Πόσο βλάκας μπορεί να είσαι;
Αυτά που έλεγα για τις εταιρείες τα λέω ακόμα.Τι σχέση έχουν με τον Τσίπρα όμως;Θα διοικήσει κάποια εταιρεία;Σε ένα κόμμα τον έβαλαν,κομματόσκυλο από μικρός όπου είχε "αγωνιστεί" στις καταλήψεις του 1991.Αυτό και μόνο τα λέει όλα.Αγωνίστηκε με παράνομα μέσα.Φοβερός αγωνιστής.
Και πάλι καταφέρεσαι εναντίον μου με "επιχείρημα" τις φωτογραφίες από την Erotica.Τι σε πειράζουν;Τι σε πειράζει τι συλλογή έχω εγώ;Πάντως είμαι σίγουρος ότι έχεις τραβήξει πολλές μαλακίες με τις φωτογραφίες αυτές.Άντε,κρύψου πίσω από την "απόκρυψη" σύνδεσης που σου παρέχει το bourdela.com και ετοιμάσου να απαντήσεις.Μόνο που εγώ δε θα μπω στον κόπο να ασχοληθώ ξανά με εσένα.Άλλωστε και το ψευδώνυμο που επέλεξες,είναι σίγουρα αυτό που είσαι.Ανεπιθύμητος.Πάντως αν πάω στην Πράγα όταν έχει αντίστοιχη έκθεση,να είσαι σίγουρος ότι θα σου βγάλω μερικές Exclusive για να έχεις υλικό για τα μοναχικά βράδια του χειμώνα...
Για να έχεις 26 μηνύματα την ημέρα,πρέπει να παίζεις το πουλί σου για τα καλά.Οπότε σίγουρα οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ θα είσαι...Χασομέρηδες αυτό το κόμμα έχει...