alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ο Κωστάκης παρεδωσε σε μια αυτοδυναμη κυβερνηση. Ο Σαμαρας σε τι να παραδωσει? Στο 26%?μήπως δεν έχει θέμα να παραδώσει όπως έκανε ο κωστάκης;
Ο Κωστάκης παρεδωσε σε μια αυτοδυναμη κυβερνηση. Ο Σαμαρας σε τι να παραδωσει? Στο 26%?μήπως δεν έχει θέμα να παραδώσει όπως έκανε ο κωστάκης;
σαφώς, δεν θα του πέσει άσχημα... την ηρωική έξοδο όλοι (αυτοί) την θέλουν! ;)μήπως δεν έχει θέμα να παραδώσει όπως έκανε ο κωστάκης;
το 20% ας παραδώσει στο 26%Ο Κωστάκης παρεδωσε σε μια αυτοδυναμη κυβερνηση. Ο Σαμαρας σε τι να παραδωσει? Στο 26%?
Θα βγει προεδρος. Τους εχει τους 180 πιστευω
Ακου φίλε. Η συγκυβερνηση εχει αυτή τη στιγμη 155.
Υπαρχουν επιπλέον ηδη 20 ψηφοι.
1) Νικολόπουλος
2) Πολυδωρας
3) Κασαπίδης
4) Αηδόνης
5) Μουτσινάς
6) Ψαριανός
7) Οικονόμου
8) Μάρκου
9) Μπούκουρας
10) Αλεξόπουλος
11) Καπερνάρος
12) Νταβρής
13) Γιοβανόπουλος
14) Ιατρίδη
15) Κουράκος
16) Μελάς
17) Λυκούδης
18) Ψύρρας
19) Τσούκαλης
20) Φούντα
Και αναζητώνται άλλες 5. Η ΔΗΜΑΡ οδευει προς διαλυση. Οι μισοι θα πανε συριζα (αρα θα πουν τωρα όχι) και οι αλλοι μισοι ελιά (αρα θα πουν ναι). Οι τρεις τελευταίοι είναι ετοιμοι για την Ελια, όπως και ο Λυκούδης, ανεξάρτητος ηδη.
Αναζητάμε πλεον αλλους 5, ειτε από καποιους ακομη από τη ΔΗΜΑΡ, ειτε από τους ΑΝΕΛ.
Όπως φαινεται εκ πρωτης οψεως το 180 δυσκολα πιάνεται, αλλά με προβληματισε η βιασυνη του Σαμαρα να ξεκινησει τη διαδικασια. Ειτε είναι βέβαιος ότι εχει 180, ειτε είναι βέβαιος ότι κερδιζει τις εκλογες.
Μου αρεσουν οι πολλες αποψεις σε αντιθεση με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που οποιος β(ο)υλευτης πει οχι σε κατι τον διαγραφουν...!Φαίνεται αισθητικά, πολυγλωσία και κυρίως οι αντιλήψεις του για τα πράγματα και το "όραμα" του για την χώρα. Αν δεν μπορείς να τα δεις είναι δικό σου πρόβλημα αλλά όπως σου είπα παρακάτω, κοντός ψαλμός αλληλούια!
Σε στραπονιασαν τα πακια σημερα? Αιντε τραβα για 2 γυρορε μαλάκα σου τα γράψαμε 100 φορές…. αει σύρε και γαμίσου και διάβασε τα ποστ γελοίο υποκείμενο
Που ξερεις οτι οι ΑΝΕΛ ειναι εκτος και εντος το ποταμι? πω πω σιγουριαααααααΜε δεδομενο ότι οι ΑΝΕΛ είναι σιγουρα εκτος βουλης (για ΔΗΜΑΡ δεν το συζητάμε), θα πρεπει να τα βρει με το Ποταμι και ταυτόχρονα να εχουν σχεδόν 38-39 % μαζι. Δυσκολα πραγματα.
