alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εχω απαντησει.Σε προκαλω ξανα λοιπον αφου εισαι τοσο σιγουρος με νεα σοθ ανακοινωση οτι θα κερδισει η ΝΔ τις εκλογες. Λοιπον?
Εχω απαντησει.Σε προκαλω ξανα λοιπον αφου εισαι τοσο σιγουρος με νεα σοθ ανακοινωση οτι θα κερδισει η ΝΔ τις εκλογες. Λοιπον?
Εχω απαντησει.
Σε προκαλω ξανα λοιπον αφου εισαι τοσο σιγουρος με νεα σοθ ανακοινωση οτι θα κερδισει η ΝΔ τις εκλογες. Λοιπον?
Χα χα.Τι του έκανε ο Τσίπρας του Κουβέλη.Τον ξεβράκωσε τελείως.Τους έδειξε λίγο από τη δύναμη της γενιάς μου αν και δεν είναι ο καλύτερος εκπρόσωπος.
Η δυναμη της γενιάς σου είναι η αφιλία, η αδιαντροπιά, η υποκρισια, η ατιμια, η εξαπατηση?Χα χα.Τι του έκανε ο Τσίπρας του Κουβέλη.Τον ξεβράκωσε τελείως.Τους έδειξε λίγο από τη δύναμη της γενιάς μου αν και δεν είναι ο καλύτερος εκπρόσωπος.
Ρε φιλε τι λενε? Πώς καταντησανε ετσι οι νεοτεροι?βασικά την μαλακία που δέρνει την γενιά σου έδειξε η οποία δεν ξέρει τι είναι η τιμή, ο λόγος και η συμφωνία...
Καλα, εσυ με εχεις αχτι επειδή σε ξεφτιλισα, εισαι ο μονος που δικαιολογειται.Κότα είναι.
Χα χα.Τι του έκανε ο Τσίπρας του Κουβέλη.Τον ξεβράκωσε τελείως.Τους έδειξε λίγο από τη δύναμη της γενιάς μου αν και δεν είναι ο καλύτερος εκπρόσωπος.
Καλα, εσυ με εχεις αχτι επειδή σε ξεφτιλισα, εισαι ο μονος που δικαιολογειται.
βασικά την μαλακία που δέρνει την γενιά σου έδειξε η οποία δεν ξέρει τι είναι η τιμή, ο λόγος και η συμφωνία...
Μιλας και εσυ για τιμιοτητα, ρε γερο, που πριν κανα μηνα παροτρυνες το Σαμαρα να συμφωνησει με τον Τσιπρα για προεδρο και εκλογες το Μαη και μετα να του την κανει και να εξαντλησει τετραετια;
Δεν χρειαζεται να ψαξεις. Αυτος ο κακιασμένος παλιάνθρωπος εδωσε πληρες βιογραφικο όταν ΤΟΛΜΗΣΕ να πει ον καμερα στην Φωφη Γεννηματα "δεν νοιαζεσαι για τους καρκινοπαθείς".
Έψαξα απεγνωσμένα στο διαδίκτυο να βρω το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ του ΠΑΝΟΥ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ. Στάθηκε αδύνατο! Στις πέντε πρώτες σελίδες του Google-δεν λέει να κοιτάξεις περισσότερο για ένα πρόσωπο που βρίσκεται σε ημερήσια βάση στις πρώτες θέσεις της δημοσιότητας-ούτε ίχνος βιογραφικού. Από τα κατά καιρούς λεγόμενα αυτού του φωστήρα έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι το πνευματικό διανοητικό επίπεδο του είναι απελπιστικά χαμηλό.