Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
«Μας έβγαλαν σηκωτούς οι φρουροί του Τσίπρα»

Ο γιος του παλαίμαχου της ΑΕΚ Γιώργου Τανίδη, αποκαλύπτει την εμπειρία του από τον προπηλακισμό του, στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Ρόδο

Την Πέμπτη (15/1) οι φρουροί του Αλέξη Τσίπρα κατηγορήθηκαν για προπηλακισμό του παλαίμαχου της ΑΕΚ, Γιώργου Τανίδη. Ο γιος του, Γιάννης αποκάλυψε στο gazzetta.gr την εμπειρία του και το πως έζησε εκείνες τις στιγμές δίπλα στον πατέρα του.

«Εγώ και κάποια άλλα παιδιά από την Original Ρόδου είχαμε αποφασίσει πριν κάποιες μέρες να μαζευτούμε και να πάμε ήρεμα να φωνάξουμε για το γήπεδό μας. Ωστόσο, πηγαίνοντας πριν τον χώρο που γινόταν η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, όχι μόνο μας δεν άφησαν να μπούμε μέσα αλλά μας έβαλαν και στον απέναντι πεζοδρόμιο», λέει αρχικά ο Γιάννης Τανίδης και συνεχίζει:

«Έτσι, 2-3 άτομα αποφασίσαμε να μπούμε μέσα με τα κασκόλ μας και απλά να φωνάξουμε "γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια", θέλοντας να στείλουμε με τη φωνή μας και μόνο το μήνυμά μας. Ο πατέρας μας παρά τις προτροπές μας, τελικά ήρθε και εκείνος. Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Τσίπρας έκανε μια παύση. Εκεί φωνάξαμε 1-2 φορές, δεν προλάβαμε παραπάνω εξάλλου. Τότε μας πλησίασαν 3-4 νεαροί και χωρίς να μας επιδείξουν κάποια αστυνομική ταυτότητα εμένα και ένα άλλο παιδί, τον Βαγγέλη μας έβγαλαν έξω. Τον πατέρα μου τον έβγαλαν κι εκείνον έξω σπρώχνοντας, μαζί με τον αδερφό μου, Παναγιώτη».

Πρέπει να τονίσουμε ότι υπήρξε προσαγωγή δύο φίλων της Ένωσης από το συμβάν που, τελικά, δεν εξελίχθηκε σε σύλληψη. Αργότερα, το βράδυ της Πέμπτης (15/1), οι φρουροί του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν συγγνώμη για τη συμπεριφορά τους.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
έχει κυκλοφορήσει ένα λινκ που λέει ... αυτοί είναι οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ... και λέει ως υπουργό άμυνας την Βαλαβάνη!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ωχ Παναία μου, τι έχουμε να δούμε...

ερώτηση: τον Στουρνάρα μπορούν να τον αλλάξουν με το έτσι θέλω? εκτός αν είναι παραίτηση-απόλυση.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
έχει κυκλοφορήσει ένα λινκ που λέει ... αυτοί είναι οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ... και λέει ως υπουργό άμυνας την Βαλαβάνη!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ωχ Παναία μου, τι έχουμε να δούμε...

ερώτηση: τον Στουρνάρα μπορούν να τον αλλάξουν με το έτσι θέλω? εκτός αν είναι παραίτηση-απόλυση.

Ωραίο το παραμύθι με τα 10 υπουργεία. Πόσους όμως υφυπουργούς θα έχουν; Πόσους Γενικούς Γραμματείς;

Καλά, περιμένουμε σαφέστατες απαντήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με το νόμο η θητεία του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος είναι 6ετής. Αλλά:

1) Μπορεί να κάνουν το περιβάλλον τόσο ασφυκτικό όντας κυβέρνηση που να τον εξαναγκάσουν σε παραίτηση

2) Μπορούν να αλλάξουν το νόμο. 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Ωραίο το παραμύθι με τα 10 υπουργεία. Πόσους όμως υφυπουργούς θα έχουν; Πόσους Γενικούς Γραμματείς;

Καλά, περιμένουμε σαφέστατες απαντήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με το νόμο η θητεία του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος είναι 6ετής. Αλλά:

1) Μπορεί να κάνουν το περιβάλλον τόσο ασφυκτικό όντας κυβέρνηση που να τον εξαναγκάσουν σε παραίτηση

2) Μπορούν να αλλάξουν το νόμο.

