midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.415
- Πόντοι
- 3.656
Από μέντα;
ιδιος....
Από μέντα;
ποια ειναι η διαφορα ρε μουνι, οτι το δε ξερει αγγλικα επρεπε να το αναλυσω και το γραψω ''δε ξερει καλα αγγλικα υψηλου επιπεδου'' για να το καταλαβεις εσυ ο καθυστερημενος;ρε εισαι ντιπ χαζος?δεν καταλαβαινεις την διαφορα???θα μου πεθις και μονο οτι εισαι ΝΔ,εν ετη 2017 φτανει .
.ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΚΟς δηλαδη,αφου τα ζηταει ο κωλος σου τα καπελα κ τα βρισιδια
εδω εχουμε ενα αμορφωτο γιδι πρωην καταληψια και νυν ΠΘ υποσαχαριας χωρας που καθοταν σαν μαστουρωμενο ,χωρις γραβατα κλασσικα με το κουστουμι να μην του κανει,επαιζε με τα δακτυλα και εγερνε στο πλαι και μιλαγε στο ενικο με τα elementary αγγλικα του...ασε που μιλαγε Ελληνικα με προφορα λατζερη Αστορια. απο την αλλη ειχαμε εναν μορφωμενο πολιτικο ηγετη υπερδυναμης με τρομερα Leadership και communications skills..τι συγκρινετε ..εχουμε αυτον που μας αξιζει....
φιλε διομηδη δεν στριβεις με την καμμια λεμε....ποια ειναι η διαφορα ρε μουνι, οτι το δε ξερει αγγλικα επρεπε να το αναλυσω και το γραψω ''δε ξερει καλα αγγλικα υψηλου επιπεδου'' για να το καταλαβεις εσυ ο καθυστερημενος;
οι ΗΠΑ ειναι χωρα 10 ταχυτητωνΤο 2004 βρισκομενος στην Αμερικη, ετυχε να μιλησω σ ενα σχολειο με μικρα παιδια. Ο δασκαλος τους ειχε 5(!) μαστερ.
Η ολη εμπειρια ηταν εμπειρια ζωης
Μπασκετ παιζανε η στη ταινια συμμοριες της Νεας Υορκης;
Ποιος δεν αισθάνεται τυχερός που είμαστε στην ΕΕ; Μέ τετοια εκπροσώπηση εκτός διεθνών οργανισμών θα ήμασταν αποικία των Σευχελλών
οχι ρε μαλακα δεν ξεκολαω γιατι μου ειπες οτι λεω μαλακιεςφιλε διομηδη δεν στριβεις με την καμμια λεμε....
ξεκολα και ΜΖΑ ειπαμε
ναι νταξ.....εχεις δικιοοχι ρε μαλακα δεν ξεκολαω γιατι μου ειπες οτι λεω μαλακιες
και αποδεικνυεται οτι εσυ λες οχι μαλακιες, αλλα τις μεγαλυτερες μαλακιες ολων των εποχων
το καταλαβες; και αλλη φορα να μη γραφεις πραγματα ετσι επειδη θες να την πεις στον αλλο, ετσι επειδη σου την βαρεσε
ΤΡΑΜΠ-ΑΚΟΥΛΑς ΟΛΕ!!!!
το ξερω οτι εχω δικιοναι νταξ.....εχεις δικιο
ΜΖΑ αλλο ρε..ελεος...το ξερω οτι εχω δικιο
αφου απο την αρχη αυτες τις μαλακιες γραφεις
οτι ''παμε παρακατω'', ''το δε ξερει αγγλικα'' επρεπε να το γραψω δε ξερει καλα αγγλικα
το ''ειπε στον ενικο'' επρεπε να το αναλυσω πιο πολυ
και ενα σωρο τετοιες μαλακιες
οι ΗΠΑ ειναι χωρα 10 ταχυτητων
εχει ενα ελαχιστο ποσοστο υχηλης διανοησης,ενα αρκετα μεγαλο μεσης κ ενα επισης πολυ μεγαλο αγγραματους σχεδον
σε σχεση με τον μεσο ευρωπαιο ο μεσος αμερικανος ειδικα σε κουλτουρα και γενικη παιδεια υστερει κατι χιλιομετρα ..οταν λεω ευρωπαιο μιλαω βασικα για κεντρ κ βορεια ευρωπη κυριως ,αλλα κι η νοτια ευρωπη σιγουρα σαν συνολο ειναι πιο πανω απο τους εν γενη αμερικλανους
Βρείτε τις διαφορές
δεν συγκρινω με Ελλαδα το εξηγησα ηδη,με την υπολοιπη δυτ ευρωπη βασικαη παιδεια τους ειναι πολυ μπροστα σε καθε επιπεδο. Οργανωση, εμψυχο και αψυχο υλικο...
Εδω περα καθε εβδομαδα τα λυκεια κανουν καταλυψη χωρις λογο. Εθνικη παιδεια και συνειδηση πανε περιπατο
το κατεβασα τυπε.. αν θελεις κανε μια τροποποιηση κι εσυ να μη φαινεται..:S κακογουστο τυπε
μην κοροειδευεις τους αναπηρους....δεν ειναι χαβαλες αυτος... :S :S :S
ναι γιατι στην πορεια ο στοχος εγινε το γκομπαλλ γκαβερμεντ που ειναι αλλο πλανο,κι οχι παγκοσμιοποιηση αγορων...ειναι οργουελικος πλανητης με μια ελιτ κι οι υπολοιποι ενας χυλος...Η ιστορική ειρωνεία είναι ότι η οικονομική τάξη πραγμάτων που οικοδόμησαν ο Ρέιγκαν και η Θάτσερ με βάση την απελευθέρωση των αγορών και την ελεύθερη οικονομία, την οποία συνέχισαν οι Μπιλ Κλίντον και Τόνι Μπλερ, απαξιώνεται από λαϊκιστές πάλι δεξιάς παράταξης που τώρα έχουν αναλάβει την εκπροσώπηση της ναυαγισμένης μεσαίας τάξης. Με Μπρέξιτ και Τραμπ. Αυτή η μεσαία τάξη βρίσκεται πια στο περιθώριο της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας που οραματίζονταν οι δύο δεξιοί ηγέτες προ μιας 40ετίας.
doneτο κατεβασα τυπε.. αν θελεις κανε μια τροποποιηση κι εσυ να μη φαινεται..