Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
δεν ξερω τι θα κανετε αρκει να μην μας μπλέξετε σε κανα πολεμο γιατι τοτε ο συριζα πρεπει να βγαλει τον κοσμο στους δρομους και να γινει εμφύλιος.

Τι είναι αυτά, ρε Κασσιανή!
Πετάς τις τερατολογίες με τέτοια ελαφρότητα και άνεση που με μπερδεύεις.
Ώστε αν συρθούμε σε έναν πόλεμο με τον Τούρκο ο Σύριζα πρέπει να βγάλει τον κόσμο στους δρόμους για να γίνει και εμφύλιος από πάνω!
Είχα μια ελπίδα να είσαι ένα απλά πετυχημένο τρολ.
Τελικά ατόφιος, συμπυκνωμένος, με διπλάσιο αμωνιαζόλ, ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι.
πρώτου γινει ο πολεμος να βγει ο κοσμος στους δρόμους και να ταχθεί κατα του πολεμου.
Θα ειναι ευθύνη της αντιπολιτευσης εκεινη την υστατη στιγμή να γλυτωσει το εθνος απο τον αφανισμο.
Αν δεν το κανει ο συριζα η οποια αλλη αντιπολιτευση θα σημαίνει οτι εχει συναίνεση και ευθυνη.
Ηδη ο ερντογαν αδειασε τον κουλη λεγοντας οτι με την προηγουμενη κυβέρνηση εννουσε τον συριζα μπορουσε να ερθει σε διαλογο και να βρεθει λυση.4.5 χρονια μ συριζα ποτε δεν φτασαμε στα προθυρα πολεμου οπως γινεται τωρα.
Η αληθεια είναι οτι ο κουλης εξυπηρετει ξενα συμφέροντα και μπαινει μπροστατζας βαζοντας σε κινδυνο τη χωρα.
Δεν ειναι τυχαιο οτι εν μια νυκτι ο δενδιας πηγε καιρο και υπογραψε μια συνθηκη που ουτε αυτος ηξερε τι περιειχε απλα ηταν εντολη του στειτ ντιπαρτμεντ και τωρα ερχονται οι γαλλοι να μας πουλησουν 10 ραφαλ των 700 εκ ευρω τη στιγμη που η οικονομια κατρακυλαει με ύφεση -8% και κατω.
Τα 10 ραφαλ θα μας σώσουν αν γινει πόλεμος?
Συμφωνια αμεσα με τη Τουρκία με υποχωρησεις και τηρησης κατα γράμμα του διεθνους δικαιου αυτη ριναι η μονη λυση,οσοι θελετε πολεμο πηγαινετε στον εβρο περαστε τα συνορα με οπλα και αρχιστε να πυροβολατε Τούρκους.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
πιπέρι ζαν, πως μιλάς έτσι?
θα σε βάλει στο περιθώρια το κόμμα...εσείς εκεί είστε λεπτεπίλεπτοι.
αγωνίζεστε εκ του καναπέως για τα δίκια του εργάτη, φωνασκείτε για τους νόμους (που θελετε να καταργήσετε) αλλά αρνείστε πεισματικά να λάβετε τα όπλα...λεπτεπίλεπτοι γαρ
Ο πασοκος τα λεει ρε προμοτορα
μπερδεψες παλι τις μπουτινες σου

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
είσαι ένα βήμα μετά τον πασόκο...
πως τα κατάφερες έτσι? :confused:
σας εχει βαλει γυαλια ο πασοκος προμοτορα.
Ας μην μιλησω για τα βαρια πυροβολικα οπως εγω ο βαγκον ο λαδακης.
Τον υπνο σας εχετε χασει

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Τον υπνο σας εχετε χασει

Να πας να σε δει κανας γιατρός μάστορα. Αν για σένα ο λαδακι και ο μαλάκας ο βαγκον ειναι "βαριά χαρτιά" όταν τους έχει ξεφτυλίσει όλο το σαη και γελάει μαζί τους, δε θέλω καν να φανταστώ τι γίνεται με τα άλλα "χαρτιά".

Εχετε θέμα ανθρώπινου δυναμικού καταλαβαίνω. Αλλά είναι προφανές - πολακι, ο άλλος ο μαλακας ο αμόρφωτος απο το τει μεσολογγίου..μιλάμε για αμορφωσιά και χωριατιά μαζι

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Τον υπνο σας εχετε χασει

Να πας να σε δει κανας γιατρός μάστορα. Αν για σένα ο λαδακι και ο μαλάκας ο βαγκον ειναι "βαριά χαρτιά" όταν τους έχει ξεφτυλίσει όλο το σαη και γελάει μαζί τους, δε θέλω καν να φανταστώ τι γίνεται με τα άλλα "χαρτιά".

Εχετε θέμα ανθρώπινου δυναμικού καταλαβαίνω. Αλλά είναι προφανές - πολακι, ο άλλος ο μαλακας ο αμόρφωτος απο το τει μεσολογγίου..μιλάμε για αμορφωσιά και χωριατιά μαζι

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
jean-Claud

το μητσοτακεικο δεν θα παρατησει ευκολα την καρεκλα της εξουσιας

θα χρειαστει εναν καινουργιο σαμαρα για να βαλει την ουρα στα σκελια και να επανεμφανισθει μετα απο καμποσο καιρο

μεχρι στιγμης δεν βλεπω νεο σαμαρα στον οριζοντα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
jean-Claud

θα χρειαστει εναν καινουργιο σαμαρα για να βαλει την ουρα στα σκελια και να επανεμφανισθει μετα απο καμποσο καιρο

Υπαρχουν μεσα στη νδ πολλοι που ροκανιζουν τη καρεκλα του κουλη,απλα περιμένουν οταν το πλοιο βουλιαξει και τοτε θα τους δεις.
Αν ομως ο κουλης επιμεινει φεουδαρχικα στο κομμα θα εχουμε παραιτήσεις και διαγραφες και θα δεις πολλούς ακροδεξιους να πηγαινουν σε αλλα κομματα.
Αυτη τη στιγμη ειναι ολοι φιμωμενοι και οταν βγουν στα καναλια εχουν μαθει παπαγαλια την κομματικη γραμμη για να μην ξεφευγουν λεξεις.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τον υπνο σας εχετε χασει

Αποφοιτος διοικησης επιχειρησεων απο τει του Μεσολογγίου και ειμαι αμορφωτος.
Χωριατης απο που αφου αθηνα μεγαλωσα και εχω παει και 2 χρόνια εξωτερικό.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
jean-Claud

Ρε μαστορα αν η λυση ειναι ενα νεος πιτσαδορος δεν χρειαζεται ο μογγολος ας αυτοβομβαρδιστουμε μονοι μας

Δεν ειμαστε καλα

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Ακριβώς! Χαίρομαι που το επιβεβαιώνεις και οτι παραδέχεσαι οτι ουσιαστικά δεν έχεις σπουδάσει. Σε τιμά αυτό

Ασε που μεγάλωσες. Πες μας που γεννήθηκες. Κάτω απο το αυλάκι, σωστά; 2 χρόνια εξωτερικό δε σημαίνουν απολύτως τίποτε. τα διαγράφω σα σχόλιο είναι ασήμαντο

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Τον υπνο σας εχετε χασει

Κασσιανή θα μου επιτρέψεις μια μικρή παρέμβαση.
Για να μην γίνει κάποια παρανόηση οταν λες 2 χρόνια εξωτερικό δεν εννοείς κάποιο μεταπτυχιακό στην ιχθυοκαλλιέργεια ξέρω 'γω.
Λαθρομετανάστης που κουβάλαγε καφάσια στην Αμερική μαζί με Μεξικανούς και Πορτορικανούς ήσουν.
Δε λέω, η δουλειά δεν είναι ντροπή αλλά ο συγχρωτισμός με ιδρωμένους μαύρους με τα μούσκουλα να διαγράφονται στο φανελάκι λένε οτι σου άφησαν κάποια κουσούρια.
Νταξ, δεν τα πιστεύω αλλά και εσύ με κάτι ποσταρίσματα για το Αγκύρας με τα τραβέλια δίνεις λαβές, να το ξες.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τον υπνο σας εχετε χασει

