το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
ειπαμε οτι ειχε ανοιξει στο αμερικα μια πιτσαρια με ενα φιλο του η οποια εσκισεΘυμισε μου τι δουλεια κανει ο Σαμαρας, και σε ποια ηλικια πρωτοπολιτευτηκε;
ειπαμε οτι ειχε ανοιξει στο αμερικα μια πιτσαρια με ενα φιλο του η οποια εσκισεΘυμισε μου τι δουλεια κανει ο Σαμαρας, και σε ποια ηλικια πρωτοπολιτευτηκε;
Στο δικηγορικό γραφείο του μπαμπά τηςΜην μπερδευεσαι, ρε Μεντη.
Η Ζωιτσα ασκησε 10 χρονια μαχιμη δικηγορια πριν πολιτευτει.
Στο δικηγορικό γραφείο του μπαμπά της
Πόσο σανό μπορεί να τρώει ένας άνθρωπος όταν υπερασπίζεται τη Ζωίτσα ?
Εσύ φίλε δεν έχεις παρωπίδες , τούβλα σου έχουν βάλει στα μάτια!
το μεγαλο πυλοφορι στο συριζα το εχουν ριξει ο τσιπρας ο σακελαριδης και ο σκουρλετης
Ναι , και τις χειρίστηκε με τέτοιο τρόπο που όσοι είχαν την ατυχία να συνεργαστούν μαζί της λέγαν για άτομο που χρειάζεται εγκλισμό σε ψυχιατρείο.Η ιδια χειριστηκε υποθεσεις βαρβατες. Επρεπε και να παει να ανοιξει γραφειο στο απεναντι μεγαρο;
Και ο Μιχαλολιάκος που θέλει να αλλάξει τα πράγματα αριστερός?Ό ΣΥΡΙΖΑ δέν είναι λαϊκή αριστερά ρέ τύποι, αστική αριστερά είναι. Εξού καί τά αντιφατικά του. Αριστερά ήταν καί οί Ιακωβίνοι πρωτεργάτες τής έννοιας τού εθνικού κράτους, αριστερός ήταν καί ό σοσιαλιστής Μουσολίνι από αναρχικό πατέρα, αριστερά ήταν καί ό Λένιν, Λενινιστής ήταν καί ό Γκέμπελς αρχικά. Αριστερός ήταν καί ό Μάρξ. Ότι θέλει νά αλλάξει τά πράγματα είναι αριστερά, ότι θέλει νά μείνουν ίδια είναι δεξιά. Αυτός είναι ό μόνος χονδρικός αληθής ορισμός.
Και ο Μιχαλολιάκος που θέλει να αλλάξει τα πράγματα αριστερός?
Και ο δικτάτορας Παπαδόπουλος που τα άλλαξε αριστερός ?
Άσε τους ορισμούς φίλε
Και ο δικτάτορας Παπαδόπουλος που τα άλλαξε αριστερός ?
σε μια γραμμή,Τι αλλαξε ο Παπαδοπουλος;
Ό Εθνικοσοσιαλισμός είναι ριζοσπαστικός καί έχει αριστερό κοινωνικό πρόγραμμα σέ συνδιασμό μέ φυλετικό υπερεθνικισμό. Ένας Δανός Νεοναζί θεωρητικός δέν θυμάμαι τό όνομά του τώρα είχε κάνει μία μελέτη ότι έιναι καθαρά αριστερά μάλιστα.
Ό Παπαδόπουλος ήταν τού στρατιωτικού αυταρχισμού. Ακροδεξιά. (Δέν άλλαξε τίποτα κοινωνικά).
Τι αλλαξε ο Παπαδοπουλος;
σε μια γραμμή,
δίκτυο νερού,ρεύμα, σχολεία και δρόμους μέχρι και στο τελευταίο κωλοχώρι.
Δες το ενδεχόμενο μήπως ο Παπαδόπουλος ήταν ουσιαστικά αντιμοναρχικός εθνικιστής όπως οι Καντάφι, Νάσερ ή οι Μπααθικοί αλλά από την πάνω πλευρά της Μεσογείου?
Σε αντίθεση με τον Μεταξά που ήταν βασιλικός...
Δες το ενδεχόμενο μήπως ο Παπαδόπουλος ήταν ουσιαστικά αντιμοναρχικός εθνικιστής όπως οι Καντάφι, Νάσερ ή οι Μπααθικοί αλλά από την πάνω πλευρά της Μεσογείου?
Σε αντίθεση με τον Μεταξά που ήταν βασιλικός...
Δηλαδή;;;ΠΟυ έχω κάνει λάθος;; Είμαι άνθρωπος που ακούω τον άλλον και αν έχει δίκαιο το παραδέχομαι. Για πες μουΤο ότι μπορεί να μην ξέρεις τον πούτσο σου για τα πράγματα που λες, σου πέρασε από το μυαλό φίλε ?
Τετοιοι που λες ηταν οι ιωαννιδικοι, ισως και ο Λαδας. Ο Παπαδοπουλος δεν ηταν ριζοσπαστης.
Ανήκε στήν γενιά αξιωματικών πού έβγαλε όλη τή σχολή επί Μεταξά μέ ιδανικό τόν τρίτο Ελληνικό πολιτισμό. Ή ίδια γενιά πού επανέφερε τό βασιλιά. Τόν έδιωξε γιά λόγους ισχύος επειδή τον ανταγωνιζόταν. Όχι ιδεολογικούς. Μάλιστα έκαναν κόπο νά εξηγήσουν στούς Αμερικανούς καί τούς εδώ πλουσίους ότι δέν έχουν σχέση μέ αυτούς πού ανέφερες ώστε νά τούς υποστηρίξει τό ντόπιο καί Δυτικό κατεστημένο τής εποχής. Μέχρι δωρεά σέ Αμερικάνικο κόμμα έκαναν.
Εγώ θέλω όλοι οι άνθρωποι να απολαμβάνουν όλα τα αγαθάδηλαδή για να καταλάβω εσύ θέλεις να τον κάνεις πλούσιο ???
Εγώ θέλω όλοι οι άνθρωποι να απολαμβάνουν όλα τα αγαθά