talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
μα αυτή δεν είναι εδώ και χρόνια η Αγγλία?Για αυτό τον λογο, θα πρεπει να γινουμε 51η πολιτεία των ΗΠΑ.
μα αυτή δεν είναι εδώ και χρόνια η Αγγλία?Για αυτό τον λογο, θα πρεπει να γινουμε 51η πολιτεία των ΗΠΑ.
To ιδιο θα πω κ εγω τυπε. Γιατι να υπαρχουν μαλακες που πιστεψαν τον Ανδρεα τον Επιτιμο τον Σημιτη μετα τον Κουρασμενο κ μετα τον ΓΑΠ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για αυτό τον λογο, θα πρεπει να γινουμε 51η πολιτεία των ΗΠΑ.
ρε στεκα κανα πεζοναυτη γκομενο ειχες κ σουμεινε απωθημενο???Για αυτό τον λογο, θα πρεπει να γινουμε 51η πολιτεία των ΗΠΑ.
για το καταρ..Εμίρης του Κατάρ: Ανέκδοτο οι επενδύσεις στην Ελλάδα
Σε ελληνο-καταριανό «πόλεμο» εξελίσσεται η προσπάθεια του κρατικού ομίλου του Κατάρ Al Rayan να επενδύσει στα νησιά του Ιονίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Real News ο εμίρης του Κατάρ εμφανίζεται εξοργισμένος με τα συνεχή προβλήματα. Μιλώντας σε στενούς συνεργάτες του, μετά από την παρέμβαση του Δημοσίου στην υπόθεση του Ναυαγίου στη Ζάκυνθο και την αναβολή της δίκης, έκανε λόγο για «εχθρική στάση της Ελλάδας απέναντι στο Κατάρ». Παρότι έχει παραδώσει τα ηνία της χώρας στο γιο του Ταρίμ, ασχολείται προσωπικά με τις επενδύσεις του Ομίλου.
Παράλληλα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εξέφρασε την απορία «πώς μία τόσο φτωχή χώρα, αντί να στηρίζει τις επενδύσεις κάνει ό,τι μπορεί για να τις διώξει», καταλήγοντας στην ίδια συνομιλία ότι «είναι ανέκδοτο οι επενδύσεις στην Ελλάδα».
Το κράτος του Κατάρ προτίθεται να στείλει ηχηρό «μήνυμα» στην Αθήνα και ήδη προσανατολίζεται σε «μπλόκο» των ελληνικών εταιρειών, προκειμένου να μην αναλάβουν ξανά στο μέλλον έργα στο Κατάρ. Στο Εμιράτο δραστηριοποιούνται σήμερα πάνω από 180 ελληνικές εταιρείες, με χιλιάδες Ελληνες εργαζόμενους. «Αν οι άδειες παραμονής των Ελλήνων εργαζομένων δεν ανανεωθούν, θα αναγκαστούν να γυρίσουν στην Ελλάδα», δήλωσε συνεργάτης του εμίρη μιλώντας στην εφημερίδα.
Ο Αλεξης ανακοινωθηκε οποτε δεν τον ειπα.Ξεχασες τον Αλεξη και τον Καμμενο αποκι....
ΥΓ. Ο ομιλος σου ξεκίνησε, παιζεις μπαλιτσα.
εχεις μπλεξει τα μπουτια σου ως συνηθωςσημερα παρουσιαστηκαν δυο ηγετες, οπου ο ενας ηταν σοβαρος, μελετημενος, ηξερε να μιλησει
ο αλλος ουτε σταθει ηξερε ουτε να μιλησει, τρακαρισμενος, με κορυφαιο που μιλησε στον ενικο και καλα καλα ουτε αγγλικα δε ξερει
και το κορυφαιο θελουμε να λανσαρουμε μια εικονα οτι ειμαστε ενας λαος ταλαιπωρημενος και κουρασμενος
και απο την μια ειχες τον ομπαμα, στεγνο, φιτ, λιτο και απεριττο και απο την αλλη εναν καλοζωισμενο κεφτε χωρις τροπους
εγω ρε εχω μπλεξει τα μπουτια μου ή εσυ που λεςεχεις μπλεξει τα μπουτια σου ως συνηθως
εγω πρωτος βριζω τον νενεκο τσιπρα,αλλα σημερα φανηκε οτι ακριβως λογω του γιες μαν που ειναι εχει αριστη σχεση με τον ομπαμα..χωρις να παιζει καποιο ρολο στα διεθνη πλεον αυτο...
εξ ου κι ο ενικος που χρησιμοποιησε κ φυσικα ηταν προμελετημενο κ συμφωνημενο με τον ομπαμα
ναι τι σου φαινεται περιεργοεγω ρε εχω μπλεξει τα μπουτια μου ή εσυ που λες
εχει αριστη σχεση με τον ομπαμα..
και απο την αλλη
χωρις να παιζει καποιο ρολο στα διεθνη πλεον αυτο.
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/tasipras3.jpg[/img[/URL]]
No comments
[/quote]ειναι ολιγον εως πολυ απο κεφτε ο τσιπρας....
καλα μιλαμε εδω μεσα οι περισσοτεροι ειστε για το φρενοκομειοναι τι σου φαινεται περιεργο
ο εγκεφαλος σου δεν μπορει ν αφομειωσει οτι τελος η πολιτικη ομπαμα κι οτι εχει να κανει μ αυτη λογο τραμπ-ακουλα?
η καλη σχεση ειναι φανερη αλλα πλεον δεν βοηθαει σε κατι ,ο ομπαμα ειναι σχεδον παρελθον