Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

οσφυαλγία... η ασθένεια του τεμπέλη...

ειδικά αν ο "πάσχων" είναι αριστερός, λάθρα σιτιζόμενος ως άπορος από την φορολογία του ελληνικού λαού και κονδύλια τα οποία προορίζονται για την εκπαίδευση του με σκοπό την ένταξη του στην αγορά εργασίας ως παραγωγικού και χρήσιμου ανθρώπου...

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα ρε 30 χρονων ανθρωπος? Δεν ντρεπεσαι λιγακι? Την ζωη σου θα την κοιταξεις ποτέ, ή θα εισαι παντα ο χρησιμος ηλιθιος καποιων?

1ον είμαι 33
2ον όχι δεν ντρέπομαι αγωνίζομαι για να μην καταλήξει η μοναδική κατοικία που κάποιοι έφτιαξαν με κόπο στα κοράκια τους τραπεζίτες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Καταλαβες τι εκανε? Κολλησε το τριημερο του αγιου πνευματος (ο αθεος) συν την αναρρωτικη συν το επομενο σαββατοκυριακο και θα καθεται εννέα μερες.
Φαντασου να μην τον ενοχλουσαν οι νομοι του κακου αστικου κρατους.

κλασσικό τεμπελόσκυλο..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
1ον είμαι 33
2ον όχι δεν ντρέπομαι αγωνίζομαι για να μην καταλήξει η μοναδική κατοικία που κάποιοι έφτιαξαν με κόπο στα κοράκια τους τραπεζίτες
Πώς την εφτιαξαν με κοπο, αφου την πηραν με δανειο απο την τραπεζα?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
η διαδηλωση θα αναδειξει τον νεο ηγετη. Μαλιστα. Κοιτα, σε ειχα για σοβαρο, μην αγωνιζεσαι να με πεισεις για το αντιθετο.
η σοβαροτητα η δικη σου ειναι να ακολουθουμε "την νομιμοτητα του συνταγματος" ωστε να εκλεξουμε καινουργιο σωτηρα ειτε  απο τζακια ειτε  απο τεκτονες ειτε  απο χιλιους αλλους λογους
και κατι τελευταιο
σημερα ειδαμε ολοι το μνηημοσυνο του μητρσοτακη στην βουλη   με τ αρχαια του με τα σκανδαλα zimens με το μακεδονικο ζητημα και οτι καταφερε να κανει εν ζωη

δυστυχως η τωρινη βουλη με την κινηση τους αυτη δεν διαφερει καθολου ειτε  απο τσαουσεσκου ειτε  απο χιτλερ ειτε  απο πινοσετ ειτε  απο μουσολινι

με το να δινουν συγχωροχαρτι  στον μητσοτακη ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ  εβαλαν την δημοκρατια στον γυψο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
1ον είμαι 33

1ον ακόμη χειρότερα
2ον όταν τα "κοράκια" τους έδιναν το ζεστό χρήμα ήταν περιστέρια ?

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
και ναι όποιος νόμος είναι ενάντια στην εργατική τάξη

Τι λε ρε μεγάλε σοβαρά; Και εσύ ποιος είσαι; Τραμπούκος; Τρομοκράτης; Εξήγησε ποιος είσαι

επίσης σήμερα και αύριο και την παρασκευή δεν θα εργαστώ έχω αναρρωτική με πονάει η μέση μου

Δεν έχουμε πει να μη χρησιμοποιείς τη λέξη "εργασία"; Δεν εργάζεσαι, είσαι αργόμισθος. Και με την ευκαιρία, ειμαστε κάπου 100 άτομα που δε συμφωνούμε με μισθοδοσίες παρασίτων σαν εσένα. Θα μας βρείτε απέναντι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
οσφυαλγία... η ασθένεια του τεμπέλη...

