alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Ο Νίκος είναι? Δεν είναι με την συζυγο?ναι ρε μαν
φοραει το βραχιολακι δοκιμαστικα..δεν τοπιασες ακομα? ;)
Ο Νίκος είναι? Δεν είναι με την συζυγο?ναι ρε μαν
φοραει το βραχιολακι δοκιμαστικα..δεν τοπιασες ακομα? ;)
οχι,δεν υπαρχει να δεχθουμε στο φλουΝα δεχθούμε για την οικονομία της συζήτησης πως είσαι, συνέχισε σ' αυτό που σε ρώτησα τώρα.
εχει γκομεναΟ Νίκος είναι? Δεν είναι με την συζυγο?
οχι,δεν υπαρχει να δεχθουμε στο φλου
ειπες μια αστηρικτη μαλ,,α κ πρεπει το παραδεχθεις,,αλλιως εισαι ασοβαρος φιλος
μετα συνεχαμε... ;)
ωραια ,αφου καταλαβες την μαλ,,α σου περι ελβετιας παμε πιο κατω,,Ρε μάστορα που να ξέρω εγώ που είσαι; Μου είπες πως μένεις στην Ελβετία και γιατί να μην το πιστέψω;
Μετά όμως μου είπες και διάφορα άλλα στα οποία τώρα δεν θέλεις να επανέλθεις, κάποιο λόγο θα έχεις. ;)
Να συνεχίσουμε ή να το σταματήσουμε λοιπόν;
Αν είσαι σε δύσκολη θέση εγώ το σταματάω, έχω κατανόηση.
οχι,δεν υπαρχει να δεχθουμε στο φλου
ειπες μια αστηρικτη μαλ,,α κ πρεπει το παραδεχθεις,,αλλιως εισαι ασοβαρος φιλος
μετα συνεχαμε... ;)
εξηγησα πριν...ενταξει ρε μαστορα στην ελβετια εισαι
τι το λες και το ξαναλες;
Ρε μάστορα γράμματα δεν ξέρεις; Πόσο πιο συγκεκριμένο;
Μας είχες βγάλει την ψυχή πως με 300 ευρώ στην Ελβετία "που μένεις" παίρνεις διαστημικά μουνιά που μπροστά τους η Διαμαντοπούλου δεν πιάνει χαρτωσιά. Συμφωνείς μέχρι εδώ;
ειχα πει πως τετοιες 1,65 γκομενες εχει εδω ενα σωροΜην τα ξαναγράφω!
και κανει περιπου 300φραγκα η ωρα σε στουντιο
ναι
πιο κατω
αναλογα..λανγκστρασεε στουντιο 300, πιο πανω δεν δινουνΔηλαδή η Διαμαντοπούλου σαν πόσα θα έπιανε εκεί ας πούμε;
αναλογα..λανγκστρασεε στουντιο 300, πιο πανω δεν δινουν
απεναντι σπο χρηματηστηριο εχει και χειροτερες με 300 ,αλλα δουλευει λογω θεσης
αν πηγαινε σε σπιτι βιπ 700-800
αν πηγαινε συνοδεια καποιου φλιπ .ενα τοπ σουινγκ κλαμπ 1000-1200,εννοειτε ομπευ στα παντα εκει..
πιο κατω
καμμια επωνυμη ειναι?οχι δεν την ξερω..250 για οση ωρα κ που?εχει σημασιαΡε αγόρι σου λέω πως η Santra Love ζητάει 250 φράγκα, την ξέρεις αυτήν;
καμμια επωνυμη ειναι?οχι δεν την ξερω..250 για οση ωρα κ που?εχει σημασια
ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?????
ΔΕΝ ΠΑΩ ΕΓΩ ΣΕ ΠΟΥΤΑΝΕς ΕΔΩ...τοχω πειΤα φίδια είναι στο πως στην Ελβετία εσύ βρίσκεις ανώτερες της Διαμαντοπούλου με 300 ευρώ, η οποία είναι για τόσα τό δίωρο.
Αλλά βέβαια τώρα τα γυρίζεις και μας λες 300 σε στούντιο για 15 λεπτά να υποθέσω;
θα ψηφισω ΣΥΡΙΖΑ τοπα ρε,,,δεν χρειαζομαι σπρωξιμο..Εγω απο Ελβετια δεν ξερω μια φορα μονο ειχα κανει τρανσφερ στη Ζυριχη. αλλα ο Τζατζ δεν μου φαινεται για φιδιας. Μιλαει καταρτισμενα και λογικα παντα.