Walter White
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μήπως εννούσες Νέα Ελβετία ρε σύ;
Λες;
μήπως εννούσες Νέα Ελβετία ρε σύ;
δεν ψοφησανε οι κωλοαγγλαρες ακομα ρε πουστη μου,,,?
τζαπα η γουεδερ μπομπ..
σκακιστες τυπε?το ζευγος,,
Your IP Address Is:
ΠΑΟΚ εισαι??
τι θες να πεις??
ασυναρτησιες διαβαζω,,,
ριχτα παλι
σαν το ντα-νυ τραμου-βιτσι δηλαδη,,Οχι μαν. Αλλο. Κατεχω πολλα. Ειμαι πολυσχιδης προσωπικοτητα, σαν τον Ντα βιντσι. Homo universalis
γεματο το κολωνακι επαναστατες του κώλου
σκακιστες τυπε?το ζευγος,,
μαλλον δεν στριβεις μαν,,,Δεν κατάλαβες,ε; Δεν πειράζει καταλάβαν οι λοιποί το πόσο φιδέμπορας είσαι. ;)
ρε μαλ,,παλι τσοντες βλεπεισ??δεν είναι καθαρόαιμη αγγλίδα... ιρλανδός μπαμπάς και ινδή μάνα... μουλάτα ;)
μαλλον δεν στριβεις μαν,,,
ποια φιδια ,,συγκεκριμενα,,,
στην πρωτη σου μαλ,,α πηρες ηδη φαπα πρι νεας ελβετιας
πιο κατω... ;)
τυπε εχεις πιει???Άλλος θρύλος στο μυαλό του από εδώ...
Να πας Εξαρχεια τύπε, να φυγει η Κολωνακίλα.Εν τω μεταξι σημερα με κρεμασαν ασχημα. Ενα φιλικο ζευγαρι με κουβαλησε στο Κολωνακι, κατσαμε 3 τεταρτα και μετα λυσσαξαν να φυγουμε. Και ξεμεινα μονος πριν τις 12 καθομαι τωρα και χαζευω λιγο την πασαρελα. Για ριχτε ιδεες. Να παω εξαρχεια για μια μπυριτσα μονος η να φαω ενα σουβλακι στου εικοσιδιου και να την κανω για σπιτι;
τυπε εχεις πιει???
πεςμου κατι συγκεκριμενο,αλλιως τι αμολας "φιδεμπορια" κλπ??
με την σειραΡε μάστορα γράμματα δεν ξέρεις; Πόσο πιο συγκεκριμένο;
Μας είχες βγάλει την ψυχή πως με 300 ευρώ στην Ελβετία "που μένεις" παίρνεις διαστημικά μουνιά που μπροστά τους η Διαμαντοπούλου δεν πιάνει χαρτωσιά. Συμφωνείς μέχρι εδώ;
οχι κι αργεντινη ναμουν παλι θα επεμεναΕ ρε καημος με την Ελβετια...
Εν τω μεταξι σημερα με κρεμασαν ασχημα. Ενα φιλικο ζευγαρι με κουβαλησε στο Κολωνακι, κατσαμε 3 τεταρτα και μετα λυσσαξαν να φυγουμε. Και ξεμεινα μονος πριν τις 12 καθομαι τωρα και χαζευω λιγο την πασαρελα. Για ριχτε ιδεες. Να παω εξαρχεια για μια μπυριτσα μονος η να φαω ενα σουβλακι στου εικοσιδιου και να την κανω για σπιτι;
με την σειρα
ελβετια ειμαι η οχι?
κ μετα μιλαμε
ναι ρε μανΕξω εισαι τωρα?