Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Αλλα θειο μια που το ειπες ας ξαναπροσπαθησω

Το πασοκ κυβερνηση

Και την νουδου στο βαλτο

Του τσυριζα οι ελληνες

Να του γ@μουν τον πατο

Τωρα θειο μια χαρα παει η ριμα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Θειο κανει δεν κανει εκει θα παει η νουδου

Και τους τσυριζαιους θα τσουζει η πισωτρυπιδα

Καλά ΟΚ, από "ΘΑ" χορτάσαμε από το ΘΑσοκ!!! Δεν ξέρω αν ΘΑ πάει η ΝΔ εκεί ή αν ΘΑ τσούζει η κωλοβαλβίδα του τσίριζα (Μέλλοντας Εξακολουθητικός), το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε (Ενεστώτας) το ΘΑσοκ ΕΙΝΑΙ στον βόθρο και ΤΣΟΥΖΕΙ η κωλοβαλβίδα του (με 5%) :grin:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Παρε θειο
D9vZLM_XUAIxtao.jpg
Ωραία, δώσε βάση:

1. 250.000.000 εσωτερικό χρέος: εννοείς τα δάνεια της ΝΔ. Τα οποία εξυπηρετούνται κανονικά. Κι εγώ έχω στεγαστικό δάνειο και πολύς άλλος κόσμος. Η διαφορά ξέρεις ποια είναι? Ότι το ΜΟΝΟ κόμμα που ζήτησε και μηδενίστηκαν τα δάνειά του ήταν ο τσίριζας!!!
2. Ναι στο σύμφωνο συμβίωσης: Εσείς ναι δεν είπατε? Δηλαδή όταν λέτε εσείς κάτι είναι καλό, όταν λέει το ίδιο η ΝΔ είναι κακό. Αντιπολίτευση της πούτσας. Συνέχισε έτσι!!! :grin:
3. Υιοθεσία ομοφυλόφυλων: Δες το 2. Μια από τα ίδια.
4. Ναι στο ισλαμικό τέμενος: Δες το 3 και το 2. Ίδιες παπάρες! Συνεχίστε έτσι μάγκες, γουστάρω ΤΡΕΛΑ!!!!
5. Καταδικιασμένος παιδεραστής: Το διέγραψε μέσα σε 20 λεπτά. Πες μου εσείς ΕΝΑΝ που διαγράψατε!
6. 4 μνημόνια: Το 1o και το δεύτερο νομίζω, αν θυμάμαι καλά ήταν δικά σας! :grin:
7. Συγκάληψη προσώπων σε οικονομικά σκάνδαλα: Έχει γίνει καμιά καταδίκη και δεν το γνωρίζουμε. Κι εγώ λέω λοιπόν ότι ο PX σε καλύπτει γιατί έχεις φάει λεφτά από φτωχούς. Άρα είσαι κλέφτης και πρέπει να πας φυλακή! :grin:
8. Υπεράσπιση συμφωνίας Πρεσπών: Υπεράσπιση? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ τα έχω ξαναπεί αυτά αλλά πάμε άλλη μία γιατί δεν τα πιάνεις εύκολα. Η ΝΔ καταψήφισε, έκανε πρόταση δυσπιστίας και ξεκαθάρισε από την αρχή ότι αν κυρωθεί στην βουλή, τότε δεν μπορεί να ακυρωθεί μονομερώς. Εξάλλου, αν θυμάμαι καλά πάλι, ότι κι εσείς ήσασταν κατά. Αντιπολιτευεσαι τον εαυτό σου! ΜΟΝΟ εσύ μπορείς να το κάνεις αυτό! :tooth: :tooth:
9. Διαγραφή χρεών σε καναλάρχες: Χμμμμ... μιλάει πασόκος για καναλάρχες... ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!!!! Φέρατε όλη την επαρχία και την διορίσατε στην ΕΡΤ!!!! ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑ!
10. Σκάνδαλο Μπενακείου: Υπάρχει καταδικαστική απόφαση? Αν όχι, τότε σε παραπέμπω στο 7.
11. Υπόθεση Ρουσσόπουλου: εδώ έχουμε απόφαση δικαστηρίου, αθωωτική ξεκάθαρα και αμετάκλητα. Επίσης, όλοι όσοι κατηγόρησαν τον Ρουσσόπουλο είναι τώρα φυλακή. Επίσης πρόσεχε τι γράφεις, διότι μια τέτοια συκοφαντία σε δικαστική απόφαση, αν φτάσει στα αυτάκια του Ρουσόπουλου θα φας μήνυση και θα σου βγάλει κάνα 10άρι χήνες να πληρώσεις (που δεν έχεις) και θα πας μέσα. Το ρισκάρεις για την αριστερίλα? :grin:
12. Προδοσία Κύπρου το '74: Η χούντα του Ιωαννίδη ευθύνεται για αυτό. Υπάρχει ο Ιωαννίδης ή κάποιο στέλεχος της χούντας στην ΝΔ?
13. Λίστα Λαγκάρντ: Κι αυτά στα έχω πει και ουδέποτε έχεις απαντήσει. Το ότι είναι κάποιος στην λίστα Λαγκάρντ δεν σημαίνει ότι είναι και απατεώνας. Γυρίσατε τον κόσμο ανάποδα με την λίστα και μαζέψατε κάτι ψίχουλα (από εκεί που λέγατε ότι θα σωθούμε με αυτά τα λεφτά... όπως και με τα λεφτά των Γερμανικών αποζημιώσεων!!!) :tooth:
14. Σκάνδαλο SIEMENS: Η σχέση που έχει η ΝΔ με αυτό είναι το ότι ο Κούλης έχει σπίτι κοντά στον Χριστοφοράτο. Λοιπόν ξέρεις κάτι? Εσύ που μένεις στα Πατήσια ή στην Κυψέλη ή σε κάποια φτωχογειτονιά, είσαι ΕΝΟΧΟΣ γιατί σίγουρα έχεις δίπλα σου έναν μαχαιροβγάλτη! :grin:
15. Υπόθεση Καρούζου: Ποια η σχέση Καρούζου με ΝΔ?
16. Παραδικαστικό κύκλωμα: Χμμ.... αλήθεια? Του Παπαγγελόπουλου τι είναι? Επίσης, ο Αθανασίου είναι θασοκ οπότε καλύτερα να απευθυνθείς στον... εαυτό σου!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

4% and keeps falling!!!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Καλά ΟΚ, από "ΘΑ" χορτάσαμε από το ΘΑσοκ!!! Δεν ξέρω αν ΘΑ πάει η ΝΔ εκεί ή αν ΘΑ τσούζει η κωλοβαλβίδα του τσίριζα (Μέλλοντας Εξακολουθητικός), το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε (Ενεστώτας) το ΘΑσοκ ΕΙΝΑΙ στον βόθρο και ΤΣΟΥΖΕΙ η κωλοβαλβίδα του (με 5%) :grin:

Για πες μας ρε μαστορα

Αυτη την στιγμη που μιλαμε σε τι εχει καλυτερευσει η ζωη του ελληνα

Το μνημονιο υπαρχει και βασιλευει

Η ανεργια αυξανεται η υφεση γιγαντωνεται το χρεος εχει ξεφυγει στο απειρο

Η λιτοτητα καλα κρατει

Νομιζεις οτιτα παχια λογια του κουλη εχουν σημασια

Παχια λογια σαν τις μυγες του αυγουστου

Η δεξια που στηριζεις μια απο τα ιδια διαχρονικα εξαπατα τον λαο με φανφαρες και ψεμματα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Το πασοκ κυβερνηση

Και την νουδου στον βοθρο

Τον τσυριζα οι ελληνες

Να του γ@μουν τον κ@λο
Χώνη δεν κάνει καν ρίμα... ξαναπροσπάθησε! :grin:

ρε πασοκε ειλικρινα λυπάμαι να τρολαρω και να αντιπολιτευομαι το πασοκ γιατι για μια 15 ετια κυβερνησε καλα τη χωρα αλλα απο το 2000 και μετα που τα σκατωσατε σας σξιζε αυτη η μοιρα,τωρα παλευεται με τον αφανισμο οχι με καποιον αντιπαλο οποτε αφηστε την αντιπολιτευση στην αριστερα και κΟιτατε μονο τ γαλαζια τσιρακια.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Το πασοκ κυβερνηση

Τον τσυριζα οι ελληνες

Να του γ@μουν τον κ@λο

ρε πασοκε ειλικρινα λυπάμαι να τρολαρω και να αντιπολιτευομαι το πασοκ γιατι για μια 15 ετια κυβερνησε καλα τη χωρα αλλα απο το 2000 και μετα που τα σκατωσατε σας σξιζε αυτη η μοιρα,τωρα παλευεται με τον αφανισμο οχι με καποιον αντιπαλο οποτε αφηστε την αντιπολιτευση στην αριστερα και κΟιτατε μονο τ γαλαζια τσιρακια.

