Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.076
- Πόντοι
- 1.686
για την ακρίβεια αύριο έχω γενέθλια και εισέρχομαι στα 59
Χρόνια πολλά και καβλά !
Τοξότης ;
για την ακρίβεια αύριο έχω γενέθλια και εισέρχομαι στα 59
Χρόνια πολλά και καβλά !
Τοξότης ; http://[URL unfurl="true"]www.womenzodiac.com/wp-content/uploads/2013/05/Sagittariuswomen-300x225.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
mais oui...
Ευχαριστώ τα μάλα....
mais oui...
Ευχαριστώ τα μάλα....
http://[URL unfurl="true"]www.cms.******/files/102/1/modulefiles/pic_1021141105153253138lathen.jpg[/img[/URL]]
Τζούλια ,Τοξότης ! :headbang3:
Την πήρα προ ημερών στο Ισμήνης 3 ,το βράδυ θα είναι Αριστοτέλους :headbang3:
Φλογερη τοξότρια ! :headbang3:
[/quote]
πάρε και μια πίτσα [url=http://[URL unfurl="true"]www.delivery.gr/Αθήνα/Κορυδαλλός/3023-Τοξοτης.html]τοξότης[/url[/URL]]
δες και το ρομπεν των δασών και έκλεισε το καρέ
Κάνει ακάπ πιπίζες?Τζούλια ,Τοξότης !
Την πήρα προ ημερών στο Ισμήνης 3 ,το βράδυ θα είναι Αριστοτέλους
πάρε και μια πίτσα www.delivery.gr/Αθήνα/Κορυδαλλός/3023-Τοξοτης.html]τοξότης[/url]
δες και το ρομπεν των δασών και έκλεισε το καρέ
Κάνει ακάπ πιπίζες?
Για ενημέρωσε μας, μπορεί να τη
έχω γυρίσει πίσω, για 2 χρόνια περίπου, αλλά και πάλι είμαι εκτός Αθήνας.
Φιλαράκο ,η Τζούλια είναι δύναμη !
Κρίμα που είσαι εκτός Ελλάδος, και δεν έχεις πρόσβαση
στην κορμάρα της με 50 γιουρια .
έχω γυρίσει πίσω, για 2 χρόνια περίπου, αλλά και πάλι είμαι εκτός Αθήνας.
είχα κάνει κάτι τσάρκες στη γενεύη, στο πακί...
εκεί να δεις ποικιλία, μαύρες(κυρίως), άσπρες(λίγες), ασιάτισσες(επίσης αρκετές) ...
http://[URL unfurl="true"]www.cms.******/files/102/1/modulefiles/pic_1021141105153253138lathen.jpg[/img[/URL]]
Τζούλια ,Τοξότης ! :headbang3:
Την πήρα προ ημερών στο Ισμήνης 3 ,το βράδυ θα είναι Αριστοτέλους :headbang3:
Φλογερη τοξότρια ! :headbang3:
[/quote]
αύριο το απόγευμα θα τοξοβολήσω μία μιγάδα... ινδή μάνα και ιρλανδός πατέρας ... την αναμένω για να της μαγειρέψω μεσογειακή κουζίνα (είναι και vegetarian πανάθεμα την αλλά όλο και κάτι θα δημιουργήσω) να πάρει τα πάνω της πριν τον αγώνα... ...
αύριο το απόγευμα θα τοξοβολήσω μία μιγάδα... ινδή μάνα και ιρλανδός πατέρας ... την αναμένω για να της μαγειρέψω μεσογειακή κουζίνα (είναι και vegetarian πανάθεμα την αλλά όλο και κάτι θα δημιουργήσω) να πάρει τα πάνω της πριν τον αγώνα... ...
Δώσε !
Κάνε και μετά περιγραφή του αγώνα ! Οι μιγάδες είναι όλα τα λεφτά .
Πολύ θερμές .
