Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ας ξεκινήσουμε εμείς με το να στέλνουμε στη Βουλή σοβαρούς ανθρώπους και στα σπίτια τους κάτι νούμερα τύπου Ταμήλου, Βούλτεψη, Άδωνι και Τσουκαλά, και τα υπόλοιπα θα έρθουν. Οι αλλαγές ξεκινάνε από χαμηλά.
Εαν δεν μπει στην βουλη ο Αδωνης και η βουλτεψη ο αλεξ θα χασει τον υπνο του.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτο λεω και εγω px75 oti oi αλλαγες ξεκινανε απο τα χαμηλα πέρα απο την ψηφοφορια στις εκλογες θα πρέπει να διορθωθουν και άλλα πραγματα και να δειξει ο κοσμος στους πολιτικους οτι οντως θέλει να αλλαξει και οτι σέβεται τους νομους.

Δεν δειχνεις οτι θελεις να αλλαξεις ομως οταν την μια 4ετια βγαζεις τον εναν και πριν καλα καλα ωριμασουν οι κινησεις και οι αλλαγες που θελει να κανει τον φτυνεις και πας να βγαλεις τον αλλον. Δεν δειχνεις οτι θέλεις να αλλαξεις οταν δ΄λεχεσαι να συνεργαστεις με διεφθαρμενους εμπορους που σου προτεινουν να αγοραζεις χωρις αποδειξη και χωρις να αποδωσεις το ΦΠΑ στο κράτος , σε μαζικες αγορες υπηρξε ενας και μοναδικος που ζητησε αποδειξη οι αλλοι εκαναν τα κοροιδα αλλα το βραδυ ηξεραν να βριζουν το συστημα και τους πολιτικους

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Αυτο λεω και εγω px75 oti oi αλλαγες ξεκινανε απο τα χαμηλα πέρα απο την ψηφοφορια στις εκλογες θα πρέπει να διορθωθουν και άλλα πραγματα και να δειξει ο κοσμος στους πολιτικους οτι οντως θέλει να αλλαξει και οτι σέβεται τους νομους.

Δεν δειχνεις οτι θελεις να αλλαξεις ομως οταν την μια 4ετια βγαζεις τον εναν και πριν καλα καλα ωριμασουν οι κινησεις και οι αλλαγες που θελει να κανει τον φτυνεις και πας να βγαλεις τον αλλον. Δεν δειχνεις οτι θέλεις να αλλαξεις οταν δ΄λεχεσαι να συνεργαστεις με διεφθαρμενους εμπορους που σου προτεινουν να αγοραζεις χωρις αποδειξη και χωρις να αποδωσεις το ΦΠΑ στο κράτος , σε μαζικες αγορες ημουν ο μοναδικος που ζητησε αποδειξη οι αλλοι εκαναν τα κοροιδα αλλα το βραδυ ηξεραν να βριζουν το συστημα και τους πολιτικους
Εδω διαβασε να κλαψεις η να γελασεις... οτι θες εσυ.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Καλα απο τέτοια έχει γεμισει ο τοπος  ολο τέτοια σκάνε
Και το αποτελεσμα ποιο ειναι????? Στο αρχει η υποθεση τα λεφτα καπου στο εξωτερικο και εδω να πετσοκοβουν τα παντα. Εχεις μετα τον αλεξακο και σου λεει η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σωζει την χωρα...!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Με τοσες μειωσες ειδικα στο ΣΔΟΕ σε μισθους για 500 ευρα κανουν τα στραβα ματια τυπε...! Και φυσικα το μαγαζι εχει βγαλει στο συνολο τρελο χρημμα. Βεβαια βαζει το χερακι του και το κρατος με 26% φπα 1 ευρω φορο 650 χαρατσι και αλλα τετοια ομορφα. Αρα χωρις αποδειξει και το καταστημα και ο καταναλωτης ειναι βολεμενη. Εμενα μου την δινει το αλλο που σου λεει πχ 4 ευρω ο καφες εισπρατη το ΦΠΑ και αποδειξη ΠΟΥΘΕΝΑ

γιατί σάμπως την απαίτησες και συ?

δηλαδή ρε τι περιμένετε ? να έχει το ρημαδι το κράτος έναν χωροφύλακα πίσω από κάθε δημόσιο υπάλληλο για να βλέπει μήπως χρηματίζεται ή έναν εφοριακό έξω από κάθε καφετέρια για να βλέπει αν κόβει αποδείξεις ?

ή μήπως έναν αστυνομικό πίσω από κάθε έλληνα που δίνει στον γιατρό φακελλάκι για να πάρει την σειρά του άλλου και να κάνει πρώτος αυτός επέμβαση ?

και άντε βγάλαμε στην κυβέρνηση τον "σοβαρό" Δραγασάκη, τον "σοβαρότερο" Μηλιό, τον "ιερέα σοβαρότητας" Λαφαζάνη τι ακριβώς μπορούν να κάνουν για αυτά ?? για να ακούσω ιδέες

ααα και που είστε μην ακούσω τίποτε Δούρειες παρλαπίπες του τύπου "ένας αριστερός δήμαρχος μαζεύει τα σκουπίδια καλύτερα" ή θεωρητικολογίες του τύπου "λαική κατήχηση" γιατί θα αρχίσω τα γαμωσταυρίδια....

και που είσαι αποκαμένε ... ακόμη περιμένω απάντηση σε αυτό που σε ρώτησα... θεωρείς τον εαυτό σου κατώτερο από τους ενστόλους και ζητωκραυγάζεις την απόφαση του ΣτΕ ??

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

δηλαδή ρε τι περιμένετε ? να έχει το ρημαδι το κράτος έναν χωροφύλακα πίσω από κάθε δημόσιο υπάλληλο για να βλέπει μήπως χρηματίζεται ή έναν εφοριακό έξω από κάθε καφετέρια για να βλέπει αν κόβει αποδείξεις ?

ή μήπως έναν αστυνομικό πίσω από κάθε έλληνα που δίνει στον γιατρό φακελλάκι για να πάρει την σειρά του άλλου και να κάνει πρώτος αυτός επέμβαση ?

και άντε βγάλαμε στην κυβέρνηση τον "σοβαρό" Δραγασάκη, τον "σοβαρότερο" Μηλιό, τον "ιερέα σοβαρότητας" Λαφαζάνη τι ακριβώς μπορούν να κάνουν για αυτά ?? για να ακούσω ιδέες

ααα και που είστε μην ακούσω τίποτε Δούρειες παρλαπίπες του τύπου "ένας αριστερός δήμαρχος μαζεύει τα σκουπίδια καλύτερα" ή θεωρητικολογίες του τύπου "λαική κατήχηση" γιατί θα αρχίσω τα γαμωσταυρίδια....

και που είσαι αποκαμένε ... ακόμη περιμένω απάντηση σε αυτό που σε ρώτησα... θεωρείς τον εαυτό σου κατώτερο από τους ενστόλους και ζητωκραυγάζεις την απόφαση του ΣτΕ ??
Ναι να εχει για αυτο πληρωνω. Εαν δεν σαρεσει κατσε στην Αγγλια μαζι με τα πουστρακια τα πακια

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δηλαδή ρε τι περιμένετε ? να έχει το ρημαδι το κράτος έναν χωροφύλακα πίσω από κάθε δημόσιο υπάλληλο για να βλέπει μήπως χρηματίζεται
URL]]

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

Το κρατος με θεωρει κατωτερο απο τους ενστολους και η ευρωπη σαν Ελληνα πολιτη κατωτερο απο οποιονδηποτε ευρωπαιο που αποφασιζει για μενα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
apoc μπορεις να απαιτησεις την αποδειξη απο το εκαστοτε καταστημα αλλα μερικοι ντρεπονται να ζητησουν αποδειξη εγω δεν έχω τέτοιες ντροπες πάντως

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Δεν πειραζει....οταν εσυ συμφωνεις με τα οσα κανει η κυβερνηση ας μας βαλουν σε μια ζυγαρια να δουμε ποιος ειναι ποιο σκατοψυχος
Εγω αν συμφωνω ή διαφωνω με την κυβέρνηση ή την αντιπολιτευση δεν βγάζω μισος εναντιον του αλλου που δεν συμφωνει μαζι μου!
;)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
apoc μπορεις να απαιτησεις την αποδειξη απο το εκαστοτε καταστημα αλλα μερικοι ντρεπονται να ζητησουν αποδειξη εγω δεν έχω τέτοιες ντροπες πάντως
Εχω κανει σαματα για την αποδειξη...οχι γιατι μονο δεν την εφερε αλλα γιατι μου εφερε χαρτι απο παραγγελειοληψια....! Εκει να δεις γλεντια 15 λεπτα αφου την ζητησα εκαναν να την φερουν (ειχα πληρωση ηδη) Σε ενα αλλο μαγαζι το ιδιο σκηνικο αλλα τσεκαρα πρωτα. Εκει 10 λεπτα και αφου σηκωθηκα να φυγω. Αποτελεσμα...δεν πληρωσα γιατι απαιτησα να εχει την ωρα που ηρθα οπως ειναι υποχρεωμενος...και οταν αρχισε τα μα και μου λεω μισο να καλεσω το 100 να το λυσουμε το θεμα ηρεμα και πολιτισμενα...! Φυσικα εφυγα χωρς να πληρωσω...εφαρμοζοντας το νομο. ΕΑΝ εκαναν ολοι ετσι να δεις ο μαλακας εαν θα εκοβε η οχι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ναι να εχει για αυτο πληρωνω. Εαν δεν σαρεσει κατσε στην Αγγλια μαζι με τα πουστρακια τα πακια