ειδικά αν ο "πάσχων" είναι αριστερός, λάθρα σιτιζόμενος ως άπορος από την φορολογία του ελληνικού λαού και κονδύλια τα οποία προορίζονται για την εκπαίδευση του με σκοπό την ένταξη του στην αγορά εργασίας ως παραγωγικού και χρήσιμου ανθρώπου...
Εγω ηξερα οτι η οσφυαλγια ειναι η ασθενεια του...κατηγορουμενου οταν θελει αναβολη...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πώς την εφτιαξαν με κοπο, αφου την πηραν με δανειο απο την τραπεζα?

ξέρεις τι κόπος είναι να πας στο υποκατάστημα και να υπογράψεις την δανειακή σύμβαση (χωρίς φυσικά να την διαβάσεις ώστε να καταλάβεις ότι τα δανεικά πρέπει να τα επιστρέψεις) ????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
που την είδες την κοπάνα αναρρωτική έχω από ιατρό του εοπυυ
έχεις γίνει και ιατρός τώρα?
Η οσφυαλγια πώς διαγιγνωσκεται ιατρικα περαν των παραπονων του ασθενη? Εγω ξερω οτι η θλαση κοιλιακων και η οσφυαλγια ΔΕΝ διαγιγνωσκονται (εκτος αν εκανες μαγνητικη).

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
που την είδες την κοπάνα αναρρωτική έχω από ιατρό του εοπυυ
έχεις γίνει και ιατρός τώρα?

καλά τώρα γιατρός του ΕΟΠΥΥ αντιλαμβανόμαστε το επίπεδο του...

ΥΓ ειδικά αν είναι από αυτούς που διόρισε ο Πολάκης...

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Καταλαβες τι εκανε? Κολλησε το τριημερο του αγιου πνευματος (ο αθεος) συν την αναρρωτικη συν το επομενο σαββατοκυριακο και θα καθεται εννέα μερες.
Φαντασου να μην τον ενοχλουσαν οι νομοι του κακου αστικου κρατους.

1ον δεν κάθομαι τόσες μέρες
2ον η αργία του αγίου πνεύματος ήταν για όλο το δημόσιο την τρίτη πήρα τιμητική άδεια για μια δουλειά που έκανα στην υπηρεσία που ήταν εκτός καθηκόντων μου τετάρτη πέμπη και παρασκευή ο ιατρός του εοπυυ με έκρινε ανίκανο προς εργασία και μου χορήγησε θεραπεία με φάρμακα  

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
η σοβαροτητα η δικη σου ειναι να ακολουθουμε "την νομιμοτητα του συνταγματος" ωστε να εκλεξουμε καινουργιο σωτηρα ειτε  απο τζακια ειτε  απο τεκτονες ειτε  απο χιλιους αλλους λογους
και κατι τελευταιο
σημερα ειδαμε ολοι το μνηημοσυνο του μητρσοτακη στην βουλη  με τ αρχαια του με τα σκανδαλα zimens με το μακεδονικο ζητημα και οτι καταφερε να κανει εν ζωη

δυστυχως η τωρινη βουλη με την κινηση τους αυτη δεν διαφερει καθολου ειτε  απο τσαουσεσκου ειτε  απο χιτλερ ειτε  απο πινοσετ ειτε  απο μουσολινι

με το να δινουν συγχωροχαρτι  στον μητσοτακη ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ  εβαλαν την δημοκρατια στον γυψο
Να ρωτησω και τεταρτη φορα τι προτεινεις? Εκτος αν το απιθανο που ειπες οτι ο ηγετης θα αναδειχθει απο την διαδηλωση ηταν σοβαρο.

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
2ον η αργία του αγίου πνεύματος ήταν για όλο το δημόσιο την τρίτη πήρα τιμητική άδεια για μια δουλειά που έκανα στην υπηρεσία που ήταν εκτός καθηκόντων μου τετάρτη πέμπη και παρασκευή ο ιατρός του εοπυυ με έκρινε ανίκανο προς εργασία και μου χορήγησε θεραπεία με φάρμακα  

Δεν καταλαβαίνεις οτι γελοιοποιείς τον εαυτό σου;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

τα οποία φυσικά τα πήρες χωρίς συμμετοχή φαντάζομαι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom