Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

Επισκέπτης
Σας ενοχλει ο Τσίπρας και όχι ο "FAT σεμνός και ταπεινός BOY" Κωστάκης, ο adolf fyrer καραταζαφέρης , ο SUPPER DUPPER Γιωργάκης και η πρόγονος-καλά το γράφω πρόγονος και όχι απόγονος- του Ιωσήφ Στάλιν- Αλέκα.Ο Τσίπρας  "αμόρφωτος" (απόφοιτος πολυτεχνείου), ο Τσίπρας "της Εκάλης".( γέννημα θρέμα Αμπελοκηπιώτης), ο Τσίπρας ανεπάγγελτος (πόλιτικός μηχανικός).. δεν πειράζει παιδιά ... θα συνηθίσετε..Από την άλλη  τόσες μαλακίες έχουν πει οι μεγάσλοιμας πολιτικοί ..αυτόπου είπε ο Τσίπρας για τον Μάο σας πείραξε..Και μόνο το γεγονός; πως είναι 35αρης και όχι με το ένα πόδι στον λάκκο ,όπως οι περισσότεροι πολιτικοί- αρκεί για να κάνει όχι για αρχηγός κόμματος αλλά και γιακαόμα ψηλότερα.

"Αν η μαλακία ήταν ολυμπαικό άθλημα , οι Έλληνες θα ήταν εσαεί ολυμπιονίκες"
Aλλη μαλακια για την Αλεκα δεν βρηκες να γραψεις??Και οχι η Αλεκα δεν με ενοχλει καθολου!!!Οι αλλοι ναι με ενοχλουν τους εχω φαει στη μαπα τοσα χρονια που κυβερνουσαν..

Επισκέπτης
Αμαν με αυτον τον Τσιπρα....!!!!!!!!!Τι διαφημιση εχει γινει πανω στο ονομα του!!!!Ελεος δεν μπορω αλλο!!!!!

Συνημμένα

• i2mUxH017654-02.jpg
    i2mUxH017654-02.jpg
    47 KB · Εμφανίσεις: 27

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Aλλη μαλακια για την Αλεκα δεν βρηκες να γραψεις??Και οχι η Αλεκα δεν με ενοχλει καθολου!!!Οι αλλοι ναι με ενοχλουν τους εχω φαει στη μαπα τοσα χρονια που κυβερνουσαν..
Κ-HET. Δεν είμαι Κου κου ε.......  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
μπορείς να μας πεις την ιδιότητά σου βάσει την οποίας τεκμηριώνεις τα μαύρα μεσάνυχτα του Αλέξις στα άλλα θέματα;

Μπορώ να κρίνω από τις θέσεις που παίρνει κατά καιρούς,αν κατέχει ένα θέμα ή όχι.Δε θα μπω στη διαδικασία να σου το αποδείξω αυτό.Εκτός αν για να κρίνεις τις απόψεις κάποιου,πρέπει να έχεις Phd.Τότε,ο πρώτος που πρέπει να σταματήσει να κρίνει τους πάντες,είσαι εσύ.Διότι να έχεις phd,είναι πιθανό όσο πιθανό να πάρει και ο Κεραυνός Κερατέας το Ch.L...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μπορώ να κρίνω από τις θέσεις που παίρνει κατά καιρούς,αν κατέχει ένα θέμα ή όχι.Δε θα μπω στη διαδικασία να σου το αποδείξω αυτό.Εκτός αν για να κρίνεις τις απόψεις κάποιου,πρέπει να έχεις Phd.Τότε,ο πρώτος που πρέπει να σταματήσει να κρίνει τους πάντες,είσαι εσύ.Διότι να έχεις phd,είναι πιθανό όσο πιθανό να πάρει και ο Κεραυνός Κερατέας το Ch.L...
θυμάσαι λίγο τι έλεγες ότι χρειάζεται για να διοικήσεις μια εταιρεία;
Μόνο και λίστα με προαπαιτούμενα διπλώματα δεν είχες παραθέσει.....
Τώρα ααβασάνιστα και ααβίαστα μπορείς ΕΣΥ ΤΕΡΑΣΤΙΕ με τη συλλογή φωτογραφιών από την ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΕΚΘΕΣΗ να κρίνεις έτσι απλά εάν μπορεί και εάν ξέρει ο κάθε πολιτικός να ασκήσει πολιτική.............

