kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
τι? θα αλλαξει κατι????ακόμη περιμένω απάντηση σε αυτό που ρωτάω... ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ??
μαλακα
τι? θα αλλαξει κατι????ακόμη περιμένω απάντηση σε αυτό που ρωτάω... ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ??
Δευτερα παω να τα βγαλω παντωςβαλτα σε ελβετικα..... εγγυηση.....
ΦΟΒΟΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΦΟΒΟΣ
Θα ήθελα να συνεχίσω λίγο το χτεσινό θέμα. Κατ΄ αρχάς να εξηγήσουμε τι είναι και τι κάνει η κεντρική τράπεζα, διότι νομίζω ότι δεν είναι γνωστό πως η κεντρική τράπεζα τυπώνει χρήμα και γιατί.ο ΕΝΦΙΑ αποφέρει 3 δις.
Για τα 100 δις της Ραχηλ του ΣΥΡΙΖΑ εχεις κατι να πεις???
Απλά απαντάω σε αυτούς που νομίζουν ότι ελέω κυβέρνησης συριζα καταστρέφεται το τραπεζικό σύστημα. Εδώ και 5 χρόνια γίνεται αυτό
Και 50% υποτίμηση να γίνει καλύτερα θα είναι και για εμάς και για τους πιστωτές μαςαντιληπτόν...
μέσω Βατοπεδίου
Αυτό κατάλαβες ότι είπα. Πφφφφφδηλαδή για να καταλάβω.. οπότε επειδή κάτι καταρέει σιγά σιγά ας του δώσουμε μιά να διαλυθεί τελείως...
Έστω και μια ώρα μετα. Πραγματικά δεν μπορείς να καταλάβεις τι εννοεί;;;;πες ότι δεν μπορείς να φέρεις κανένα επιχείρημα και άσε τα περί νοημάτων ...
είναι άλλο πράγμα η άποψη (που εκφράζει ο Αδωνης) και άλλο οι τρελλές παπαριές που αμολάει η Ραχήλ και οι μερικές δεκάδες όμοιοι/ες του ΣΥΡΙΖΑ...
Και 50% υποτίμηση να γίνει καλύτερα θα είναι και για εμάς και για τους πιστωτές μας
Με εθνικό νόμισμα είναι πιο πιθανό να πάρουνε πάντως. Και όπως έχω πει θέλω να τους πληρώσουμε. Ούτε διαγραφές ούτε μαλακίες. Ήδη πόσοι μικροομολογιούχοι σε όλη την ευρώπη έχασαν πιθανά μεγάλο ποσοστό από το υστέρημά τους με το σκανδαλώδες κούρεμα που είχε γίνει.οι πιστωτές μας στα παπάρια τους.. .ευρώ δανείσανε ευρώ θα πάρουνε...
το για μας δεν καταλαβαίνω γιατί θα είναι καλύτερα...
ΥΓ και δεν θα γίνει 50% υποτίμηση... 5000% θα γίνει εντός το πολύ οκταμήνου...
ευρω δανεισανε τα αρχιδια μου να παρουνεοι πιστωτές μας στα παπάρια τους.. .ευρώ δανείσανε ευρώ θα πάρουνε...
το για μας δεν καταλαβαίνω γιατί θα είναι καλύτερα...
ΥΓ και δεν θα γίνει 50% υποτίμηση... 5000% θα γίνει εντός το πολύ οκταμήνου...
γιατι ο νικολακης εφερε τον jefrey το 2009?????
Παλερμο ,το χεις ετοιμο το ZEGNA ...????στο τέλος του ηχητικού αυτού βίντεο,υιοθετεί και το γελοίο επιχείρημα Καμμένου αλλά και άλλων ψεκασμένων ελλήνων περί παππούδων κλπ!!!
"πριν ψηφίσετε να μιλήσετε με τα εγγόνια σας"
ναι ρε καραγκιόζη,να φέρουν τον Λαφαζάνη για να σπουδάζει ο.....Ρωμανός ελεύθερα!!!!!
για να μην ανοίξει ποτέ το πανεπιστήμιο επειδή κάποιοι κηφήνες θα κάνουν Γενικές συνελεύσεις για την κλιμάκωση των αγώνων τους....