Και θα βάλουν Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος την Ραχήλ Μακρή μήπως?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μαλλον θα θεωρηθεί πρόκληση προς την ΕΚΤ.... :rolleyes:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Μηλιός: 200.000 ευρώ το όριο για φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας
17/01/201516:06113

Και όχι 450.000 ευρώ όπως είχε προαναγγείλει ο Δημ.Στρατούλης - «Για τον ΣΥΡΙΖΑ μεγάλη ακίνητη περιουσία είναι αυτή που υπερβαίνει τις 200.000 ευρώ. Αυτό ουσιαστικά είναι δήμευση της περιουσίας της μικρομεσαίας τάξης» απαντά ο Δημ. Σταμάτης

Δεν έχει τέλος η αντιπαράθεση του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ για την φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας. Μετά τη δήλωση του Δημήτρη Στρατούλη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα θεσπίσει όριο τις 450.000 ευρώ για την φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας, σε συνέντευξή του ο Γιάννης Μήλιος, υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ προσδιόρισε το όριο για τη φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας στις 200.000 ευρώ.

.
.
.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
αυτό δεν είναι κούρεμα... αυτό είναι μιζ-αν-πλι με ολιγες ανταύγιες... σαν και αυτό που κάνει ο λεγκόλας στις κωλότριχες του...

1) Για την ΕΚΤ είναι μία μαλακία και μισή. Διότι τώρα η ΕΚΤ και οι λοιπές κεντρικές τράπεζες επιστρέφουν στην Ελλάδα τα κέρδη από τα ομόλογα τα οποία αγόρασαν από την δευτερογενή. Οπότε η πρόταση Βαρουφάκη μάλλον τους συμφέρει. ΤΣΠΑ δεν υπάρχει κανένα κούρεμα στο κεφάλαιο.

2) Προτείνουν ρήτρα ανάπτυξης και επιμήκυνση.Η ρήτρα ανάπτυξης έχει κάτω όριο 3%.
Επιμήκυνση θα έδιναν έτσι και αλλοιώς με την προϋπόθεση ότι θα γίνουν δομικές αλλαγές.
Βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι θα φέρει ανάπτυξη οπότε θα πληρώνουμε κανονικά.

3) Το ΔΝΤ δεν το πειράζουμε με την αστεία δικαιολογία ότι μας έχει δανείσει η Μαλαισία. Ενώ το δάνειο της Μάλτας μπορούμε (θεωρητικά) να το κουρεύουμε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Μηλιός: 200.000 ευρώ το όριο για φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας
17/01/201516:06113

Και όχι 450.000 ευρώ όπως είχε προαναγγείλει ο Δημ.Στρατούλης - «Για τον ΣΥΡΙΖΑ μεγάλη ακίνητη περιουσία είναι αυτή που υπερβαίνει τις 200.000 ευρώ. Αυτό ουσιαστικά είναι δήμευση της περιουσίας της μικρομεσαίας τάξης» απαντά ο Δημ. Σταμάτης

Δεν έχει τέλος η αντιπαράθεση του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ για την φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας. Μετά τη δήλωση του Δημήτρη Στρατούλη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα θεσπίσει όριο τις 450.000 ευρώ για την φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας, σε συνέντευξή του ο Γιάννης Μήλιος, υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ προσδιόρισε το όριο για τη φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας στις 200.000 ευρώ.

Τι άλλες βλακείες θα ακούσουμε από τους καραγκιόζηδες της ΝΔ; Είτε είναι 200 είτε 400 χιλιάδες το θέμα είναι ότι θα πιάσει αυτούς που έχουν μεγάλη ακίνητη περιουσία. Και θα είναι αναλογικό πχ αυτός με τα 400 000 δε θα πληρώσει τα διπλάσια από αυτόν με τα 200 000 αλλά περισσότερο. Δε θα ενοχλήσει όμως τον κοσμάκη που έχει ένα διαμέρισμα όπως με τον ΕΝΦΙΑ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τι άλλες βλακείες θα ακούσουμε από τους καραγκιόζηδες της ΝΔ; Είτε είναι 200 είτε 400 χιλιάδες το θέμα είναι ότι θα πιάσει αυτούς που έχουν μεγάλη ακίνητη περιουσία. Και θα είναι αναλογικό πχ αυτός με τα 400 000 δε θα πληρώσει τα διπλάσια από αυτόν με τα 200 000 αλλά περισσότερο. Δε θα ενοχλήσει όμως τον κοσμάκη που έχει ένα διαμέρισμα όπως με τον ΕΝΦΙΑ.

δηλαδή για να καταλάβω... 200.000 είναι μεγάλη ακίνητη περιουσία ?????

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
δηλαδή για να καταλάβω... 200.000 είναι μεγάλη ακίνητη περιουσία ?????

Όχι.

Αλλά: Δε ξέρω πολλούς από τη μεσαία τάξη να υπερβαίνουν αυτή την περιουσία.
και
Με το Σαμαρά ακόμα και κάποιος που είχε ένα δυάρι στο Παγκράτι πλήρωνε χαράτσι
και
Εκείνος με το 1 δυάρι πλήρωνε ακριβώς το ίδιο με εκείνον με τα 10 δυάρια.

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
ο ΕΝΦΙΑ αποφέρει 3 δις.

Για τα 100 δις της Ραχηλ του ΣΥΡΙΖΑ εχεις κατι να πεις???

Βλακείες.

Τι περίμενες από τη Ραχήλ Μακρή; Το ότι ένα (ή δύο ή 10) στέλεχη του ΣΥΡΙΖΑ λένε βλακείες τι σημαίνει; Θα τις κάνουμε σημαία για να χτυπήσουμε το ΣΥΡΙΖΑ;

Δηλαδή η ΝΔ δεν έχει Γιακουμάτο, Ντινόπουλο, Άδωνη, Πλεύρη, και δε ξέρω και εγώ πόσους άλλους που λένε βλακείες;

Απλώς τα μνημονιακά ΜΜΜ βλέπουν τι έρχεται και μεγενθύνουν τις βλακείες των μεν θάβονας ταυτόχρονα τις βλακείες των δε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Όχι.

Αλλά: Δε ξέρω πολλούς από τη μεσαία τάξη να υπερβαίνουν αυτή την περιουσία.
και
Με το Σαμαρά ακόμα και κάποιος που είχε ένα δυάρι στο Παγκράτι πλήρωνε χαράτσι
και
Εκείνος με το 1 δυάρι πλήρωνε ακριβώς το ίδιο με εκείνον με τα 10 δυάρια.

μπααα τι μας λές... αυτός που είχε 10 δυάρια πληρώνει δέκα φορές αυτό που πληρώνει ένας με ένα δυάρι...

και για να λέμε και του στραβού το δίκιο 200.000 είναι η αξία 80 τμ πχ στα πετράλωνα... (δεν μιλάω για περιοχές φιλέτα)...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Βλακείες.

Τι περίμενες από τη Ραχήλ Μακρή; Το ότι ένα (ή δύο ή 10) στέλεχη του ΣΥΡΙΖΑ λένε βλακείες τι σημαίνει; Θα τις κάνουμε σημαία για να χτυπήσουμε το ΣΥΡΙΖΑ;

Δηλαδή η ΝΔ δεν έχει Γιακουμάτο, Ντινόπουλο, Άδωνη, Πλεύρη, και δε ξέρω και εγώ πόσους άλλους που λένε βλακείες;

Απλώς τα μνημονιακά ΜΜΜ βλέπουν τι έρχεται και μεγενθύνουν τις βλακείες των μεν θάβονας ταυτόχρονα τις βλακείες των δε.

ποιές ακριβώς βλακείες λένε αυτοί που ανέφερες ???

γιατί για τα 10-15 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τις έχουμε καταγράψει και όλοι δεχόμαστε (ακόμη και οι ΣΥΡΙΖΑιοι) ότι λένε βλακείες...

ποιά ακριβώς βλακεία είπε πχ ο Αδωνης ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom