You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 65K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Θειο κανει δεν κανει εκει θα παει η νουδου
Και τους τσυριζαιους θα τσουζει η πισωτρυπιδα
Καλά ΟΚ, από "ΘΑ" χορτάσαμε από το ΘΑσοκ!!! Δεν ξέρω αν ΘΑ πάει η ΝΔ εκεί ή αν ΘΑ τσούζει η κωλοβαλβίδα του τσίριζα (Μέλλοντας Εξακολουθητικός), το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε (Ενεστώτας) το ΘΑσοκ ΕΙΝΑΙ στον βόθρο και ΤΣΟΥΖΕΙ η κωλοβαλβίδα του (με 5%)
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Ωραία, δώσε βάση:Παρε θειο
1. 250.000.000 εσωτερικό χρέος: εννοείς τα δάνεια της ΝΔ. Τα οποία εξυπηρετούνται κανονικά. Κι εγώ έχω στεγαστικό δάνειο και πολύς άλλος κόσμος. Η διαφορά ξέρεις ποια είναι? Ότι το ΜΟΝΟ κόμμα που ζήτησε και μηδενίστηκαν τα δάνειά του ήταν ο τσίριζας!!!
2. Ναι στο σύμφωνο συμβίωσης: Εσείς ναι δεν είπατε? Δηλαδή όταν λέτε εσείς κάτι είναι καλό, όταν λέει το ίδιο η ΝΔ είναι κακό. Αντιπολίτευση της πούτσας. Συνέχισε έτσι!!!
3. Υιοθεσία ομοφυλόφυλων: Δες το 2. Μια από τα ίδια.
4. Ναι στο ισλαμικό τέμενος: Δες το 3 και το 2. Ίδιες παπάρες! Συνεχίστε έτσι μάγκες, γουστάρω ΤΡΕΛΑ!!!!
5. Καταδικιασμένος παιδεραστής: Το διέγραψε μέσα σε 20 λεπτά. Πες μου εσείς ΕΝΑΝ που διαγράψατε!
6. 4 μνημόνια: Το 1o και το δεύτερο νομίζω, αν θυμάμαι καλά ήταν δικά σας!
7. Συγκάληψη προσώπων σε οικονομικά σκάνδαλα: Έχει γίνει καμιά καταδίκη και δεν το γνωρίζουμε. Κι εγώ λέω λοιπόν ότι ο PX σε καλύπτει γιατί έχεις φάει λεφτά από φτωχούς. Άρα είσαι κλέφτης και πρέπει να πας φυλακή!
8. Υπεράσπιση συμφωνίας Πρεσπών: Υπεράσπιση? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ τα έχω ξαναπεί αυτά αλλά πάμε άλλη μία γιατί δεν τα πιάνεις εύκολα. Η ΝΔ καταψήφισε, έκανε πρόταση δυσπιστίας και ξεκαθάρισε από την αρχή ότι αν κυρωθεί στην βουλή, τότε δεν μπορεί να ακυρωθεί μονομερώς. Εξάλλου, αν θυμάμαι καλά πάλι, ότι κι εσείς ήσασταν κατά. Αντιπολιτευεσαι τον εαυτό σου! ΜΟΝΟ εσύ μπορείς να το κάνεις αυτό!
9. Διαγραφή χρεών σε καναλάρχες: Χμμμμ... μιλάει πασόκος για καναλάρχες... ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!!!! Φέρατε όλη την επαρχία και την διορίσατε στην ΕΡΤ!!!! ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑ!
10. Σκάνδαλο Μπενακείου: Υπάρχει καταδικαστική απόφαση? Αν όχι, τότε σε παραπέμπω στο 7.
11. Υπόθεση Ρουσσόπουλου: εδώ έχουμε απόφαση δικαστηρίου, αθωωτική ξεκάθαρα και αμετάκλητα. Επίσης, όλοι όσοι κατηγόρησαν τον Ρουσσόπουλο είναι τώρα φυλακή. Επίσης πρόσεχε τι γράφεις, διότι μια τέτοια συκοφαντία σε δικαστική απόφαση, αν φτάσει στα αυτάκια του Ρουσόπουλου θα φας μήνυση και θα σου βγάλει κάνα 10άρι χήνες να πληρώσεις (που δεν έχεις) και θα πας μέσα. Το ρισκάρεις για την αριστερίλα?
