Επισκέπτης
με τον γνωστό παραδοσιακό λατινοαμερικάνικο τρόπο...
ποιον αυτον που μεχρι και ξενοι παρατηρητες ελεγαν οτι δεν υπαρχει νοθεια
με τον γνωστό παραδοσιακό λατινοαμερικάνικο τρόπο...
ποιον αυτον που μεχρι και ξενοι παρατηρητες ελεγαν οτι δεν υπαρχει νοθεια
γνωριζεις την εννοια της δημοκρατιας?απλη ερωτηση.δηλαδή επειδή δεν έχουν μερικοί πρόσβαση σε όλα τα αγαθά δεν θα πρέπει να έχουν ΟΛΟΙ ?? ωραία λογική παίκτη μου...
γνωριζεις την εννοια της δημοκρατιας?απλη ερωτηση.
λυπαμαι για αυτο που ειπες προ ολιγου,απλα αυτο.εγώ την γνωρίζω.. εσύ ??
λυπαμαι για αυτο που ειπες προ ολιγου,απλα αυτο.
ενω αυτη τη στιγμη που μιλαμε,οικογενειες ολοκληρες πεινανε,δεν δουλευει κανενα μελος και εχουνε δανεια να τρεχουνε,δεν εχουνε σπιτι,μελλον ουτε καν τα βασικα να περασουνε.γεροι να ψαχουλευουνε σε τενεκεδες και πτυχιουχοι να δουλευουνε ντελιβερι για 2.8 την ωρα,αυτο δεν ειναι εγκλημα,ειναι πολιτικη ε?η πρόσβαση των ολίγων σε κάποια αγαθα μπορεί εύκολα να διασφαλιστεί (κάποια επιπλέον επιδόματα όπως το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που εφαρμόζεται, κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ που ισχύει προ πολλού, επιδότηση πετρελαίου θέρμανσης που εχει κάνει το πετρέλαιο θέρμανσης φτηνότερο από ότι ήταν πριν την αρχή της κρίσης κλπ κλπ κλπ)....
η διακοπή της πρόσβασης ΟΛΩΝ στα αγαθά και μάλιστα υπό το πρόσχημα "αφού δεν έχουν αυτοί δεν θα έχει κανένας" είναι έγκλημα...
ενω αυτη τη στιγμη που μιλαμε,οικογενειες ολοκληρες πεινανε,δεν δουλευει κανενα μελος και εχουνε δανεια να τρεχουνε,δεν εχουνε σπιτι,μελλον ουτε καν τα βασικα να περασουνε.γεροι να ψαχουλευουνε σε τενεκεδες και πτυχιουχοι να δουλευουνε ντελιβερι για 2.8 την ωρα,αυτο δεν ειναι εγκλημα,ειναι πολιτικη ε?
πραγματικα λυπαμαι,δεν εχω να πω τιποτε αλλο.και τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή ? να κάνουμε όλους να πεινάνε ?? γιατί αυτό έγινε στην χώρα πρότυπο του Τσίπρα την Βενεζουέλα ....
πραγματικα λυπαμαι,δεν εχω να πω τιποτε αλλο.
η πρόσβαση των ολίγων σε κάποια αγαθα μπορεί εύκολα να διασφαλιστεί (κάποια επιπλέον επιδόματα όπως το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που εφαρμόζεται, κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ που ισχύει προ πολλού, επιδότηση πετρελαίου θέρμανσης που εχει κάνει το πετρέλαιο θέρμανσης φτηνότερο από ότι ήταν πριν την αρχή της κρίσης κλπ κλπ κλπ)....
η διακοπή της πρόσβασης ΟΛΩΝ στα αγαθά και μάλιστα υπό το πρόσχημα "αφού δεν έχουν αυτοί δεν θα έχει κανένας" είναι έγκλημα...
δεν ψηφισα ποτε,ουτε στηριξα αποδεδειγμενα προδοτες και ψευτες,εσυ μπορεις να πεις το ιδιο με το χερι στη καρδια?λυπήσου όσο θέλεις αλλά με τις πορδές δεν βάφονται αυγά και με τις μεγαλόστομες διακηρύξεις δεν εξαλείφεται η ανέχεια... μάλλον μεγαλώνει
δηλαδή επειδή δεν έχουν μερικοί πρόσβαση σε όλα τα αγαθά δεν θα πρέπει να έχουν ΟΛΟΙ ?? ωραία λογική παίκτη μου...
δεν ψηφισα ποτε,ουτε στηριξα αποδεδειγμενα προδοτες και ψευτες,εσυ μπορεις να πεις το ιδιο με το χερι στη καρδια?
οταν λες ψεμματα στον λαο σου,δεν τον εξαπατας και τον προδιδεις ? εχω μαθει αλλα ελληνικα απο καναν αλλο πλανητη?ψεύτες είναι όλοι.... προδότες γιατί είναι ??
που εφαρμοζετε το ελαχιστο εγγυημενο εισοημα????? πιλοτικα σε 1 δημο (καλλιθεας) σε ολο το νομο αττικης και ακομα δεν εχουν ορισει ποτε θα εφορμοστει καθολικα(καθως η τροικα αντιδραει στο μετρο)
καποιος ανεργος με [size=26pt]μεδεν 0[/size] εισοδημα ως θα πληρωσει πετρελαιο κοινωνικο τιμολογιο της ΔΕΗ
οταν λες ψεμματα στον λαο σου,δεν τον εξαπατας και τον προδιδεις ? εχω μαθει αλλα ελληνικα απο καναν αλλο πλανητη?
μονο εσυ και ο αδωνης λετε τις γνωστες μαλακιες ευτυχως η απαντηση θα ερθει συντομα
πραγματικα μονο ο αδωνης μπορει να σε συναγωνιστει στην απεχθεια εγωπαθεια και ατομικισμο που σε διακατεχει