Ας ασχοληθούμε με το προσφιλές σπορ, αν βγει ο Τσίπρας
θα πούμε το μουνί ,μουνάκι !
Τι ξερανε; Για την ισχυρη Ελλαδα του ευρω και των Ολυμπιακων λεγανε για χρηματιστηρια στις 7000 μοναδες και για "λαικο(sic) καπιταλισμο". Οι μονοι που φωναζαν τοτε για τη λαιλαπα που ερχεται ηταν -μαντεψε- οι "γραφικοι και οπισθοδτομικοι" αριστεροι.
Μην προσπαθείς να αγιοποιήσεις την γιαλαντζί "αριστερά".θυμήσου ή πληροφορήσου ότι την δεκαετία τού '80 το ΠΑΣΟΚ με νόμο επιδότησε την πρόσληψη στο Δημόσιο συγγενών τής Εθνικής Αντίστασης, δηλαδή θεσμοθέτησε το δημοσιουπαλληλίκι ως ισοδύναμο τής αντίστασης στον κατακτητή!
Μαντεύεις τι συνέβη;
Eπηξε το Δημόσιο από ατάλαντους κουραμπιέδες "αριστερούς" πού παρασιτούσαν σε βάρος όλων.
Αυτά τα λαμόγια πού έκλεβαν από παντού, σήμερα αποτελούν τον βασικό κορμό τού νέου ΠΑΣΟΚ (Syriza)!!!
Ναι ρε φιλε αλλα θελεις να μας πεις οτι ο Ανδρεας δεν ειχε ιδεα ετσι? Και σημερα το πασοκ κυβερναειΜην προσπαθείς να αγιοποιήσεις την γιαλαντζί "αριστερά".θυμήσου ή πληροφορήσου ότι την δεκαετία τού '80 το ΠΑΣΟΚ με νόμο επιδότησε την πρόσληψη στο Δημόσιο συγγενών τής Εθνικής Αντίστασης, δηλαδή θεσμοθέτησε το δημοσιουπαλληλίκι ως ισοδύναμο τής αντίστασης στον κατακτητή!
Μαντεύεις τι συνέβη;
Eπηξε το Δημόσιο από ατάλαντους κουραμπιέδες "αριστερούς" πού παρασιτούσαν σε βάρος όλων.
Αυτά τα λαμόγια πού έκλεβαν από παντού, σήμερα αποτελούν τον βασικό κορμό τού νέου ΠΑΣΟΚ (Syriza)!!!
Δυστυχως θα υπαρξουν τυπε. Οσο για τον ποταμισιο ιδια σκατα ειναι και αυτος. Δεν υπαρχει λυση....!υπο κανονικές συνθήκες δεν θα έπρεπε να υπάρχει άνθρωπος σήμερα ανω των 40 ετών που να ψηφίζει οτιδήποτε θυμίζει ΠΑΣΟΚ ειδικά το ξιπασμένο ΠΑΣΟΚ του 93 -96 με έναν Παπανδρέου σε κώμα να μοιράζει την πίτα σε όλα τα λαμόγια...και δυστυχώς αυτό θυμιζει ο Τσι ...έδωσε ήδη διαπιστευτήρια στην πιο σιχαμένη γυναίκα της πολιτικής την Αγγελοπούλου...
Οταν όμως οι μαλάκες αντι να μοιώσουν τις δαπάνες στο δημόσιο ,να πουλήσουν και να ελαφρύνουν τις πλάτες των φορολογουμένων,νομοθετούν το δικαίωμα των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα με αποζημιώσεις του κώλου απορρώ αν θα υπάρξει άνθρωπος σε αυτή την χώρα 40-50 ετών που να ψηφίσει τους μαλάκες αυτούς....
καλύτερα να με πάρει το ποτάμι λοιπόν γιατί ο Σταύρος είναι και trenty
Δυστυχως θα υπαρξουν τυπε. Οσο για τον ποταμισιο ιδια σκατα ειναι και αυτος. Δεν υπαρχει λυση....!