Γιατι μονο τα μισα και όχι όλα?
Ετσι έκανε και ο Πούτιν.Τους είπε τα μισά.Ο Αμπράμοβιτς ενέδωσε και είναι έξω ο Μπερεζόφσκι είπε όχι και είναι μέσα.
Αν τους πεις όλα δε θα πάρεις τίποτα.
Γιατι μονο τα μισα και όχι όλα?
σιγα μη φιαξετε και κανενα αυτοδιαχειριζομενο στεκιΘα κάνουμε καθιστική διαμαρτυρία για την επαναφορά τους!
ζείς, γλύκα?
σιγα μη φιαξετε και κανενα αυτοδιαχειριζομενο στεκι
πςςςς θα ζησετε στην κοψη του ξυραφιου βλεπωΘα κάνουμε συναυλία με ελεύθερη συνεισφορά στην είσοδο!
Θα οργανώσουμε λαϊκή και θα πουλήσουμε τα προϊόντα χωρίς απόδειξη!
Θα κάνουμε και απεργία πείνας!
Ναι. Ζω για την ώρα που θα πάρεις εκλογές, θα σου τα σπάνε οι αλήτες στα γήπεδα και στις διαδηλώσεις και θα βάζεις ΜΑΤ να επιβάλλουν την τάξη, που θα σου κάνουν πουτάνα τα πανεπιστήμια, θα γράφουν στους τοίχους, θα ξηλώνουν εργαστήρια και θα μπαίνει η αστυνομία μέσα πετάξει τους αλήτες έξω, που θα έλθεις φάτσα με το πρόβλημα του ασφαλιστικού και την γήρανση του πληθυσμού και θα πεις ότι είναι λογικό να μην παίρνει κάποιος σύνταξη στα 40, που θα, θα, θα.
Είναι αυτό που λένε, ΚΑΤΟΥΡΑΓΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ ΑΛΑΤΙ...
Κατά τα άλλα σε αγκαπο μουρο μου
Φυσικα θα βαζει τα ΜΑΤ. Αλλά τοτε τα ΜΑΤ θα καταστέλλουν τους αντεπαναστατες. Ενώ τωρα καταστέλλουν τον φτωχο λαο.Ναι. Ζω για την ώρα που θα πάρεις εκλογές, θα σου τα σπάνε οι αλήτες στα γήπεδα και στις διαδηλώσεις και θα βάζεις ΜΑΤ να επιβάλλουν την τάξη, που θα σου κάνουν πουτάνα τα πανεπιστήμια, θα γράφουν στους τοίχους, θα ξηλώνουν εργαστήρια και θα μπαίνει η αστυνομία μέσα πετάξει τους αλήτες έξω, που θα έλθεις φάτσα με το πρόβλημα του ασφαλιστικού και την γήρανση του πληθυσμού και θα πεις ότι είναι λογικό να μην παίρνει κάποιος σύνταξη στα 40, που θα, θα, θα.
Είναι αυτό που λένε, ΚΑΤΟΥΡΑΓΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ ΑΛΑΤΙ...
Κατά τα άλλα σε αγκαπο μουρο μου
Φυσικα θα βαζει τα ΜΑΤ. Αλλά τοτε τα ΜΑΤ θα καταστέλλουν τους αντεπαναστατες. Ενώ τωρα καταστέλλουν τον φτωχο λαο.
Θα μαζευτούμε με στολες, κελεμπίες και σπαθιά σαν τους μασόνους?χασοδίκη η υπόγα προγραμματίζει συνάντηση ... .είσαι μέσα?
Θα μαζευτούμε με στολες, κελεμπίες και σπαθιά σαν τους μασόνους?
Ενημερωσε πότε θα το κανετε, για να το ρυθμισω. Κατά πασα πιθανοτητα είμαι μεσα. Θα μεταφερω και εγγραφο χαιρετισμο του πρωθυπουργου.μπα οχι ... να μην κινήσουμε υποψίες... με πολιτική περιβολή ;)
Εγω παλι βλεπω ατελειωτο κάλο στον εγκεφαλο.πάθος βλέπω...
Εγω παλι βλεπω ατελειωτο κάλο στον εγκεφαλο.
ο τρόμπας αγαπιέται πολύ...
σε αντίθεση με εσένα που γαμιέσαι πολύ γαβρήλο...
νευράκια, τρόμπα μου?
μπααα.... απάντηση στα μέτρα σου...
εχεις πολλους φανς διπλοφιστωμενεμπααα.... απάντηση στα μέτρα σου...
Τον Παπαζολη τον διαγράψανε?εχεις πολλους φανς διπλοφιστωμενε