alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Ο Νίκος είναι? Δεν είναι με την συζυγο?ναι ρε μαν
φοραει το βραχιολακι δοκιμαστικα..δεν τοπιασες ακομα? ;)
Ο Νίκος είναι? Δεν είναι με την συζυγο?ναι ρε μαν
φοραει το βραχιολακι δοκιμαστικα..δεν τοπιασες ακομα? ;)
οχι,δεν υπαρχει να δεχθουμε στο φλουΝα δεχθούμε για την οικονομία της συζήτησης πως είσαι, συνέχισε σ' αυτό που σε ρώτησα τώρα.
εχει γκομεναΟ Νίκος είναι? Δεν είναι με την συζυγο?![]()
οχι,δεν υπαρχει να δεχθουμε στο φλου
ειπες μια αστηρικτη μαλ,,α κ πρεπει το παραδεχθεις,,αλλιως εισαι ασοβαρος φιλος
μετα συνεχαμε... ;)
ωραια ,αφου καταλαβες την μαλ,,α σου περι ελβετιας παμε πιο κατω,,Ρε μάστορα που να ξέρω εγώ που είσαι; Μου είπες πως μένεις στην Ελβετία και γιατί να μην το πιστέψω;
Μετά όμως μου είπες και διάφορα άλλα στα οποία τώρα δεν θέλεις να επανέλθεις, κάποιο λόγο θα έχεις. ;)
Να συνεχίσουμε ή να το σταματήσουμε λοιπόν;
Αν είσαι σε δύσκολη θέση εγώ το σταματάω, έχω κατανόηση.![]()
οχι,δεν υπαρχει να δεχθουμε στο φλου
ειπες μια αστηρικτη μαλ,,α κ πρεπει το παραδεχθεις,,αλλιως εισαι ασοβαρος φιλος
μετα συνεχαμε... ;)
εξηγησα πριν...ενταξει ρε μαστορα στην ελβετια εισαι
τι το λες και το ξαναλες;
Ρε μάστορα γράμματα δεν ξέρεις; Πόσο πιο συγκεκριμένο;
Μας είχες βγάλει την ψυχή πως με 300 ευρώ στην Ελβετία "που μένεις" παίρνεις διαστημικά μουνιά που μπροστά τους η Διαμαντοπούλου δεν πιάνει χαρτωσιά. Συμφωνείς μέχρι εδώ;
ειχα πει πως τετοιες 1,65 γκομενες εχει εδω ενα σωροΜην τα ξαναγράφω!
και κανει περιπου 300φραγκα η ωρα σε στουντιο
ναι
πιο κατω
αναλογα..λανγκστρασεε στουντιο 300, πιο πανω δεν δινουνΔηλαδή η Διαμαντοπούλου σαν πόσα θα έπιανε εκεί ας πούμε;
αναλογα..λανγκστρασεε στουντιο 300, πιο πανω δεν δινουν
απεναντι σπο χρηματηστηριο εχει και χειροτερες με 300 ,αλλα δουλευει λογω θεσης
αν πηγαινε σε σπιτι βιπ 700-800
αν πηγαινε συνοδεια καποιου φλιπ .ενα τοπ σουινγκ κλαμπ 1000-1200,εννοειτε ομπευ στα παντα εκει..
πιο κατω
καμμια επωνυμη ειναι?οχι δεν την ξερω..250 για οση ωρα κ που?εχει σημασιαΡε αγόρι σου λέω πως η Santra Love ζητάει 250 φράγκα, την ξέρεις αυτήν;
καμμια επωνυμη ειναι?οχι δεν την ξερω..250 για οση ωρα κ που?εχει σημασια
ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?????
ΔΕΝ ΠΑΩ ΕΓΩ ΣΕ ΠΟΥΤΑΝΕς ΕΔΩ...τοχω πειΤα φίδια είναι στο πως στην Ελβετία εσύ βρίσκεις ανώτερες της Διαμαντοπούλου με 300 ευρώ, η οποία είναι για τόσα τό δίωρο.
Αλλά βέβαια τώρα τα γυρίζεις και μας λες 300 σε στούντιο για 15 λεπτά να υποθέσω;
θα ψηφισω ΣΥΡΙΖΑ τοπα ρε,,,δεν χρειαζομαι σπρωξιμο..Εγω απο Ελβετια δεν ξερω μια φορα μονο ειχα κανει τρανσφερ στη Ζυριχη. αλλα ο Τζατζ δεν μου φαινεται για φιδιας. Μιλαει καταρτισμενα και λογικα παντα.