Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ναι μια περιπτωσουλα που μπορει να αντιπαρατεθεί εναντιον σου με επιχειρημα
βεβαια αν σαν αντίλογος δεν εχεις επιχηρημα και βασιζεσε σε κοντόφθαλμους φανατισμούς
το βαπτιζεις και κλαψα για να εχεις κατι να πεις
Άσε τον άνθρωπο ήσυχο. Σεβάσου λίγο τον πόνο του. Ξέρεις τι είναι από εκεί που έβλεπες τη πλέμπα να πεινάει και ν είναι άνεργη ενώ εσύ πίνει τον καφέ σου των 3.5 ευρώ, ξαφνικά ν υπάρχει περίπτωση ν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξοουσία και να σε κάνει ΚΑΙ εσένα πουτάνα; Δράμα

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Άσε τον άνθρωπο ήσυχο. Σεβάσου λίγο τον πόνο του. Ξέρεις τι είναι από εκεί που έβλεπες τη πλέμπα να πεινάει και ν είναι άνεργη ενώ εσύ πίνει τον καφέ σου των 3.5 ευρώ, ξαφνικά ν υπάρχει περίπτωση ν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξοουσία και να σε κάνει ΚΑΙ εσένα πουτάνα; Δράμα

:2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Στον συγκεκριμενο εξεφρασα απλως απορια στην αποψη του ότι οι ΗΠΑ το 1929 εφαρμοσαν πρόγραμμα Συριζα για να ξεπερασουν την κριση.

Αυτος αντεδρασε παιδικά επισης βριζοντας με, επειδή λεει ειρωνευτηκα την αποψη του.
Τωρα πεταγεσαι κι εσυ σαν την πούτσα να πεις ποσο κοστιζει ο καφες που πινω.
Επειδή τσαντιστηκες πριν που ειπα ότι οποιος ψηφιζει συριζα είναι συριζα (ενώ όταν σου ειπε άλλος το ιδιο, απαντησες σαν ανθρωπος).

Καποια στιγμη θα καταλαβω τι ακριβως κομπλεξ τραβατε μαζι μου, για την ωρα αδυνατώ.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Φίλε, εσύ κατάλαβες ότι ο Τραμούλης ποστάρει
ενώ πίνει ένα μπουκαλάκι ουϊσκυ ;  :2funny: :2funny:

Του λέμε να μειώσει το πιοτό ,
αλλά δεν ακούει και πίνει..

Πίνει-ποστάρει-Πίνει-Πίνει-ποστάρει-ποστάρει-Πίνει-Πίνει...

και τύφλα στο κρεββατάκι του.
Αν έχω καταλάβει καλά ο Τραμμυ έχει φύγει στα 50του (ή πιο μετά) στο εξωτερικό, δε πληρώνει φόρους στην Ελλάδα (αν έχω καταλάβει καλά) και είναι στην Αγγλία ή όπου εργάζεται ή όπου παίρνει επίδομα ανεργίας (το 2004 ήταν γύρω στις 600 με 700 λίρες δηλαδή περίπου 1000 ευρώ)ενώ η γυναίκα του βγήκε στο 54της στη σύνταξη (πλήρη)και πρέπει να τσεπώνει και αυτή άλλα τόσα. Και επειδή κοινώς από ξένη πίτα τη σε νοιάζει και αν καεί, κάθεται και γράφει ότι φανεί του λωλοστεφανή. Και εγώ αν δε πλήρωνα φόρο στην Ελλάδα και δε πλήρωνα και ότι άλλο γαμισιάτικο πληρώνω θ έλεγα "Σαμαράς ή τανκς ρε μουνια"  :sunglasses:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καποια στιγμη θα καταλαβω τι ακριβως κομπλεξ τραβατε μαζι μου, για την ωρα αδυνατώ.
Άναψε το τζάκι, βάλε λίγο κονιάκ, άναψε το πούρο, βάλε τη ρόμπα σου, βάλε και ένα δίσκο να παίζει (κατά προτίμηση μπλουζ) και αναλογίσου. Και το πρωί πήγαινε να δώσεις 3.5 ευρώ για τον καφέ σου  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αν έχω καταλάβει καλά ο Τραμμυ έχει φύγει στα 50του (ή πιο μετά) στο εξωτερικό, δε πληρώνει φόρους στην Ελλάδα (αν έχω καταλάβει καλά) και είναι στην Αγγλία ή όπου εργάζεται ή όπου παίρνει επίδομα ανεργίας (το 2004 ήταν γύρω στις 600 με 700 λίρες δηλαδή περίπου 1000 ευρώ)ενώ η γυναίκα του βγήκε στο 54της στη σύνταξη (πλήρη)και πρέπει να τσεπώνει και αυτή άλλα τόσα. Και επειδή κοινώς από ξένη πίτα τη σε νοιάζει και αν καεί, κάθεται και γράφει ότι φανεί του λωλοστεφανή. Και εγώ αν δε πλήρωνα φόρο στην Ελλάδα και δε πλήρωνα και ότι άλλο γαμισιάτικο πληρώνω θ έλεγα "Σαμαράς ή τανκς ρε μουνια"  :sunglasses:
1) Λαθος.
2) Λαθος.
3) Λάθος.
4) Λάθος.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686

Δεν έχουν τίποτα πια μαζί σου,

η ΝΔ και το Πασοκ καταψηφίστηκαν .

Ζωή σε λόγου σου !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

adwnhs-pseytes-kai-kleftes-pasok-nd.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Άναψε το τζάκι, βάλε λίγο κονιάκ, άναψε το πούρο, βάλε τη ρόμπα σου, βάλε και ένα δίσκο να παίζει (κατά προτίμηση μπλουζ) και αναλογίσου. Και το πρωί πήγαινε να δώσεις 3.5 ευρώ για τον καφέ σου  ;)
Ενιοτε πίνω και φρεντουτσίνο που εχει 5.

1) Δεν εχω τζακι.
2) Δεν πινω γενικως.
3) Τα πούρα τα σιχαινομαι.
4) Το μπλουζ με εκνευριζει.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686

Το κονιάκ το πίνουν μετά τη κηδεία !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Την πρώτη τους προεκλογική κόντρα ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου είχαν το βράδυ της Δευτέρας η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Γιάννης Δραγασάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Ο σκιώδης υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι τις επόμενες ημέρες το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα παρουσιάσει ένα σχέδιο βάσει του οποίου η Ελλάδα θα δανείζεται πλέον μόνο για επενδύσεις και όχι για να αποπληρώνει τα παλαιά δάνεια.

Μιλώντας για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους δανειστές ο κ. Δραγασάκης τόνισε ότι «δεν θα την καταγγείλλουμε αλλά θα τη διαπραγματευτούμε».

Σημείωσε, δε, ότι ακόμα και πράγματα που πρέπει να συνεχιστούν, αυτό θα γίνει υπό νέο πολιτικό πλαίσιο.

Κάλεσε, τέλος, τους πολίτες να μην αρκούνται μόνο στα αρνητικά μηνύματα για την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τα θετικά μηνύματα που έρχονται από όλη την Ευρώπη.

Από την πλευρά της η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε την ανησυχία της μήπως από τις ενέργειες του ΣΥΡΙΖΑ έρθει ένα νέο Μνημόνιο «δέκα φορές χειρότερες».

Παράλληλα υποστήριξε ότι δεν υπάρχει περίπτωση τα ευρωπαϊκά κοινοβουλια να διαγράψουν το ελληνικό χρέος και να δώσουν νέα δάνεια.

Απευθυνόμενη, τέλος, στους πολίτες τους κάλεσε να αναλογιστούν ότι «οι εκλογές αυτές, χωρίς δίχτυ ασφαλείας,  βάζουν την χώρα σε περιπέτεια».
Σε αυτους που δεν θα επιστρεψει τα δανεικα,θα τον δανεισουν για επενδυσεις!
εδω μιλαμε για σχεδιο οχι για μλκιες

achtung

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
3.411
Πόντοι
446
Την πρώτη τους προεκλογική κόντρα ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου είχαν το βράδυ της Δευτέρας η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Γιάννης Δραγασάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Ο σκιώδης υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι τις επόμενες ημέρες το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα παρουσιάσει ένα σχέδιο βάσει του οποίου η Ελλάδα θα δανείζεται πλέον μόνο για επενδύσεις και όχι για να αποπληρώνει τα παλαιά δάνεια.

Μιλώντας για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους δανειστές ο κ. Δραγασάκης τόνισε ότι «δεν θα την καταγγείλλουμε αλλά θα τη διαπραγματευτούμε».

Σημείωσε, δε, ότι ακόμα και πράγματα που πρέπει να συνεχιστούν, αυτό θα γίνει υπό νέο πολιτικό πλαίσιο.

Κάλεσε, τέλος, τους πολίτες να μην αρκούνται μόνο στα αρνητικά μηνύματα για την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τα θετικά μηνύματα που έρχονται από όλη την Ευρώπη.

Από την πλευρά της η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε την ανησυχία της μήπως από τις ενέργειες του ΣΥΡΙΖΑ έρθει ένα νέο Μνημόνιο «δέκα φορές χειρότερες».

Παράλληλα υποστήριξε ότι δεν υπάρχει περίπτωση τα ευρωπαϊκά κοινοβουλια να διαγράψουν το ελληνικό χρέος και να δώσουν νέα δάνεια.

Απευθυνόμενη, τέλος, στους πολίτες τους κάλεσε να αναλογιστούν ότι «οι εκλογές αυτές, χωρίς δίχτυ ασφαλείας,  βάζουν την χώρα σε περιπέτεια».
Σε αυτους που δεν θα επιστρεψει τα δανεικα,θα τον δανεισουν για επενδυσεις!
εδω μιλαμε για σχεδιο οχι για μλκιες

+1

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
εχει πλακα παντως....κραταω αντην την φραση

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ? ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΑΙΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ....και τωρα βγαινει ο αλλος ο μαλακας και λεει οχι καταγγελια αλλα διαπραγματευση.....

ε ρε γελια που εχουνε να πεσουνε αν βγει συριζα....αλλα και να βγει ποιος μαλακας θα συμμαχισει μαζι τους...παλι σε εκλογες θα παμε.....

ΑΛΕΞΗΗΗΗΗΗΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΧΟΡΕΨΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
1) Λαθος.
2) Λαθος.
3) Λάθος.
4) Λάθος.
1) Έχει φύγει μετά τα 50του για Αγγλία
2)Ο ίδιος έχει γράψει ότι δε πληρώνει φόρους στην Ελλάδα (αν θυμάμαι καλά)
3)το "ή" να υποθέσω ότι δε το είδες
4) Α! Παίρνει περισσότερα; ΟΚ

Ενιοτε πίνω και φρεντουτσίνο που εχει 5.

1) Δεν εχω τζακι.
2) Δεν πινω γενικως.
3) Τα πούρα τα σιχαινομαι.
4) Το μπλουζ με εκνευριζει.
1) Κάτσε μπροστά στο καλοριφερ
2) Άνοιξε ένα περιέ
3) Άναψε ένα τσιμπούκι
4) Βάλε κλασσική μουσική

Δε μου κάνει καμία εντύπωση. Εσύ είσαι ικανός και να δίνεις και 200ευρώ στις τάνες για κάθε εξτρα που σου κάνουν

ametroelpis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2014
Like
1
Πόντοι
6
Αρα τυπε ξερεις την αληθεια για τα νουμερα του χρεους,και επιτηδες την κρυβεις.Δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.
Δε νομίζω να είναι και πολύ δύσκολο να καταλάβεις ότι αν δεν αυξηθεί το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΕΠ τότε το χρέος θα συνεχίσει να διογκώνεται. Πάλι με δάνεια δουλειά δε θα κάνουμε.

ametroelpis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2014
Like
1
Πόντοι
6
Οχι τυπε,το ακρως αντικειμενικο ειναι οτι ενα αριστερο κομμα,ενστερνιζεται οικονομικες πολιτικες της πατριδας του καπιταλισμου.
Η αριστερά δεν είναι μόνο μία. Μάλιστα το κομμάτι που πρεσβεύει ο συριζα είναι μια μεταλλαγμένη αριστερά για να μπορέσει να χωρέσει μέσα τα ιδιωτικά συμφέροντα, με άλλα λόγια μια πιο Light έκδοση του φιλελευθερισμού. Οι θεωρητικοί πραγματικοί αριστεροί τους θεωρούν "δεξιούς οπορτουνιστές". Αυτά για την ιστορία.

