Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.407
- Πόντοι
- 3.936
Καλα την μαθαμε την τακτικη σας που θελετε να κανετε την νυχτα μερα, χρονια τωραΗ Ντορα πήγε όμως τελικα και έθεσε βέτο.
Καλα την μαθαμε την τακτικη σας που θελετε να κανετε την νυχτα μερα, χρονια τωραΗ Ντορα πήγε όμως τελικα και έθεσε βέτο.
Έβαλε η δεν έβαλε βέτο?Καλα την μαθαμε την τακτικη σας που θελετε να κανετε την νυχτα μερα, χρονια τωρα
Βρε μαλ@κοκάβλη( εχω και αλλες δουλειες), ομως οποτε θες σε παω μια κοντριτσα να βαλουμε κατω τα διπλωματα μας να δουμε ποιος εχει τι, και ποιος ειναι τι; Στο ' χω ξαναπει blue τρολ των 6σεντς το ποστΠου πήγε
Μην κοροιδευομαστε.. στο λεει και η ιδια.Περιμενω απάντηση
Βεβαίως.Βρε μαλ@κοκάβλη( εχω και αλλες δουλειες), ομως οποτε θες σε παω μια κοντριτσα να βαλουμε κατω τα διπλωματα μας να δουμε ποιος εχει τι, και ποιος ειναι τι; Στο ' χω ξαναπει blue τρολ των 6σεντς το ποστ
phd εκπα
ΕΚΠΑ?phd εκπα
Bρε μπαρμπα τρομπαδορε, κυρ Τει Αγγλιας, ξεστραβωσου πρωτα τι σημαινει το ε.κ.π.α .
Ξερω τι σημαινει ΕΚΠΑ, και σου εβαλα και link.Bρε μπαρμπα τρομπαδορε, κυρ Τει Αγγλιας, ξεστραβωσου πρωτα τι σημαινει το ε.κ.π.α .
3 ετους φοιτησης; ή μετα απο σβιε,κορελκο,ωμεγα, μεταπτυχιακο στην κωλοπετεινιτσα της Αγγλιας με το καταλληλο oil Αλτις βεβαιως βεβαιως..ΜΒαλε μου εσυ
Χτες ο Αλέξης πηρε το διπλωμα του οποτε μπορει να οδηγάει κοτερο! Εδω ο κοσμος χανεται και το μουνι ξυριζεται..