Επισκέπτης
Εσυ να τα βλέπεις αυτά αθλιε που ψηφίζεις ΧΑ και θα βγαλεις πρωτο το ζαβο
φέτος δεν θα κατέβω αν ψήφιζα θα το έριχνα στον γκαβό μπέσα
Εσυ να τα βλέπεις αυτά αθλιε που ψηφίζεις ΧΑ και θα βγαλεις πρωτο το ζαβο
Οσοι εχουν κανει αντιπροσωποι σε εκλογες, ξερουν ότι τα τηλεγραφήματα της Β Αθηνων φτανουν παντα μετα τα μεσάνυχτα επειδή τα τμηματα είναι τα μεγαλύτερα και επιπλέον είναι δυσκολο να φτασουν οι ταχυδρομοι και να παραδωσουν γρηγορα, λογω του μεγαλου ογκου τμηματων.και τι δεν είχε πάρει τα τηλεγραφήματα από την Β αθηνών ή ήταν όλα τραγικά λάθος
η πιτα υπαρχειΚαι ποιος δεν τα θελει αυτά ρε τύπε? Το θεμα είναι να μας πουν καποιοι ΠΩΣ γινονται. Γιατι αυτή η νιρβανα που περιγραφεις, σε μια χωρα που εζησε τη μεγαλυτερη κριση του αιωνα, είναι προδήλως ανεφικτη με μαγικο ραβδακι.
Καλη η Σερβα?
Να κατεβεις από πού?φέτος δεν θα κατέβω αν ψήφιζα θα το έριχνα στον γκαβό μπέσα
Τυπε εχεις δικιο δεν με κοβει καθολου.Εχω βγαλει με αριστα το τμημα χημειας εδω στο ΑΠΘ και για να τελειωσω την σχολη μου εργαζομουνα ολα τα καλοκαιρια ακομα και μεσα στις εξεταστικες.Η αναγκη για εργασια αμεσα με εκανε να αποριψω προσφορες γιο μεταπτυχιακο και απο την επομενη ημερα που ορκιστηκα εργαστηκα στην εταιρια μου μεχρι που εκλεισε.Τα δε τελευταια χρονια μου ειχα υπο την εποπτεια μου 20 μσυναδελφους.αν εισαι άνεργος πτυχιούχος και προσδοκας να σε σωσει ο ...πιτσαδόρος, τοτε λυπάμαι πραγματικά για σένα... δεν πρεπει να σου κοβει καθολου ή να διατελεις κατω απο τρομερη ψυχολογικη πιεση και να εχεις χασει τελειως τη μπάλα...
GAPφέτος δεν θα κατέβω αν ψήφιζα θα το έριχνα στον γκαβό μπέσα
Του Γιώργου Καισάριου
Ένας τρόπος να γίνει αυτό (χωρίς να υπάρχουν διαγραφές, που θα προτιμούσα), είναι απλά να τυπώσει λεφτά η κεντρική τράπεζα
Οσοι εχουν κανει αντιπροσωποι σε εκλογες, ξερουν ότι τα τηλεγραφήματα της Β Αθηνων φτανουν παντα μετα τα μεσάνυχτα επειδή τα τμηματα είναι τα μεγαλύτερα και επιπλέον είναι δυσκολο να φτασουν οι ταχυδρομοι και να παραδωσουν γρηγορα, λογω του μεγαλου ογκου τμηματων.
Θα ακουτε αυτους που γνωριζουν τα πραγματα ή θα επιμενετε να λετε τις μαλακιες σας?
καλα κρασιαγιατι με τον Τσιπρα θα βγει δουλεια ο ανεργος ?? Ισα ισα με το να δωσει βασικο 750€ , αυξησεις σε μισθους/ συνταξεις και επαναπροσληψεις με αναδρομικα στους υπαλληλους ΕΡΤ/ Ολυμπιακης και αλλους αοκνους εργατες που αμοιβονται με μολις ενα ξεροκοματο (αντε κι ενα διχιλιαρο υπότιμημενα ευρω) , ο αγαπήτος Αλέξης θα οδηγησει τις τιμες στο διαολο και από εκει που ο ανεργος τα κουτσοβολευε τωρα θα πήγαινει στα συσσίτια .
Μονο καλό οτι ο ανεργος θα βρει παρεα να τριγυρνα στα καφενεια αφου τουλαχιστον ενας φιλος του θα χασει την δουλεια του .
ΥΓ ουτε ο πιτσαδορος θα σου βρει δουλεια . Μονο η τρόικα θα σου βρει δουλεια επειδη το ξερει οτι για να παρει τα λεφτα της πίσω πρεοει να δουλευουν οι Ελλήνες .
Δηλαδή η προηγούμενη γενια είναι πιο μορφωμένη αό αυτή την γενια;;; Μάλιστα
Για μπλούζες δε μιλάμε.
Τυπε ειναι απο τις καλυτερες ρατσες.Ειχα και εχω παρτιδες λογω της επιχειρησης της αδερφης μου,και ειναι απο τις καλυτερες για γκομενα φιλη γυναικα,κι οτι αλλο θελεις.
[size=20pt]ποιος ειναι αυτός, γιατι μας ενδιαφέρει η γνώμη του; [/size]
α αφου το λέει ο "καισαριος" ετσι ειναι.
Καπου εδω σταματαμε να διαβάζουμε
Φυσικα εννοει το πρωτο. Απλως στην Κουμουνδουρου τωρα εβαλαν τους Πορνοπαπους να θολωσουν τα νερα για να καλυψουν τη μουρλή που τους εκανε μεγαλη ζημια στα καλα καθουμενα.
Ας γραψει επιτέλους κάποιος συγκεκριμένα - ποιες ειναι οι "σωστες και ρεαλιστικές' προτασεις του κόμματος των τεμπεληδων και συνδικαλογυφτων.
Πες μου ότι αποφασισατε εκει στην κουμουνδουρου να στηρίξετε τη Ραχηλ, επικαλουμενοι κατι ΑΣΧΕΤΟ (όπως είναι το τυπωμα χρηματων από την ΕΚΤ), σε σχεση με αυτό που ειπε εκεινη...
Τρικυμια...
Τυπε ο Τερζης τραγουδαει μαζι με Σφακιανακη και Ραχηλ ειπαμε.Ο Νοτης τραγουδαει το μετανοιωνω και η Ραχηλ το εκτυπωνω.Το μπουκαλο νομιζω παει 50000 δραχμες.Ξερει κανεις που τραγουδάει ο τερζής φέτος;