ametroelpis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2014
Like
1
Πόντοι
6
Αυτή ειναι η Ελλαδάρα μας!!!Βλέπεις σοβαρούς ανθρωπους, πχ Τζήμερος, με γνώση το τι συμβαίνει στις αγορές να πιάνει με το ζόρι το 1% κ κάτι μαλακισμένα που δεν εχουν κολλήσει ούτε 1 ένσυμο στη ζωή τους(Γιωργάκης,Αντώνης,Αλέξης)να κυβερνάνε αυτόν τον τόπο... Κ μετά αναρωτιόμαστε πως γίνεται η Ελλάδα, μια χώρα στην καλύτερη γεωγραφική θέση του πλανητή να μην εξάγει τπτ.Απλά τα πράγματα όταν πας πχ κ παίρνεις επιδοτήσεις κ φυτέυεις Φωτοβολταϊκά στο πιο έυπορο μέρος του πλανήτη, τον κάμπο, το Σύριζα η ΝΔ κ το ΠΑσοκ σου αξίζουν!!!!
Τώρα αυτό με τον τζήμερο στα αλήθεια το λές;;;
Ο τύπος είναι ένας νεοφιλελεύθερος λαϊκιστής σαν παιδάκι του δημοτικού που γράφει έκθεση για το πως θα ήθελε να είναι ο κόσμος. Μόνο που το παιδάκι θα έχει και λίγη ανθρωπιά μέσα του.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Τώρα αυτό με τον τζήμερο στα αλήθεια το λές;;;
Ο τύπος είναι ένας νεοφιλελεύθερος λαϊκιστής σαν παιδάκι του δημοτικού που γράφει έκθεση για το πως θα ήθελε να είναι ο κόσμος. Μόνο που το παιδάκι θα έχει και λίγη ανθρωπιά μέσα του.

Φίλε τον Τσίπρα περιγράφεις αν δεν το κατάλαβες.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
1) Έχει φύγει μετά τα 50του για Αγγλία
2)Ο ίδιος έχει γράψει ότι δε πληρώνει φόρους στην Ελλάδα (αν θυμάμαι καλά)
3)το "ή" να υποθέσω ότι δε το είδες
4) Α! Παίρνει περισσότερα; ΟΚ

(1) Εχω φύγει και στα 24 μου (2 χρόνια) και στα 32 μου (1 χρόνο) και στα 43 μου (20 μήνες) και στα μεσοδιαστήματα κάτι τρίμηνα και εξάμηνα με έργα των εταιρειών στις οποίες δουλευα και μάλιστα και σε όχι πολύ πολιτισμένα μέρη (Νιγηρία, Νότιο Αφρική κλπ)... και ξανάφυγα στα 57 μου και αν βρώ κάπου καλύτερα θα ξαναφύγω και στα 62 μου ή στα 67 μου....
(2) στην Ελλάδα πληρώνω φόρους για τα εισοδήματα που αποκτώ στην Ελλάδα (και είναι αρκετά για να υπολογίζω κανένα εξάρι χιλιάδες φόρο την χρονιά αυτή ενώ πέρισυ ήταν γύρω στις 36.000)... δεν βρισκω λόγο να πληρώσω φόρο για εισόδημα που απέκτησα εκτός Ελλάδος και μάλιστα διαμένοντας εκτός Ελλάδος (οπότε δεν λάμβανω υπηρεσίες από το ελληνικό κράτος)
(3) βγήκε σε σύνταξη με 35 χρόνια ένσημα στα 54 της και μάλιστα υποχρεωτικά (απολύθηκε ως συνταξιοδοτούμενη) αλλιώς δεν είχε κανέναν λόγο να συνταξιοδοτηθεί.... η σύνταξη της έχει περικοπεί κατα 25% μέχρι του ποσού των 1000 ευρώ και κατά 40% για το μέρος πάνω από τα 1000 ευρώ και θα της καταβληθεί πλήρης με την συμπλήρωση του 60ου έτους (όπως οι νόμοι ορίζουν)... ααα ναι και πληρώνει εισφορά αλληλεγγύης σε όλο το ποσό (ακόμη και σε αυτό που έχει περικοπεί)

αρκούν αυτά για να απαντηθούν τα ερωτήματα σου ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom