gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
αρνητή εργασίας
Δοκιμοι οροι τραμουντανειας πολιτικο-κοινωνικης αναλυσης
αρνητή εργασίας
Δοκιμοι οροι τραμουντανειας πολιτικο-κοινωνικης αναλυσης
μάλιστα... δηλαδή δέχεσαι να συντηρείς έναν αρνητή εργασίας (τεμπέλη).... εγώ δεν δέχομαι...
Στα πλαίσια της υποτακτικότητας στον παράΔοκιμοι οροι τραμουντανειας πολιτικο-κοινωνικης αναλυσης
δηλαδή πως θέλεις να αποκαλέσω τον συνειδητά τεμπέλη ??
Εγω τους λεω αεργους και προκειται για "εισοδηματιες" ενοικιων, γονους εφοπλιστων, τοκιστες σουλατσαδορους η λουμπεν στοιχεια που ζουν απο τζογο, τρακες κτλ.
Εσυ ομως δεν εννοεις αυτους. Με ανοητους νεολογισμους επιτιθεσαι στον κοσμο της εργασιας που παλευει για καλυτερο μισθο και δικαιωματα.
να τα πείς στον σύντροφο σου τον ametroelpis που θέλει να τους ταίζουμε... όχι σε μένα...
Προφανως και κανεις ανθρωπος δεν πρεπει να πεθαινει απο πεινα και κρυο. Διαφωνεις;
εγώ λέω να πέσει το καπιταλιστικό σύστημα. και ναι να ταϊζονται όλοι ανεξαιρέτως.να τα πείς στον σύντροφο σου τον ametroelpis που θέλει να τους ταίζουμε... όχι σε μένα...
παπαπα γαμώ τα φράγκα σας μουνόπαναφυσικά... αλλά άνθρωπος όμως...
Από ποιον?εγώ λέω να πέσει το καπιταλιστικό σύστημα. και ναι να ταϊζονται όλοι ανεξαιρέτως.
Ρε τύπε πας καλα, την Ζωη υπερασπίζεσαι? Που την βλέπουμε στα δικαστηρια κι αλλαζουμε δρομο μην κολλησουμε λυσσα? Ρε πατε καλα? Τι κομματοσκυλιαση είναι αυτή? Πώς φανατιστηκατε ετσι? Εσυ τη Ζωη, ο Πορνοπαπος τη Ραχηλ, τι αγαπες είναι αυτές. Σας εχει στριψει?Η ιδια χειριστηκε υποθεσεις βαρβατες. Επρεπε και να παει να ανοιξει γραφειο στο απεναντι μεγαρο;
φυσικά... αλλά άνθρωπος όμως...
Από ποιον?
οι προυποθέσεις και η σειρά των πραγμάτων για να το δείς είναι
(1) να έρθει πρώτο κόμμα
(2) να έχει αυτοδυναμία και να κάνει κυβέρνηση ή
(2α) να μπορέσει να τα βρεί και να συνεργαστεί με κάποιο κόμμα που θα έχει τα κουκιά που λείπουν...
επειδή το (2) ανήκει μάλλον στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας και το (2α)[size=20pt] μετά την στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα Κουβέλη και το ρίξιμο που του έκανε φαντάζει μάλλον δύσκολο[/size] ή έχει βάζει τόσους περιορισμούς που θα υπάρξουν εσωτερικές αντιδράσεις στην μορφή, το περιεχόμενο και τους όρους αυτής της συνεργασίας (απλά αυτός που θα συνεργαστεί θα του ζητήσει κώλο και οι σκληροπηρυνικοί δεν θα θέλουν να τον δώσουν) εικάζω ότι μάλλον δεν θα δείς τι θα κάνει ο mr Alexis...
Α μαλιστα... Ξυπνησε ο φυρερ...
Και επειδη λετε συχνα για "τεμπεληδες αριστερους", ο κομμουνισμος πρεσβευει οτι ο καθενας απολαμβανει αναλογα με την εργασια του, και στα σοσιαλιστικα καθεστωτα ο "αεργος" ηταν εξ ορισμου υποπτος και δεν περνουσε και πολυ καλα.
[size=20pt]
Κουβέλης: «Δεν με εξαπάτησε ο Τσίπρας»
«Δεν είχαμε συζητήσει απολύτως τίποτα ούτε για ψηφοδέλτια γιατί προείχε για μας η προγραμματική συμφωνία»[/size]
- See more at:
Ρε τύπε πας καλα, την Ζωη υπερασπίζεσαι? Που την βλέπουμε στα δικαστηρια κι αλλαζουμε δρομο μην κολλησουμε λυσσα?
λάθος... ο κομμουνισμός προβλέπει ότι ο καθένας απολαμβάνει σύμφωνα με τις αναγκες του ....
Τα εχεις χασει τελειως πλεον...
«Ο τρόπος που διαχειριστήκαμε ή διαχειρίστηκε η ηγεσία του κόμματος τον μονόδρομο για τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ μας οδήγησε σε αυτή την κατάσταση» είπε ο κ. Τσούκαλης στον ΑΘΗΝΑ 9.84 και πρόσθεσε: «Εγώ προσωπικά θεωρώ τον εαυτό μου ταπεινωμένο, υποβαθμισμένο, απαξιωμένο και εντελώς εξευτελισμένο και πόσο μάλλον, όταν αυτή η συμπεριφορά προέρχεται από ένα κόμμα της αριστεράς... Τριανταπέντε χρόνια που είμαι στον χώρο της ανανεωτικής αριστεράς τέτοια ιταμή συμπεριφορά δεν έχω ξαναδεί, ακόμα και όταν το ΠαΣοΚ ήταν στα καλύτερα του...».