Ζήτω τα ελληνικά διπλώματα. Ζήτω η ελληνική παιδεία. Ζήτω οι μπουρδελοεκθέσεις.
συν άπειρο για το υλικό που έχεις συλλέξει. Είσαι άριστος κριτής όλων των πολιτικών και παντών των εταιρειών..

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Πόσο βλάκας μπορεί να είσαι;
Αυτά που έλεγα για τις εταιρείες τα λέω ακόμα.Τι σχέση έχουν με τον Τσίπρα όμως;Θα διοικήσει κάποια εταιρεία;Σε ένα κόμμα τον έβαλαν,κομματόσκυλο από μικρός όπου είχε "αγωνιστεί" στις καταλήψεις του 1991.Αυτό και μόνο τα λέει όλα.Αγωνίστηκε με παράνομα μέσα.Φοβερός αγωνιστής.

Και πάλι καταφέρεσαι εναντίον μου με "επιχείρημα" τις φωτογραφίες από την Erotica.Τι σε πειράζουν;Τι σε πειράζει τι συλλογή έχω εγώ;Πάντως είμαι σίγουρος ότι έχεις τραβήξει πολλές μαλακίες με τις φωτογραφίες αυτές.Άντε,κρύψου πίσω από την "απόκρυψη" σύνδεσης που σου παρέχει το bourdela.com και ετοιμάσου να απαντήσεις.Μόνο που εγώ δε θα μπω στον κόπο να ασχοληθώ ξανά με εσένα.Άλλωστε και το ψευδώνυμο που επέλεξες,είναι σίγουρα αυτό που είσαι.Ανεπιθύμητος.Πάντως αν πάω στην Πράγα όταν έχει αντίστοιχη έκθεση,να είσαι σίγουρος ότι θα σου βγάλω μερικές Exclusive για να έχεις υλικό για τα μοναχικά βράδια του χειμώνα...

Για να έχεις 26 μηνύματα την ημέρα,πρέπει να παίζεις το πουλί σου για τα καλά.Οπότε σίγουρα οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ θα είσαι...Χασομέρηδες αυτό το κόμμα έχει...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πόσο βλάκας μπορεί να είσαι;
Αυτά που έλεγα για τις εταιρείες τα λέω ακόμα.Τι σχέση έχουν με τον Τσίπρα όμως;Θα διοικήσει κάποια εταιρεία;Σε ένα κόμμα τον έβαλαν,κομματόσκυλο από μικρός όπου είχε "αγωνιστεί" στις καταλήψεις του 1991.Αυτό και μόνο τα λέει όλα.Αγωνίστηκε με παράνομα μέσα.Φοβερός αγωνιστής.

Και πάλι καταφέρεσαι εναντίον μου με "επιχείρημα" τις φωτογραφίες από την Erotica.Τι σε πειράζουν;Τι σε πειράζει τι συλλογή έχω εγώ;Πάντως είμαι σίγουρος ότι έχεις τραβήξει πολλές μαλακίες με τις φωτογραφίες αυτές.Άντε,κρύψου πίσω από την "απόκρυψη" σύνδεσης που σου παρέχει το bourdela.com και ετοιμάσου να απαντήσεις.Μόνο που εγώ δε θα μπω στον κόπο να ασχοληθώ ξανά με εσένα.Άλλωστε και το ψευδώνυμο που επέλεξες,είναι σίγουρα αυτό που είσαι.Ανεπιθύμητος.Πάντως αν πάω στην Πράγα όταν έχει αντίστοιχη έκθεση,να είσαι σίγουρος ότι θα σου βγάλω μερικές Exclusive για να έχεις υλικό για τα μοναχικά βράδια του χειμώνα...

