chacarita
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μας πήρες τ'αυτιά ρε φίλε.γιατί φωνάζεις;ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΧΑΧΟΛΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ
μας πήρες τ'αυτιά ρε φίλε.γιατί φωνάζεις;ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΧΑΧΟΛΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ
ααααααααχχαχαχαχαχαχαχαΔεν βλεπω κανεναν λογο να ντρεπεται κανενας να δημοσιοποιει την προθεση του να ψηφισει ΝΔ.
γουστάρει να τον γαμήσω ο παλιόπουστας.μας πήρες τ'αυτιά ρε φίλε.γιατί φωνάζεις;
ας το θέσω αλλιώς τότε.Δεν βλεπω κανεναν λογο να ντρεπεται κανενας να δημοσιοποιει την προθεση του να ψηφισει ΝΔ.
Δεν ευκαιρω τωρα. Ραβω κοστουμι για την επομενη κυβερνηση.ααααααααχχαχαχαχαχαχαχα
γατάκι έρχεται η μέρα που θα κρύβεστε σαν τα πασόκια πίσω απο νικς σε σάιτ.
μας πήρες τ'αυτιά ρε φίλε.γιατί φωνάζεις;
το ξέρωΔεν ευκαιρω τωρα. Ραβω κοστουμι για την επομενη κυβερνηση.
Σωστα, τι με νοιαζει?ας το θέσω αλλιώς τότε.
εδώ κάποιοι δε βρίσκουν λόγο να ντραπούν για τη δημοσιοποίηση της πρόθεσής τους να ψηφίσουν νδ η δημοσιοποίηση μιας πανεπιστημιακής έρευνας σε πείραξε;
φώναξε ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟΛΑ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΓΑΜΑΩ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ.αυτες τις μαλακιες δεν καταλαβα ποτε μαλλον ειναι απο το δημοτικο
οπου μαθατε γραφη και αναγνωση.
οταν γραφεις καφαλαια ειναι σαν να φωναζεις και τα καημενα δεν αντεχουν
την φασαρια ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πάρε φόρα μαλάκα
εγώ δεν είμαι πιπούλης.
σου γαμάω και τα γενέθλια και όλη σου την καταγωγή αρχίδι.
πες μας για τη VPRC ρε αρχίδι γαμώ τη νέα δημοκρατία σου ξέπουλα.Σωστα, τι με νοιαζει?
Το καθε πανεπιστημιο δικαιουται να εκμηδενιζει την αξιοπιστια του ελευθερα.
Μηπως θα πληρωσει φορο για τις μαλακιες που δημοσιοποιει?
Να υποθεσω οτι δαπανηθηκαν κρατικα κονδυλια για να γινει μια ερευνα που καταληγει στο οτι ο ΣΥΡΙΖΑ προηγειται 10 μοναδες?![]()
![]()
![]()
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΣΑΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ.ΠΡΟΛΑΒΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ
ψαξε στο DNA να δουμε απο που τραβηξες![]()
![]()
![]()
![]()
φώναξε ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟΛΑ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΓΑΜΑΩ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ.
εμείς φταίμε που τα φάγαμε με τον πάγκαλο.τον οποιον τώρα ενοχλούν οι ξεγραβάτωτοι.Πως «διάολο» χρεοκοπεί και η κερδοφόρα Ισπανία;
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΣΑΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ.
καλά,φώναξε όσο θες.αυτες τις μαλακιες δεν καταλαβα ποτε μαλλον ειναι απο το δημοτικο
οπου μαθατε γραφη και αναγνωση.
οταν γραφεις καφαλαια ειναι σαν να φωναζεις και τα καημενα δεν αντεχουν
την φασαρια ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ααααααααααααααχαχαχαχαχααχχαχαχααχαχαχαχχαχαχαχανα απο που προκυπτει το χαχολος μωρη λινατσα απο που ηταν ο ρωμηος που σας γαμησε??
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΣΑΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ.
Αυτό είναι αντιφατικόεσυ εισαι ανυπαρκτος
σου γαμάω εγώ το ΔΙΚΟ σου και έται είμαστε πάτσι.εσυ εισαι ανυπαρκτος οπως ολη σου η συνομοταξια των ηλιθιων
και για να γαμησεις θελεις ενα τονο κοκα
αντε ΠΑΛΙΟΚΑΠΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙς ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ.......