μπαααα ???

το κόμμα που στηρίζεις άλλα λέει όμως...

. Ο κ. Δρίτσας δεν δίστασε να τον αδειάσει, λέγοντας ότι μια απλή διαδικασία φορολογικών ελέγχων μετατράπηκε από την κυβέρνηση σε ένα σόου επίδειξης αυταρχισμού, αφού «η  “πέτρα του σκανδάλου”, η ελεγχθείσα ταβερνιάρισσα, οδηγήθηκε με χειροπέδες (!) υπό τα έκπληκτα βλέμματα των Υδραίων και των τουριστών στο αστυνομικό τμήμα». Και συνέχισε υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για «μία ανόητη και πολυδάπανη παράσταση επίδειξης κρατικής και κυβερνητικής πυγμής, με εντελώς αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα και με γελοιοποίηση της χώρας μας διεθνώς».

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Εγω αν συμφωνω ή διαφωνω με την κυβέρνηση ή την αντιπολιτευση δεν βγάζω μισος εναντιον του αλλου που δεν συμφωνει μαζι μου!
;)
Το ματακι στο μαυρισε κανεις και ειναι κλειστο?  Μισος και κακια βγαζεις για ολους τους αλλους επειδη εσυ εισαι παθητικος...τι να κανουμε δεν πειραζει.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
μπαααα ???

το κόμμα που στηρίζεις άλλα λέει όμως...

. Ο κ. Δρίτσας δεν δίστασε να τον αδειάσει, λέγοντας ότι μια απλή διαδικασία φορολογικών ελέγχων μετατράπηκε από την κυβέρνηση σε ένα σόου επίδειξης αυταρχισμού, αφού «η  “πέτρα του σκανδάλου”, η ελεγχθείσα ταβερνιάρισσα, οδηγήθηκε με χειροπέδες (!) υπό τα έκπληκτα βλέμματα των Υδραίων και των τουριστών στο αστυνομικό τμήμα». Και συνέχισε υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για «μία ανόητη και πολυδάπανη παράσταση επίδειξης κρατικής και κυβερνητικής πυγμής, με εντελώς αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα και με γελοιοποίηση της χώρας μας διεθνώς».

Υποστιριζω εγω κανενα κομα? Βλεπεις κανενα λογοτυπο στο προφιλ μου μωρη σαυρα????? Τυχαινει να συμφωνω με καποια που λεει ο Συριζα ΟΤΑΝ και ΕΑΝ γινει κυβερνηση και δεν κανει τα οσα ειπε....παμε στον αμεσως επομενο. Δεν εγκλοβιζω τον ευατο μου σαν μερικους μερικους

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καποιος με ρωτησε τι λυση προτεινω. Δεν έχω να προτεινω λυση διοτι δεν ειμαι πολιτικος δεν ξέρω αρκετα απο αυτα που θα μπορούσαν να σώσουν την κατασταση ειναι ανευθυνο να προτεινεις πραγματα οταν δεν γνωριζεις την επιδραση που μπορει να έχουν , ειναι μια πικρη αληθεια αυτη την οποια αν εισαι παρορμητικος και ενθουσιωδης δεν μπορεις να καταλαβεις.

Για μενα καλυτερα να βαδισουμε οπως ειμαστε με το προγραμμα που έχει δωσει η ΤΡΟΙΚΑ. Μέχρι να απεμπλακουμε απο αυτο και να μάθουμε απο τα λάθη μας αλλιως θα καταστραφουμε ηδη έχουμε καταστραφει με αυτα που συμβαινουν αλλα έχει και χειροτερο. Δεν υπάρχει κατι άλλο ή αν υπάρχει δεν ειμαστε σε θέση να το ακολουθησουμε έγιναν πολλα λάθη σε πολλά επιπεδα στο παρελθον  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom