Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
πρέπει να αναρωτηθείς...Ειλικρινα δεν περιμενα οτι η συγκεκριμενη ερωτηση θα ενοχλει τοσο πολυ.
πρέπει να αναρωτηθείς...Ειλικρινα δεν περιμενα οτι η συγκεκριμενη ερωτηση θα ενοχλει τοσο πολυ.
Ειλικρινα δεν περιμενα οτι η συγκεκριμενη ερωτηση θα ενοχλει τοσο πολυ.
Χωρίς καταδίκες για συγκεκριμένα πράγματα δεν μπορείς να αποδίδιδεις ενοχή,κάλως ή κακώς.αναλόγως τι Πασόκος
αν είναι Πασόκοι του συστήματος όπως οι συνδικαλιστές που προσχώρησαν στον Τσίπρα... ε, τότε κάτι λέει
το τιμόνι του Πασοκ το είχανε συγκεκριμένα άτομα, αλλά το Πασοκ βρωμάει από κεφάλι μέχρι πόδια
και ναι, το είπε. Και το είπε για τους συγκεκριμένους Πασόκους... αυτούς που καλοπερνάνε, που καλοπερνάγανε και που θα καλοπερνάνε στην υγεια των ηλίθιων.
ωπα τυπε και ο κκ ειχε εχθρους τους αμερικανους.μονο στο μοναστηρακι ειχε σναιπερ και πηγαινε ελευθερα
Ειλικρινα δεν περιμενα οτι η συγκεκριμενη ερωτηση θα ενοχλει τοσο πολυ.
Τότε πήγαινε στο νήμα "τραβέλια με προσόντα" όπου δε θα βασανίζεται το μυαλουδάκι σου.
Τότε πήγαινε στο νήμα "τραβέλια με προσόντα" όπου δε θα βασανίζεται το μυαλουδάκι σου.
πόσο παπάρας είσαιΧωρίς καταδίκες για συγκεκριμένα πράγματα δεν μπορείς να αποδίδιδεις ενοχή,κάλως ή κακώς.
Ουδόλως φαντασιωνομαι οτι ρωταω κατι σπουδαιο.φαντασιώνεσαι ότι ρωτάς κάτι σπουδαίο?
όπως ο άλλος που με ρωτούσε τι επάγγελμα κάνω?
πάτε για ύπνο καλύτερα, να αυξήσετε και την παραγωγικότητά σας...
Η απαντηση "δεν με απασχολει", προφανως ειναι αποδεκτή.Ειναι απαραιτητο να με ενδιαφερει προσωπικα τι θα γινουν τα κλειστα επαγγελματα για να θεωρουμαι ενεργος και σκεπτομενος πολιτης?![]()
Ώπα αρχηγέ μπάστα...το ίδιο είναι ο ΓΑΠ κ Μπενύ που κυβερνήσανε με απλά στελέχη κ πρώην βουλευτές που δεν είδαν ποτέ εξουσία;;;πόσο παπάρας είσαι
δεν του είπε κανείς να τους βάλει φυλακή.
τον ρώτησαν για ποιο λόγο τους παίρνει μαζί του.
Είναι το ίδιο σαν να παίρνει τον ΓΑΠ και το Βενιζέλο μαζί του.
χωρίς καταδίκη δεν τους αποδίδεις εσύ ενοχή; Τους ψηφίζεις δηλαδή;
ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ;;
έλα, σκούξε λίγο ακόμα που δεν μπορείς να μας πεις τι επάγγελμα κάνεις.φαντασιώνεσαι ότι ρωτάς κάτι σπουδαίο?
όπως ο άλλος που με ρωτούσε τι επάγγελμα κάνω?
πάτε για ύπνο καλύτερα, να αυξήσετε και την παραγωγικότητά σας...
είναι καλύτερο δηλαδή να βασανιστεί το ποπουδάκι του;
ποιος σου είπε πως δεν είδαν εξουσία;Ώπα αρχηγέ μπάστα...το ίδιο είναι ο ΓΑΠ κ Μπενύ που κυβερνήσανε με απλά στελέχη κ πρώην βουλευτές που δεν είδαν ποτέ εξουσία;;;
Τι σημασια εχει τι δουλεια κανει?έλα, σκούξε λίγο ακόμα που δεν μπορείς να μας πεις τι επάγγελμα κάνεις.
τουλάχιστον ο παπαζόλης είναι ειλικρινής - δεν δουλεύει και το περηφανεύεται
Ωραία αναλυτικά....τα 127 στελέχη του ΠΑΣΟΚ που πήγαν Σύριζα τι θέσεις εξουσίας κατείχαν....ποιος σου είπε πως δεν είδαν εξουσία;
έχεις μήπως την εντύπωση πως μοναχοί τους τα κάνανε ο Μπένι και ο ΓΑΠ; δεν είχανε ανθρώπους δίπλα τους; τι πίνεις;
ποιος νομίζεις τους στήριζε για να τα κάνουνε;
Ειναι καλυτερο να μην προσβαλομαι απο την στιγμη που δεν προσεβαλα κανεναν εδω μεσα
γίγαντα, αν σε πρόσβαλλα εγώ, σόρυ. ανακαλώ. απλά, με αυτό που έγραψα ο άλλος, μου ήρθε κι εμένα συνειρμικά να γράψω τη μαλακία μου
σιγά την έχθρα μεγάλε μου. εδώ πάμε για μετωπική σύγκρουση
Τον Άκη μπουζουριάσαν πάντως,όχι το δεξί του χέρι....Ναι, ο Κοτσακάς που ήταν υπουργός και δεξί χέρι του Άκη δεν είχε θέση εξουσίας.
Άντε ρε παπατρόλη σε καμιά μασατζού να ξελαμπικάρεις.![]()