δεν ξέρω αν ο τσίπρας είναι η λύση(Διατηρώ τρομερές επιφυλάξεις),αλλά σίγουρα κολλημένα μυαλά , δεν είναι ο Αντώνης και η χαβούζα ο Βενιζέλος...τέτοιο ανηλεή πόλεμο δεν πιστεύω ότι έχει δεχτεί άλλος...και στα μάτια κάποιου σκεπτόμενου,κάποιου που δεν έχει να χάσει κάτι άλλο,τον κάνουν μια ελκυστική διέξοδο απο τα πρασινομπλε ναυάγια και τα μαγαζάκια τους.Δεν με ενδιαφέρει αν θα τα σκατώσει,γιατί ήδη έχουν γαμηθεί όλα.Ο έλληνας ψηφοφόρος ,πάσχει απο το σύνδρομο της Στοκχόλμης,τον κρατάνε αιχμάλωτο χρόνια και σιγά σιγά ταυτίζεται με τους απαγωγείς του.
Λόγω δουλειάς μου(δουλεύω ας πούμε σαν εξωτερικός οικονομικός σύμβουλος),κινούμαι σε χώρους μεγαλοεκδοτών,καναλαρχών ,μεγαλοεργολάβων...φοβούνται όλοι μην τελειώσει το πάρτυ!Την επόμενη των προηγούμενων εκλογών,ασπαζόντουσαν μπροστά μου και λέγανε ευτυχώς δεν βγήκε ο τσόγλανος...Τα μάτια μου έχουνε δει πραγματικά οικονομικά οργια και φορολογικά οργια,τα οποία δεν αγγίζονται...δεν μπορώ να αναφέρω εννοείται!Αλλα ένα κράτος ,ενα σύστημα σπρώχνει συγκεκριμένους...το νέο αγαπημενο παιδί ο Οπαπ-αρχης!Δεν λέω ότι θα αλλάξει κάτι ο cool Αλέξης,αλλά οι πρασινομπλέ πρέπει να τελειώσουνε!