12. Προδοσία Κύπρου το '74: Η χούντα του Ιωαννίδη ευθύνεται για αυτό. Υπάρχει ο Ιωαννίδης ή κάποιο στέλεχος της χούντας στην ΝΔ?
13. Λίστα Λαγκάρντ: Κι αυτά στα έχω πει και ουδέποτε έχεις απαντήσει. Το ότι είναι κάποιος στην λίστα Λαγκάρντ δεν σημαίνει ότι είναι και απατεώνας. Γυρίσατε τον κόσμο ανάποδα με την λίστα και μαζέψατε κάτι ψίχουλα (από εκεί που λέγατε ότι θα σωθούμε με αυτά τα λεφτά... όπως και με τα λεφτά των Γερμανικών αποζημιώσεων!!!)
14. Σκάνδαλο SIEMENS: Η σχέση που έχει η ΝΔ με αυτό είναι το ότι ο Κούλης έχει σπίτι κοντά στον Χριστοφοράτο. Λοιπόν ξέρεις κάτι? Εσύ που μένεις στα Πατήσια ή στην Κυψέλη ή σε κάποια φτωχογειτονιά, είσαι ΕΝΟΧΟΣ γιατί σίγουρα έχεις δίπλα σου έναν μαχαιροβγάλτη!
15. Υπόθεση Καρούζου: Ποια η σχέση Καρούζου με ΝΔ?
16. Παραδικαστικό κύκλωμα: Χμμ.... αλήθεια? Του Παπαγγελόπουλου τι είναι? Επίσης, ο Αθανασίου είναι θασοκ οπότε καλύτερα να απευθυνθείς στον... εαυτό σου!!!!
4% and keeps falling!!!
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Καλά ΟΚ, από "ΘΑ" χορτάσαμε από το ΘΑσοκ!!! Δεν ξέρω αν ΘΑ πάει η ΝΔ εκεί ή αν ΘΑ τσούζει η κωλοβαλβίδα του τσίριζα (Μέλλοντας Εξακολουθητικός), το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε (Ενεστώτας) το ΘΑσοκ ΕΙΝΑΙ στον βόθρο και ΤΣΟΥΖΕΙ η κωλοβαλβίδα του (με 5%)
Για πες μας ρε μαστορα
Αυτη την στιγμη που μιλαμε σε τι εχει καλυτερευσει η ζωη του ελληνα
Το μνημονιο υπαρχει και βασιλευει
Η ανεργια αυξανεται η υφεση γιγαντωνεται το χρεος εχει ξεφυγει στο απειρο
Η λιτοτητα καλα κρατει
Νομιζεις οτιτα παχια λογια του κουλη εχουν σημασια
Παχια λογια σαν τις μυγες του αυγουστου
Η δεξια που στηριζεις μια απο τα ιδια διαχρονικα εξαπατα τον λαο με φανφαρες και ψεμματα
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Ωραία, δώσε βάση:
Αρες μαρες κουκουναρες
Και
Νεροβραστες αγγιναρες
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
ρε πασοκε ειλικρινα λυπάμαι να τρολαρω και να αντιπολιτευομαι το πασοκ γιατι για μια 15 ετια κυβερνησε καλα τη χωρα αλλα απο το 2000 και μετα που τα σκατωσατε σας σξιζε αυτη η μοιρα,τωρα παλευεται με τον αφανισμο οχι με καποιον αντιπαλο οποτε αφηστε την αντιπολιτευση στην αριστερα και κΟιτατε μονο τ γαλαζια τσιρακια.Χώνη δεν κάνει καν ρίμα... ξαναπροσπάθησε!Το πασοκ κυβερνηση
Και την νουδου στον βοθρο
Τον τσυριζα οι ελληνες
Να του γ@μουν τον κ@λο
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
ρε πασοκε ειλικρινα λυπάμαι να τρολαρω και να αντιπολιτευομαι το πασοκ γιατι για μια 15 ετια κυβερνησε καλα τη χωρα αλλα απο το 2000 και μετα που τα σκατωσατε σας σξιζε αυτη η μοιρα,τωρα παλευεται με τον αφανισμο οχι με καποιον αντιπαλο οποτε αφηστε την αντιπολιτευση στην αριστερα και κΟιτατε μονο τ γαλαζια τσιρακια.Χώνη δεν κάνει καν ρίμα... ξαναπροσπάθησε!Το πασοκ κυβερνηση
Τον τσυριζα οι ελληνες
Να του γ@μουν τον κ@λο
Ρε μαστορα εξαπατημενε τσυριζαιε
Το πασοκ παντα στηνδεξια πολιτικη κανει αντιπολιτευση
Στην δεξια της νουδου και στην νεοδεξια τουτσυριζα
Που προβληματιζεσαι;
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Χαμόγελα για χιλιάδες ανέργους το Σεπτέμβρη: Έρχεται επίδομα 800 ευρώ
Η νουδου που ειναικατα τωνεπιδοματων
Και που μας πρηξαν τα α....... τα γαλαζια φερεφωνα γιατα επιδοματα και την νοοτροπια που εφερε ΔΗΘΕΝ το πασοκ
Η νουδου που ειναικατα τωνεπιδοματων
Και που μας πρηξαν τα α....... τα γαλαζια φερεφωνα γιατα επιδοματα και την νοοτροπια που εφερε ΔΗΘΕΝ το πασοκ
politis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 1.706
Χώνη δεν κάνει καν ρίμα... ξαναπροσπάθησε!Το πασοκ κυβερνηση
Τον τσυριζα οι ελληνες
Να του γ@μουν τον κ@λο
Ο Τσώνυς έχει εντρυφήσει στον Ντανταϊσμό τύπε μου.
Δεν βλέπεις οτι όλα τα ποστ του στερούνται νοήματος;
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Χαμόγελα για χιλιάδες ανέργους το Σεπτέμβρη: Έρχεται επίδομα 800 ευρώ
Αρχικά ρε Γκρούεζα τίτλος του thread είναι: Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Που κολλάει με τον ΣΥΡΙΖΑ το άρθρο που έβαλες;
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Συνημμένα
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Το είχα πει ότι αν γίνουν σκούρα τα πράγματα ο Αλεξεγιεφ θα τον θάψει το κολλητάρι του τον Παππα. Γιατί οι αριστεροί δεν έχουν καμία τσίπα, από αρχές ΜΗΔΕΝ! Τέτοια κοπρόσκυλα είναι. Ηθικό πλεονέκτημα σου λέει ο άλλος!
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Μπαρμπα ο ίδιος ο παπας ξέρει οτι μετα τις υποκλοπες των συνομιλιων που κανατε δεν θα μπορουσε να γινει γραμματέας,εσεις τον δυσφημησατε χωρις να σημαινει οτι τον τελειωσατε ομως.Το είχα πει ότι αν γίνουν σκούρα τα πράγματα ο Αλεξεγιεφ θα τον θάψει το κολλητάρι του τον Παππα. Γιατί οι αριστεροί δεν έχουν καμία τσίπα, από αρχές ΜΗΔΕΝ! Τέτοια κοπρόσκυλα είναι. Ηθικό πλεονέκτημα σου λέει ο άλλος!
Ο παπας ειναι το καμαρι του συριζα μιας και εγω προσωπικα θα τον ηθελα στην ηγεσια.
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
ρε πολιτη δεν ειμαστε ολοι παντογνωστες σαν και σένα.Χώνη δεν κάνει καν ρίμα... ξαναπροσπάθησε!Το πασοκ κυβερνηση
Τον τσυριζα οι ελληνες
Να του γ@μουν τον κ@λο
Ο Τσώνυς έχει εντρυφήσει στον Ντανταϊσμό τύπε μου.
Δεν βλέπεις οτι όλα τα ποστ του στερούνται νοήματος;
Ενω τα δικα σας ποστ ολο νοημα είναι
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.349
- Πόντοι
- 5.506
Μπαρμπα ο ίδιος ο παπας ξέρει οτι μετα τις υποκλοπες των συνομιλιων που κανατε δεν θα μπορουσε να γινει γραμματέας,εσεις τον δυσφημησατε χωρις να σημαινει οτι τον τελειωσατε ομως.Το είχα πει ότι αν γίνουν σκούρα τα πράγματα ο Αλεξεγιεφ θα τον θάψει το κολλητάρι του τον Παππα. Γιατί οι αριστεροί δεν έχουν καμία τσίπα, από αρχές ΜΗΔΕΝ! Τέτοια κοπρόσκυλα είναι. Ηθικό πλεονέκτημα σου λέει ο άλλος!
Ο παπας ειναι το καμαρι του συριζα μιας και εγω προσωπικα θα τον ηθελα στην ηγεσια.
Φυσικά θα τον ήθελες, πρώτος στις βρωμοδουλειές ο Παππάς, προσπαθεις και συ να τον αντιγράψεις, τα ίδια κοπρόσκυλα είστε.
Ενδιαφέρουσα φράση. Γιατί είναι καμάρι ο πατερ; Εξήγησέ μας αν θέλειςΟ παπας ειναι το καμαρι του συριζα μιας και εγω προσωπικα θα τον ηθελα στην ηγεσια.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.349
- Πόντοι
- 5.506
Ενδιαφέρουσα φράση. Γιατί είναι καμάρι ο πατερ; Εξήγησέ μας αν θέλειςΟ παπας ειναι το καμαρι του συριζα μιας και εγω προσωπικα θα τον ηθελα στην ηγεσια.
Έκανε για καιρό το μπιντέ του Άδωνη και του Κυρανάκη, όπου τον πετύχαιναν, δεν το λες και λίγο.
Έκανε για καιρό το μπιντέ του Άδωνη και του Κυρανάκη, όπου τον πετύχαιναν, δεν το λες και λίγο.Ενδιαφέρουσα φράση. Γιατί είναι καμάρι ο πατερ; Εξήγησέ μας αν θέλειςΟ παπας ειναι το καμαρι του συριζα μιας και εγω προσωπικα θα τον ηθελα στην ηγεσια.
Οπως απεδείχθη, ο παπάς ήταν ένα αμορφωτο χωριατακι και φιλόδοξο γυφτάκι που δυστυχώς για αυτόν δεν είχε τις ικανοτητες να φέρει σε πέρας τις αντιδημοκρατικές αποστολές που του έδωσε ο τζιμπρας. Γιατί ένα τέτοιο αποτυχημένο πηθικι είναι καμάρι... θα ήθελα να οτ μάθω
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.349
- Πόντοι
- 5.506
Έκανε για καιρό το μπιντέ του Άδωνη και του Κυρανάκη, όπου τον πετύχαιναν, δεν το λες και λίγο.Ενδιαφέρουσα φράση. Γιατί είναι καμάρι ο πατερ; Εξήγησέ μας αν θέλειςΟ παπας ειναι το καμαρι του συριζα μιας και εγω προσωπικα θα τον ηθελα στην ηγεσια.
Οπως απεδείχθη, ο παπάς ήταν ένα αμορφωτο χωριατακι και φιλόδοξο γυφτάκι που δυστυχώς για αυτόν δεν είχε τις ικανοτητες να φέρει σε πέρας τις αντιδημοκρατικές αποστολές που του έδωσε ο τζιμπρας. Γιατί ένα τέτοιο αποτυχημένο πηθικι είναι καμάρι... θα ήθελα να οτ μάθω
Ακριβώς τέτοιοι είναι και αυτοί, οι ψηφοφόροι τους, ταυτίζονται.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 55