jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Και ελεγα ποτε θα ερθει η πρασινοτσουτσου...!
εχεις παλληκαρι μου τοσο μεγαλη αναγκη απο τσουτσου και την μελετας βραδιατικα;
Και ελεγα ποτε θα ερθει η πρασινοτσουτσου...!
Ναι φυσικά θα σου πωΕνδιαφερον εχει να μας πεις τι σε εκανε να εγγραφης εδω μιας και ολα σου τα σχολια ειναι ΜΟΝΟ σε πολιτικα θρεαντ. Λοιπον θα μας πεις?
Τι λες ρε παιδι μου...τσ τσ τσ ανατριχιασα...!το σκεπτικό είναι ένα και απλό ... φασίστας και ακροαριστερός είναι ένα και το αυτό...
Οχι το σιτε απευθυνεται κυριως σε πορνες εξου και το ονομα. Για προσπαθησε ξανα...Ναι φυσικά θα σου πω
Γραφω μόνο σε πολιτικά επειδή έτσι μου αρέσει. Σε κάλυψα;
Δεν σου κανω την χαρη οποτε μην με παρακαλας...!εχεις παλληκαρι μου τοσο μεγαλη αναγκη απο τσουτσου και την μελετας βραδιατικα;
τι θα πει φασιστας ρε νταννυ??το σκεπτικό είναι ένα και απλό ... φασίστας και ακροαριστερός είναι ένα και το αυτό...
Οχι το σιτε απευθυνεται κυριως σε πορνες εξου και το ονομα. Για προσπαθησε ξανα...
Το κινιτρο σου θελω να μαθω ποιο ειναι και γραφτηκες...!Μην αλλαζεις κουβεντα...!Δες ποια θρεντ ειναι πρώτα σε αναγνωσιμότητα και πληθος ποστ, και ελα να ξαναγράψεις αυτο που έγραψες για το τι ειναι το σαιτ.
Μην κανεις τον κόπο να με ρωτας τα ιδια και τα ίδια. Μπορεις να φερεις πισω το χίπο;
Noμιζεις οτι ξερει? Ειπε μια απο τις πολλες πιπες του και αυτο ηταν ολοτι θα πει φασιστας ρε νταννυ??
Το κινιτρο σου θελω να μαθω ποιο ειναι και γραφτηκες...!Μην αλλαζεις κουβεντα...!
Ενα ενα με την σειρα..!Λοιπον ποιο ειναι το κινητρο σου και γραφτηκες απο αρχες του 2014 εδω?Και εγω θέλω να μαθω πολλά - ας πούμε: μπορεις να φέρεις πίσω το χίπο;
Ενα ενα με την σειρα..!Λοιπον ποιο ειναι το κινητρο σου και γραφτηκες απο αρχες του 2014 εδω?
Κανε οτι θες θα σε ρωταω συνεχεια μεχρι να παρω απαντηση.Λοιπον ποιο ειναι το κινητρο σου και γραφτηκες απο αρχες του 2014 εδω με μονη σου συμμετοχη στα πολιτικα θρεαντ?Αν συνεχισεις να ρωτας και ειδκά με αυτό το ύφος θα αρχίσω να σε βρίζω και δε θέλω γιατι έχω καλή διάθεση.
Αν θες να με ρωτησεις κατι, ρωτα με στα ίσα και μην κανεις την κότα. Απο αύριο όμως
εμισθος μαν?Κανε οτι θες θα σε ρωταω συνεχεια μεχρι να παρω απαντηση.Λοιπον ποιο ειναι το κινητρο σου και γραφτηκες απο αρχες του 2014 εδω με μονη σου συμμετοχη στα πολιτικα θρεαντ?
Κανε οτι θες θα σε ρωταω συνεχεια μεχρι να παρω απαντηση.Λοιπον ποιο ειναι το κινητρο σου και γραφτηκες απο αρχες του 2014 εδω με μονη σου συμμετοχη στα πολιτικα θρεαντ?
Εμφανιζονται συνεχως τυπε...!Απλα καμια φορα ειναι καλο να το υπενθυμιζουμε...!εμισθος μαν?
Λοιπον ποιο ειναι το κινητρο σου και γραφτηκες απο αρχες του 2014 εδω με μονη σου συμμετοχη στα πολιτικα θρεαντ?Αντιδρώ περίεργα σε αυτό το ύφος. Κράτησέ το για εκει που ισως περναει
Σαλτα και γαμίσου
Αν φερεις πισω το χίπο, ισως να σου απαντήσω σε 1 και μόνο ερώτηση
Και εγω θέλω να μαθω πολλά - ας πούμε: μπορεις να φέρεις πίσω το χίπο;
Ιδια ερωτηση και σε σενα... Λοιπον ποιο ειναι το κινητρο σου και γραφτηκες απο αρχες του 2014 εδω με μονη σου συμμετοχη στα πολιτικα θρεαντ?δεν σου φτανει ο αποκαμμενος;
θελεις κι αλλον γκιοζη στο πανελ;