Κασσιανή θα μου επιτρέψεις μια μικρή παρέμβαση.
Για να μην γίνει κάποια παρανόηση οταν λες 2 χρόνια εξωτερικό δεν εννοείς κάποιο μεταπτυχιακό στην ιχθυοκαλλιέργεια ξέρω 'γω.
Λαθρομετανάστης που κουβάλαγε καφάσια στην Αμερική μαζί με Μεξικανούς και Πορτορικανούς ήσουν.
Δε λέω, η δουλειά δεν είναι ντροπή αλλά ο συγχρωτισμός με ιδρωμένους μαύρους με τα μούσκουλα να διαγράφονται στο φανελάκι λένε οτι σου άφησαν κάποια κουσούρια.
Νταξ, δεν τα πιστεύω αλλά και εσύ με κάτι ποσταρίσματα για το Αγκύρας με τα τραβέλια δίνεις λαβές, να το ξες.
Κλασσικος ελληναρας.
Εγω που δουλευα στη φορτοεκφορτωση του εργοστασιου δουλευαν και αμερικανοι ειχαμε και λατινους και μαυρους.
Εκει ηθελε ν εχεις μπρατσα γισ ν αντεξεις εγω ημουν γυμνασμενος και μολις μ ειδε ο υπευθυνος μ πηρε βέβαια παρολο που ειμαι 1.80 και 82 κιλα υπήρχαν αλλοι που ηταν 2 μετρα νταμαρια 100 κιλων.
Εσυ πολιτη αν ησουν στη θεση μου σε μια ωρα θα ειχες φυγει αλλο που εγω τοτε επαιρνα περισσοτερα απο ενα δημοσιο υπαλληλο στην ελλαδα.
Τραβελια στην αγκυρας αυτο που κολλαει θες να πας πολιτη?
Εγω δεν εχω παει ποτε.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Κλασσικος ελληναρας.
Εγω που δουλευα στη φορτοεκφορτωση του εργοστασιου δουλευαν και αμερικανοι ειχαμε και λατινους και μαυρους.
Εκει ηθελε ν εχεις μπρατσα γισ ν αντεξεις εγω ημουν γυμνασμενος και μολις μ ειδε ο υπευθυνος μ πηρε βέβαια παρολο που ειμαι 1.80 και 82 κιλα υπήρχαν αλλοι που ηταν 2 μετρα νταμαρια 100 κιλων.
Εσυ πολιτη αν ησουν στη θεση μου σε μια ωρα θα ειχες φυγει αλλο που εγω τοτε επαιρνα περισσοτερα απο ενα δημοσιο υπαλληλο στην ελλαδα.
Τραβελια στην αγκυρας αυτο που κολλαει θες να πας πολιτη?
Εγω δεν εχω παει ποτε.

Εμ, εγώ το λέω οτι με αυτά που γράφεις δίνεις λαβές εσύ δεν με ακούς.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
όλα κι όλα, γκέι καταστάσεις ο ζαν δεν έχει δείξει....

Τον πειράζω.
Ο καθένας ότι θέλει κάνει στο κρεβάτι του.

όταν γινεται ενας διαλογος πανω σε ένα θεμα η μια κατηγορια αυτος που χανει επικεντρώνεται σε αλλους τομεις μεχρι και προσωπικούς.
πολιτη αυτό εκανες εσυ όχι ότι συκοφάντησες εμενα,εγω εξαλλου εχω πηδηξει πολλα μουνια στο βιογραφικο μου οποτε ότι και να λενε καποιοι δεν μου καιγετσαι καρφι.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
ΠΟΛΥ καλό!!!!