Για να έχεις 26 μηνύματα την ημέρα,πρέπει να παίζεις το πουλί σου για τα καλά.Οπότε σίγουρα οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ θα είσαι...Χασομέρηδες αυτό το κόμμα έχει...
πήγαινε στην πράγα παλλικάρι μου......αλλα και στο φεγγάρι να πας πάλι δε θα γαμήσεις.... εγώ εδώ δίπλα πάω και γαμάω αυτές που φωτογράφιζες ολημερίς κι ολονυχτίς.....
Σου είχα πει και παλαιότερα. Ο τελευταίος ότι και να κάνει ότι και να πει πάντα τελεταίος θα μείνει......
και καλά θα κάνεις να μην αφιερώνεις χρόνο με μένα και πόσα μηνύματα έχω στο μπουρδέλα τελεία κομ. Εχεις πολλά προσωπικά προβλήματα να αντιμετωπίσεις με πρώτο και καλύτερο την αγαμία.
Και βέβαια το νικ είναι επιλεγμένο με σκεπτικό... Είμαι ανεπιθύμητος στο σάιτ με ιμάτζινες που μόνο φωτογραφίζουν εκεί που οι ανεπιθύμητοι γαμούν......... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
πήγαινε στην πράγα παλλικάρι μου......αλλα και στο φεγγάρι να πας πάλι δε θα γαμήσεις.... εγώ εδώ δίπλα πάω και γαμάω αυτές που φωτογράφιζες ολημερίς κι ολονυχτίς.....
Σου είχα πει και παλαιότερα. Ο τελυταίος ότι και να κάνει ότι και να πει πάντα τελεταίος θα μείνει......
και καλά θα κάνεις να μην αφιερώνεις χρόνο με μένα και πόσα μηνύματα έχω στο μπουρδέλα τελεία κομ. Εχεις πολλά προσωπικά προβλήματα να αντιμετωπίσεις με πρώτο και καλύτερο την αγαμία.

Άρχισες κομπλεξική αδέρφω πάλι τις υπεροψίες σου?Πόσο τελευταίος μπορεί να είσαι στην ζωή?Και επειδή θα αρχίσεις πάλι να λες για τις μουνάρες γκόμενες που γαμάς,ενώ η χούφτα σου η ΟΧΙΑ σου κραταεί τα μπόσικα ενω γαμείς :2funny:, έχω να σου πω μόνο ότι όποιος γαμεί δεν τον λεεί ούτε το μοστράρει με υπεροψία

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Γαμώ, άρα υπάρχω, κατά μερικούς.
Και είναι προφανές οτι γαμώ, εφόσον ...το ισχυρίζομαι.
Η κομπλεξολογία δεν ανήκει στις επιστήμες που εμφανίζουν πρόοδο, τελικά........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Άρχισες κομπλεξική αδέρφω πάλι τις υπεροψίες σου?Πόσο τελευταίος μπορεί να είσαι στην ζωή?Και επειδή θα αρχίσεις πάλι να λες για τις μουνάρες γκόμενες που γαμάς,ενώ η χούφτα σου η ΟΧΙΑ σου κραταεί τα μπόσικα ενω γαμείς :2funny:, έχω να σου πω μόνο ότι όποιος γαμεί δεν τον λεεί ούτε το μοστράρει με υπεροψία
καλώς τα αγάμητα κόμπλεξ του σάαααιττττττ.
καλώς τα και τα 3........
και γιατί να μην το λέω ρε παπάρα;
πειράζω κανέναν;

Και ναι είμαι πολύ τελευταίος στη ζωή.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Αλλά πρώτος στα γαμήσια...
Αυτά που τα κυνηγάτε όλη μέρα στο μπουρδέλα τελεία κομ και όταν κάποιος γαμεί και δέρνει είναι κομπλεξικός......

Φεθρούκο....
Γαμώ άσρα υπάρχω...
Δε γαμείς άρα υπάρχεις στο μπουρδέλα τελεία κομ....... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Γαμώ, άρα υπάρχω, κατά μερικούς.
Και είναι προφανές οτι γαμώ, εφόσον ...το ισχυρίζομαι.
Η κομπλεξολογία δεν ανήκει στις επιστήμες που εμφανίζουν πρόοδο, τελικά........

