rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
δεν αναγκαστηκε η εε ετσι ηθελε κ ετσι εκανε
όχι η εε δεν έκανε ότι γούσταρε
υπήρχε συγκεκριμένος λόγος
δεν αναγκαστηκε η εε ετσι ηθελε κ ετσι εκανε
κ βεβαια υπηρχε συγκεκριμενος λογος απλα δεν αναγκαστηκεόχι η εε δεν έκανε ότι γούσταρε
υπήρχε συγκεκριμένος λόγος
Δεν εχω αναγκη απο κανεναν και τπτ μπουρδοσαβουρητι βρίζεις ρε ρεντίκολο; κάνε υπομονή και θα τα δεις τα χειρότερα... εδώ να σαι όμως και όχι να την έχεις κάνει από την χώρα ούτε να σε έχει διορίσει πουθενά το κόμμα!
κ βεβαια υπηρχε συγκεκριμενος λογος απλα δεν αναγκαστηκε
επραξε αυτο που εξυπηρετουσε τα δικα της συμφεροντα οπως κανει παντα
κ αλλες ευρωπαικες χωρες ειχαν το ιδιο θεμα με την κυπρο αλλα δεν αντιμετωπιστηκαν το ιδιο σκληρα
Πράγμα που πάει να πει ότι οι δικοί του είναι ηλίθιοι .....δεν ειναι ηλιθιος απλως αριστεριζει για να τον ακουνε οι δικοι του .
τότε τουμπεκιάσου και κάνε υπομονή γιατί δε βρίσκω το λόγο που υπερασπίζεσαι τόσο φανατικά το Σύριζα.Δεν εχω αναγκη απο κανεναν και τπτ μπουρδοσαβουρη
Δεν υπερασπιζομαι τον Συριζα. Μου την σπανε προβοκατορες σαν και σενα.τότε τουμπεκιάσου κάνε υπομονή γιατί δεν βρίσκω το λόγο που υπερασπίζεσαι τόσο φανατικά το Σύριζα.
μονο ο ιδιος ξερει να μας πειΠράγμα που πάει να πει ότι οι δικοί του είναι ηλίθιοι .....
Όπως και να το πεις αριστερός και ηλίθιος είναι συνώνυμες λέξεις.
1. Αυτός που του αρέσει το all inclusive θα πάει σε αυτό. Αν αποφασίσει ο τρελός δικτάτορας του Ελληνικού χωριού να το καταργήσει, αυτός θα πάει στην δίπλα ή στην παραδίπλα χώρα που το παρέχει.
2. Πως στον διάολο θα πεις στον ξενοδόχο "σου απαγορεύω να προσφέρεις στον πελάτη βραδινό" ? Θα φτιάξει αστυνομία που θα βάζει τον κόσμο φυλακή επειδή έφτιαξαν σάντουιτς σε τουρίστα?
Πόσο ηλίθιοι παίζει να είναι?
ποιος είναι προβοκάτορας ρε παπάρα; Ούτε ΝΔ ούτε Πασοκ δεν έχω ψηφίσει και ούτε πρόκειται να ψηφίσω ποτέ αλλά αυτούς που επικαλούνται τους σωτήρες του λαού και τους υπεραπιστές του ενώ είναι τα μεγαλύτερα ρεμάλια και καθάρματα πρέπει να ξεφωνίζονται...Δεν υπερασπιζομαι τον Συριζα. Μου την σπανε προβοκατορες σαν και σενα.
ευχομαι ολοψυχαμην την φοβάσαι την κύπρο , έχει κάνει ήδη διακρατικές συμφωνίες για τα οικόπεδα εντός της ΑΟΖ
και ήδη το ρευστό ρέει
Τοτε γιατι δεν βαζεις ολο το κειμενο? Για αυτο σε εκραξα και μονο. Το τι ψηφισες-ζεις δεν με αφορα...ποιος είναι προβοκάτορας ρε παπάρα; Ούτε ΝΔ ούτε Πασοκ δεν έχω ψηφίσει και ούτε πρόκειται να ψηφίσω ποτέ αλλά αυτούς που επικαλούνται τους σωτήρες του λαού και τους υπεραπιστές του ενώ είναι τα μεγαλύτερα ρεμάλια και καθάρματα πρέπει να ξεφωνίζονται...
Τι να κανω εχω αλεργια στα κομματοσκυλα και προβοκατορες ;)ρε συ apoc, ολα καλα όλα ωραια με την παρτη σου, αλλα ψηνεσαι για καβγα με ολους ρε πστ μου
βάλτο όλο τότε εσύ αν υπάρχει, δεν είχα καμιά διάθεση να προβοκάρω... λες και περιμένω τον μπαρουφάκι να μου πει ποιος ειναι ο σφυριζα και τι θα κάνει!Τοτε γιατι δεν βαζεις ολο το κειμενο? Για αυτο σε εκραξα και μονο. Το τι ψηφισες-ζεις δεν με αφορα...
Εχεις αλλεργια στον εαυτο σου δηλαδή. Πρωτοτυπο...Τι να κανω εχω αλεργια στα κομματοσκυλα και προβοκατορες ;)
Το εβαλε αλλος...!Γιατι να το βαλω εγω? Οποιος θελε ας ψαξει και ας φιλτραρει οτι ακουει-διαβαζει στον εγκεφαλο του (Εαν εχει)βάλτο όλο τότε εσύ αν υπάρχει, δεν είχα καμιά διάθεση να προβοκάρω... λες και περιμένω τον μπαρουφάκι να μου πει ποιος ειναι ο σφυριζα και τι θα κάνει!
Σε γαμησε σημερα ο Βαγγελης? Ταμπελες να βαζεις σε οσους σε γαμανε πουστρακο αιντε με την παρτη σουΕχεις αλλεργια στον εαυτο σου δηλαδή. Πρωτοτυπο...
Εχεις τα θεματακια σου τελικα ε?Σε γαμησε σημερα ο Βαγγελης? Ταμπελες να βαζεις σε οσους σε γαμανε πουστρακο αιντε με την παρτη σου
Το τι θα κανει η οχι το ξερεις αποδεδειγμενα? Πες το και σε εμας μην μας κρατας σε αγωνιαβάλτο όλο τότε εσύ αν υπάρχει, δεν είχα καμιά διάθεση να προβοκάρω... λες και περιμένω τον μπαρουφάκι να μου πει ποιος ειναι ο σφυριζα και τι θα κάνει!