Μα δεν καταλαβες. Εγω ΘΕΛΩ εκλογες. Για να τελειώνουμε με τον λαϊκισμό της αριστερας.Δεν ενημερωθηκες; Η Ιατριδη οδευει προς Συριζα, ο Καπερναρος παει προς το οχι και ο Πολυδωρας θα ψηφισει μονο αν ειναι ο 180ος, αλλιως θα γινει επαναστατης που θα ...σκιζει μνημονια και αυτος. Επισης η ηγετικη ομαδα της Ρημαδ εχει πιο πολλες πιθανοτητες επιβιωσης στα ψηφοδελτια του Συριζα.
Περαστικα αλεξ...
Που τα εγραψες ρε νουμερο και εσυ? Σαλτα και γαμισου πουστρογριαρε μαλάκα σου τα γράψαμε 100 φορές…. αει σύρε και γαμίσου και διάβασε τα ποστ γελοίο υποκείμενο
Αντε γιατι δεν πατε επιτελους?Μα δεν καταλαβες. Εγω ΘΕΛΩ εκλογες. Για να τελειώνουμε με τον λαϊκισμό της αριστερας.
Δηλαδη ο Πολυδωρας τι θα κανει ακριβως? Όταν θα εκφωνησουν το ονομα του θα εχει παει για κατούρημα και θα περιμενει να δει αν φτασανε 179 στο τελος για να μπει στην αιθουσα να ψηφισει?Δεν ενημερωθηκες; Η Ιατριδη οδευει προς Συριζα, ο Καπερναρος παει προς το οχι και ο Πολυδωρας θα ψηφισει μονο αν ειναι ο 180ος, αλλιως θα γινει επαναστατης που θα ...σκιζει μνημονια και αυτος. Επισης η ηγετικη ομαδα της Ρημαδ εχει πιο πολλες πιθανοτητες επιβιωσης στα ψηφοδελτια του Συριζα.
Περαστικα αλεξ...
Μας τα είχες πρήξει με τον Πικραμένο. Ξερόλα!!!Μα δεν καταλαβες. Εγω ΘΕΛΩ εκλογες. Για να τελειώνουμε με τον λαϊκισμό της αριστερας.
Οποιος λεει θα ακουσω τους ψηφοφορους μου σημαινει οτι θα πει ΝΑΙ 100% Ενδιαφερον θα εχει εαν οταν εχουμε εκλογες δουν βουλευτικη καρεκλα...!Δηλαδη ο Πολυδωρας τι θα κανει ακριβως? Όταν θα εκφωνησουν το ονομα του θα εχει παει για κατούρημα και θα περιμενει να δει αν φτασανε 179 στο τελος για να μπει στην αιθουσα να ψηφισει?
Καπερναρος και Ιατρίδη είναι στο ΝΑΙ. Δεν εισαι καλα πληροφορημένος.
Επειδή το ειπα πριν ένα διμηνο σαν προβλεψη, σας τα επρηξα? Πολύ ευαίσθητα νευρα εχετε αγαπητέ μου, να το κοιτάξετε.Μας τα είχες πρήξει με τον Πικραμένο. Ξερόλα!!!
Καπερναρος και Ιατρίδη είναι στο ΝΑΙ. Δεν εισαι καλα πληροφορημένος.
Δεν αλλαζουν πολλά. Ειτε 174, ειτε 175. Το θεμα είναι ότι χρειαζονται κι αλλοι.Ευσεβεις ποθοι. Αλλα ειπε σημερα ο Καπερναρος. Η Ιατριδη θα παει συριζα πακετακι με τη Μακρη. Περαστικα και παλι.
Ακου φίλε. Η συγκυβερνηση εχει αυτή τη στιγμη 155.
Υπαρχουν επιπλέον ηδη 20 ψηφοι.
1) Νικολόπουλος
2) Πολυδωρας
3) Κασαπίδης
4) Αηδόνης
5) Μουτσινάς
6) Ψαριανός
7) Οικονόμου
8) Μάρκου
9) Μπούκουρας
10) Αλεξόπουλος
11) Καπερνάρος