Άστα να πάνε φίλε μου.Φτηνά μαγκάκια του πληκτρολογιού που προσπαθούν να δώσουν νοήμα στην μίζερη ζωή τους κομπάζοντας και καλάαα για τα μουνία που έχουν γαμήσει ενώ στην πραγματικότητα γαμάνε την χούφτα τους και έχουν να δουν νιμου από την εποχή του Νωε

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλώς τα αγάμητα κόμπλεξ του σάαααιττττττ.
καλώς τα και τα 3........

Θα βάλεις και σήμερα την χούφτα σου την ΟΧΙΑ να σου φτιάξει μερικά σαντουιτς πριν πας σε κανένα κωλόμπαρο?
Α και που σαι, κοίτα να την έχεις πλύνει από τα χύσια του γαμισιού την χουφτά-γκόμενα σου ΟΧΙΑ πριν την βάλεις να φτιάξει το κολάτσιο σου

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Άστα να πάνε φίλε μου.Φτηνά μαγκάκια του πληκτρολογιού που προσπαθούν να δώσουν νοήμα στην μίζερη ζωή τους κομπάζοντας και καλάαα για τα μουνία που έχουν γαμήσει ενώ στην πραγματικότητα γαμάνε την χούφτα τους και έχουν να δουν νιμου από την εποχή του Νωε

ναι ναι ναι αγορίνα μου έτσι είναι...
όλη μέρα με τη χούφτα μου... και όλη νύχτα με τις πουτάνες......
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Θα βάλεις και σήμερα την χούφτα σου την ΟΧΙΑ να σου φτιάξει μερικά σαντουιτς πριν πας σε κανένα κωλόμπαρο?
Α και που σαι, κοίτα να την έχεις πλύνει από τα χύσια του γαμισιού την χουφτά-γκόμενα σου ΟΧΙΑ πριν την βάλεις να φτιάξει το κολάτσιο σου

ναι ναι ναι φεθρούκο μου. ναι αγόρι μου γλυκό........
τη χούφτα μου ναι..........
δειλή αγάμητη πουτανίτσα.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το τρίο της αρρώστιας είναι πάλι εδώ ...
φεθρούκος, παλιός, xcp41......

συνεχίστε να με διασκεδάζετε... αρρώστιαααααααααααααααααααααααααααααα..

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1

Τόσο είναι το μυαλό σου που νομίζεις οτί είμαι ο Φεθρύ :jerking:
Άντε τρέχα στην χούφτα-γκόμενα σου κομπλεξικέ και αγάμητε ,σχεδόν 40άρη :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Αν διάβαζες προσεκτικότερα το φόρουμ, θα ήξερες οτι ο Xcp41 είναι ακροδεξιών πολιτικών φρονημάτων, γεγονός που του καθιστά απαγορευτικό να ...είμαι εγώ.
Αν επίσης έπαιρνες χαμπάρι και πόσο πολύ σε παίρνουν στο μεζέ όλοι εδώ, απλώς δεν θα ήσουνα ο πύρκαυλος Περσόνα που όλοι αναγνωρίζουμε και γελάμε μαζί του.
Τόκαψες το νικ, μεγάλε.
Σε βλέπω για οικειοθελή εξαφάνιση.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
το τρίο της αρρώστιας είναι πάλι εδώ ...
φεθρούκος, παλιός, xcp41......

συνεχίστε να με διασκεδάζετε... αρρώστιαααααααααααααααααααααααααααααα..

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

αφού είσαι πλούσιος και πετυχημένος όπως δήλωσες σε άλλο θρεντ,πώς εξηγείται να περνάς όλη τη μέρα σου γράφοντας εξυπνακίστικα,ανούσια και βαρετά μέχρι θανάτου ποστ σε ΟΛΑ τα θρεντ επί παντός επιστητού....πάρτο χαμπάρι,στα 10.000 ποστ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΠΑΡΑΣΗΜΟ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom