Επισκέπτης
Γιατί μωρή ξεφτλισμένη, φοβάσαι; Αφού δε γαμάω πουσταρδέλες σαν εσένα.![]()
![]()
όχι απλά τώρα καταλαβαίνω γιατί σε γουστάρουν τα πάκια!

Γιατί μωρή ξεφτλισμένη, φοβάσαι; Αφού δε γαμάω πουσταρδέλες σαν εσένα.![]()
![]()
εκφωνει τις στημενες δημοσκοπησεις που γινονται για λογαριασμο του μεγκα.Εδω η σταη εβγαλε την διαμαντοπουλου απο τον ταφο της να την προμοταρει.Δεν γινονται αυτα.
θα εχει πλακα μετα τις 17 στο φορουμ να βλεπω τα ποστς σας.Ειδικα της παχιας πιεξουλας![]()
Επειδή έχω μια απύθμενη πατούρα και γουστάρουν τις χοντρές πόρνες![]()
πασοκος και μπουχεσας?γαμησε τα δικε μου,δεν το ξερα...εχεις την αμεριστη κατανοηση μου απο δω και περα για οτι ποσταρεις!!!Γιατί μωρή ξεφτλισμένη, φοβάσαι; Αφού δε γαμάω πουσταρδέλες σαν εσένα.![]()
![]()
πασοκος και μπουχεσας?γαμησε τα δικε μου,δεν το ξερα...εχεις την αμεριστη κατανοηση μου απο δω και περα για οτι ποσταρεις!!!
Η έρευνα του Πανεπιστημίου Πατρών, που διενεργήθηκε το διάστημα 22 με 29 Μαΐου δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 25.2%, με δεύτερο κόμμα τη ΝΔ (15,2) και τρίτο το ΠΑΣΟΚ (11.7%). Υψηλά για μια ακόμη φορά τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής που φτάνει στο 8.7%, ενώ ακολουθούν το ΚΚΕ με 5,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,4%, η Δημιουργία Ξανά με 4,3% και η ΔΗΜΑΡ με 3,8%. Αρκετά υψηλό και το ποσοστό των αναποφάσιστων που φτάνει το 11,9%.
Ίδια η εικόνα και στην παράσταση νίκης, με τον ΣΥΡΙΖΑ να παίρνει ξανά την πρωτιά με 29.6%, με δεύτερη τη ΝΔ (26.7%) και πολύ πιο πίσω το ΠΑΣΟΚ με μόλις 15.1%.
![]()
![]()
![]()
![]()
ΝΤΑΞΕΙ μαγκες,ειπαμε μπουρδελο τα ελληνικα πανεπιστημια,αλλα σεις το γαμησατε και ψοφησε.....ουτε ο τσζισπρας δεν θα τα μετραγε ετσι....
![]()
![]()
μπα,το ΔΞ μαλλον ειναι λαθοςΕχεις δικιο τυπε....μου φαινεται πολυ ψηλα το εχει το πασοκ![]()
μπα,το ΔΞ μαλλον ειναι λαθος![]()
δεν διαφωνώ
αυτό δείχνει[size=18pt] και την αξιοπιστία τους[/size]!
Η έρευνα του Πανεπιστημίου Πατρών, που διενεργήθηκε το διάστημα 22 με 29 Μαΐου δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 25.2%, με δεύτερο κόμμα τη ΝΔ (15,2) και τρίτο το ΠΑΣΟΚ (11.7%). Υψηλά για μια ακόμη φορά τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής που φτάνει στο 8.7%, ενώ ακολουθούν το ΚΚΕ με 5,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,4%, η Δημιουργία Ξανά με 4,3% και η ΔΗΜΑΡ με 3,8%. Αρκετά υψηλό και το ποσοστό των αναποφάσιστων που φτάνει το 11,9%.
Ίδια η εικόνα και στην παράσταση νίκης, με τον ΣΥΡΙΖΑ να παίρνει ξανά την πρωτιά με 29.6%, με δεύτερη τη ΝΔ (26.7%) και πολύ πιο πίσω το ΠΑΣΟΚ με μόλις 15.1%.
![]()
![]()
![]()
![]()
ΝΤΑΞΕΙ μαγκες,ειπαμε μπουρδελο τα ελληνικα πανεπιστημια,αλλα σεις το γαμησατε και ψοφησε.....ουτε ο τσζισπρας δεν θα τα μετραγε ετσι....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kαι δεν ντρεπονται να τα δημοσιοποιουν κιολας....
στις πίπες μη ξεχάσετε να βγάλετε την καπότα για καλύτερη απολαυση στη γεύση.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Προσωπική εμπειρια?στις πίπες μη ξεχάσετε να βγάλετε την καπότα για καλύτερη απολαυση στη γεύση.
στις πίπες μη ξεχάσετε να βγάλετε την καπότα για καλύτερη απολαυση στη γεύση.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πάρε φόρα μαλάκαΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΧΑΧΟΛΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ
οταν δεν εχετε κατι σοβαρο να πειτε εσυ και ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ
ρευτειτε βηξτε εστω κλαστε ετσι και αλλιως ο κωλος ειναι σαν το στομα σας.
Δεν βλεπω κανεναν λογο να ντρεπεται κανενας να δημοσιοποιει την προθεση του να ψηφισει ΝΔ.ρε φιλαράκι άλλοι δε ντρέπονται να δημοσιοποιούν την πρόθεσή τους να ψηφίσουν νδ,αυτό σε πείραξε;
γαμώπουστες....ρε φιλαράκι άλλοι δε ντρέπονται να δημοσιοποιούν την πρόθεσή τους να ψηφίσουν νδ,αυτό σε πείραξε;