Ρε μαστορα εξαπατημενε τσυριζαιε

Το πασοκ παντα στηνδεξια πολιτικη κανει αντιπολιτευση

Στην δεξια της νουδου και στην νεοδεξια τουτσυριζα

Που προβληματιζεσαι;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Χαμόγελα για χιλιάδες ανέργους το Σεπτέμβρη: Έρχεται επίδομα 800 ευρώ

Η νουδου που ειναικατα τωνεπιδοματων

:tooth::tooth::tooth::tooth:

Και που μας πρηξαν τα α....... τα γαλαζια φερεφωνα γιατα επιδοματα και την νοοτροπια που εφερε ΔΗΘΕΝ το πασοκ

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Το πασοκ κυβερνηση

Τον τσυριζα οι ελληνες

Να του γ@μουν τον κ@λο

Ο Τσώνυς έχει εντρυφήσει στον Ντανταϊσμό τύπε μου.
Δεν βλέπεις οτι όλα τα ποστ του στερούνται νοήματος;

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Το είχα πει ότι αν γίνουν σκούρα τα πράγματα ο Αλεξεγιεφ θα τον θάψει το κολλητάρι του τον Παππα. Γιατί οι αριστεροί δεν έχουν καμία τσίπα, από αρχές ΜΗΔΕΝ! Τέτοια κοπρόσκυλα είναι. Ηθικό πλεονέκτημα σου λέει ο άλλος! :tooth:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Το είχα πει ότι αν γίνουν σκούρα τα πράγματα ο Αλεξεγιεφ θα τον θάψει το κολλητάρι του τον Παππα. Γιατί οι αριστεροί δεν έχουν καμία τσίπα, από αρχές ΜΗΔΕΝ! Τέτοια κοπρόσκυλα είναι. Ηθικό πλεονέκτημα σου λέει ο άλλος! :tooth:
Μπαρμπα ο ίδιος ο παπας ξέρει οτι μετα τις υποκλοπες των συνομιλιων που κανατε δεν θα μπορουσε να γινει γραμματέας,εσεις τον δυσφημησατε χωρις να σημαινει οτι τον τελειωσατε ομως.
Ο παπας ειναι το καμαρι του συριζα μιας και εγω προσωπικα θα τον ηθελα στην ηγεσια.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Το πασοκ κυβερνηση

Τον τσυριζα οι ελληνες

Να του γ@μουν τον κ@λο

Ο Τσώνυς έχει εντρυφήσει στον Ντανταϊσμό τύπε μου.
Δεν βλέπεις οτι όλα τα ποστ του στερούνται νοήματος;
ρε πολιτη δεν ειμαστε ολοι παντογνωστες σαν και σένα.
Ενω τα δικα σας ποστ ολο νοημα είναι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.349
Πόντοι
5.506
Μπαρμπα ο ίδιος ο παπας ξέρει οτι μετα τις υποκλοπες των συνομιλιων που κανατε δεν θα μπορουσε να γινει γραμματέας,εσεις τον δυσφημησατε χωρις να σημαινει οτι τον τελειωσατε ομως.
Ο παπας ειναι το καμαρι του συριζα μιας και εγω προσωπικα θα τον ηθελα στην ηγεσια.

Φυσικά θα τον ήθελες, πρώτος στις βρωμοδουλειές ο Παππάς, προσπαθεις και συ να τον αντιγράψεις, τα ίδια κοπρόσκυλα είστε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.349
Πόντοι
5.506
Ενδιαφέρουσα φράση. Γιατί είναι καμάρι ο πατερ; Εξήγησέ μας αν θέλεις

Έκανε για καιρό το μπιντέ του Άδωνη και του Κυρανάκη, όπου τον πετύχαιναν, δεν το λες και λίγο.

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Έκανε για καιρό το μπιντέ του Άδωνη και του Κυρανάκη, όπου τον πετύχαιναν, δεν το λες και λίγο.

Οπως απεδείχθη, ο παπάς ήταν ένα αμορφωτο χωριατακι και φιλόδοξο γυφτάκι που δυστυχώς για αυτόν δεν είχε τις ικανοτητες να φέρει σε πέρας τις αντιδημοκρατικές αποστολές που του έδωσε ο τζιμπρας. Γιατί ένα τέτοιο αποτυχημένο πηθικι είναι καμάρι... θα ήθελα να οτ μάθω

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.349
Πόντοι
5.506

Οπως απεδείχθη, ο παπάς ήταν ένα αμορφωτο χωριατακι και φιλόδοξο γυφτάκι που δυστυχώς για αυτόν δεν είχε τις ικανοτητες να φέρει σε πέρας τις αντιδημοκρατικές αποστολές που του έδωσε ο τζιμπρας. Γιατί ένα τέτοιο αποτυχημένο πηθικι είναι καμάρι... θα ήθελα να οτ μάθω

Ακριβώς τέτοιοι είναι και αυτοί, οι ψηφοφόροι τους, ταυτίζονται.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.857
Πόντοι
606
ενω εσυ που ψηφιζεις κουλη εισαι ανωτερο ον :2funny:

Stories