arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Εγω αν εχω οσφυαλγια και δεν παω αυριο στο δικαστηριο ξερεις τι ξυλο θα φαω????
γιατί δεν γίνονται αναβολές λόγο ασθένειας του δικηγόρου?
Εγω αν εχω οσφυαλγια και δεν παω αυριο στο δικαστηριο ξερεις τι ξυλο θα φαω????
καθεσαι απο Παρασκευη 2 ιουνιου το απογευμα, μεχρι και Κυριακη 11 ιουνιου το βραδυ. Εννέα μερες. Ουτε αριθμητικη δεν ξερεις?1ον δεν κάθομαι τόσες μέρες
2ον η αργία του αγίου πνεύματος ήταν για όλο το δημόσιο την τρίτη πήρα τιμητική άδεια για μια δουλειά που έκανα στην υπηρεσία που ήταν εκτός καθηκόντων μου τετάρτη πέμπη και παρασκευή ο ιατρός του εοπυυ με έκρινε ανίκανο προς εργασία και μου χορήγησε θεραπεία με φάρμακα
γιατί δεν γίνονται αναβολές λόγο ασθένειας του δικηγόρου?
τα οποία φυσικά τα πήρες χωρίς συμμετοχή φαντάζομαι...
Να ρωτησω και τεταρτη φορα τι προτεινεις? Εκτος αν το απιθανο που ειπες οτι ο ηγετης θα αναδειχθει απο την διαδηλωση ηταν σοβαρο.
Δεν καταλαβες λεβεντη μου. Το δικαστηριο πιθανοτατα να μου την δωσει την αναβολη. Ο πελατης ομως που θα την εχω κοπανησει επειδη βαριεμαι, ποσο θα χαρει?γιατί δεν γίνονται αναβολές λόγο ασθένειας του δικηγόρου?
Αφου δεν προτεινεις τιποτα, τοτε δεν υπαρχει κανενας λογος να ακουσουμε την αποψη σου.δεν προτεινω αλεξ
απλα το συστημα των μμε ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ τι να ψηφισεις
ενναλακτικα κομματα και εναλακτικες ιδεες δεν τις προβαλλουν τα συστημικα μμε για ευνοητους λογους
Δεν καταλαβες λεβεντη μου. Το δικαστηριο πιθανοτατα να μου την δωσει την αναβολη. Ο πελατης ομως που θα την εχω κοπανησει επειδη βαριεμαι, ποσο θα χαρει?
καθεσαι απο Παρασκευη 2 ιουνιου το απογευμα, μεχρι και Κυριακη 11 ιουνιου το βραδυ. Εννέα μερες. Ουτε αριθμητικη δεν ξερεις?
πληρώνω κανονικά συμμετοχή
περιμένουμε την κοινωνική παροχή που έχει βάλει ο προδότης στο πρόγραμμα που δεν θα πληρώνουμε συμμετοχή
Δεν καταλαβαίνεις οτι γελοιοποιείς τον εαυτό σου;
κατσε ψηφισε κουλη εσυΑφου δεν προτεινεις τιποτα, τοτε δεν υπαρχει κανενας λογος να ακουσουμε την αποψη σου.
Α συμπτωματικα επεσαν η τιμητικη και η "ασθενεια" αναμεσα σε μια μεγαλη αργια και ενα σαββατοκυριακο. Ξερεις δεν ειμαστε 12 ετων.1ον σχολάω το μεσημέρι όχι το απόγευμα
2ον την παρασκευή εργάστηκα κανονικά
ημερολογιακά 9 μέρες τι να κάνω που έπεσαν αργίες άδεια και ασθένεια μαζί
γιατί να μην πληρώνεις συμμετοχή ??? είσαι περισσότερο ίσος από τους υπόλοιπους ?
Α συμπτωματικα επεσαν η τιμητικη και η "ασθενεια" αναμεσα σε μια μεγαλη αργια και ενα σαββατοκυριακο. Ξερεις δεν ειμαστε 12 ετων.
γιατί είμαι άπορος μαλάκα
Τα ιδια θα λεμε? Φυσικα θα ψηφισω ΝΔ, οποιος πρεπει να κανει καθε υπευθυνος Ελληνας για να τελειωσει η περιπετεια της χωρας. Εσεις οι υπολοιποι μπορειτε να συναινεσετε δια της ψηφου ή δια της αποχης στην συνεχιση της διακυβερνησης Τσιπρα.κατσε ψηφισε κουλη εσυ
αντε και καλη επιτυχισ σου ευχομαι το ψηδολελτιο του
Απλως δεν πιστευω στις συμπτωσεις. Ειδικα οταν προερχονται απο συνηθεις υποπτους της τεμπελιας.είσαι ιατρός η δικηγόρος?
Τι απορος? Δεν εργαζεσαι?γιατί είμαι άπορος μαλάκα