόν, το Συνέδριο μόνο παρωδία δεν ήταν. Τώρα, αν η γνώμη σου ερείδεται επί των βίντεο της "Ομάδας Αλήθειας", των ρεπορτάζ του Σκάι κλπ τότε κρίμα. Απλή συμβουλή ενός "συναγωνιστή" (μέσα εδώ εννοώ.. μη παρεξηγηθούμε..
): προσπάθησε να σχηματίσεις γνώμη εκ του σύνεγγης και όχι μέσα από τα "καταξιωμένα" ελληνικά ΜΜΕ...
Ο Ν. Παπάς είναι ένας ατζαμής.. απατεώνας όμως όχι! Αν έχεις τίποτα στοιχεία ευχαρίστως.. Όμως κανείς δεν έχει. Ο Παπάς πήγε να το παίξει παράγοντας όντας άπειρος. Δεν έκλεψε, δεν έφαγε. Τώρα τί θες και συγκρίνεις με τους Γεωργιάδηδες, Σαμαράδες κλπ κλπ της Νοβάρτις.. έλα τώρα...
Πατριδοκαπηλεία η συμφωνία των Πρεσπών? Αλήθεια? Οκ, μπορεί να μην ήταν η τέλεια συμφωνία για τα ελληνικά συμφέροντα και της ελληνικές "αλήθειες". Όμως εκεί που είχαν φτάσει τα πράγματα με ευθύνη κυριως ΝΔ (αλλά και Πασόκ, λιγότερο όμως..) ήταν η μόνη έντιμη και συμφέρουσα συμφωνία για τα ελληνικά συμφέροντα. Τί ακριβώς πρόδωσε αυτή η Συμφωνία? Αν έχεις χρόνο ψάξε να βρεις την τοποθέτηση Κοτζιά επί της Συμφωνίας στη Βουλή.. Καταπέλτης για τη ΝΔ και τα ψέματα που τάιζε τον κόσμο...
Για τον Πολάκη: Οκ. θα συμφωνήσω πως ο τρόπος που αντιλαμβάνεται το "φέρεσθαι" στον δημόσιο βίο δεν είναι ο ενδεδειγμένος. Από κει και πέρα, αν κάνεις τον κόπο να ρωτήσεις ανθρώπους του χώρου της Υγείας σχεδόν άπαντες θα σου πουν ότι και έργο έκανε και λεφτά δεν έφαγε.
Τέλος, επειδή σου ανέφερα και αρχικά ότι όταν φτάνουμε στο "δια ταύτα" έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε κυρίως δύο είδη διακυβέρνησης. Ε, η ΝΔ είναι σαφέστατα πιο διεφθαρμένη, αλλοτριωμένη, κυνική, μπροστάρισσα των ολιγαρχών κλπ. Μπορώ να αντιληφθώ ότι άν τα συμφέροντα κάποιου εξυπηρετούνται από τη ΝΔ οκ, λογικό να θέλει να συνεχίσει να κυβερνά. Όμως τα συμφέροντα των ΠΟΛΛΩΝ δεν είναι με τη ΝΔ. Και γιαυτό και θα χάσει τις εκλογές. (σόρρυ για το σεντόνι)