Walter White
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Bλεποντας το προφιλ σου σιγουρα εισαι βολεμενος καπου και εχεις προπαγανδιστικο σκοπο εδω μεσα
Δε βρέθηκαν κριτικές.
Τελικά εισαι βλάκας
Bλεποντας το προφιλ σου σιγουρα εισαι βολεμενος καπου και εχεις προπαγανδιστικο σκοπο εδω μεσα
Δε βρέθηκαν κριτικές.
Eλεος ρε τύπε, να μιλας κι εσυ τωρα για προπαγανδα...Δηλαδη ελεος πια...είσαι βλάκας προπαγανδιστής, που νομίζει ότι είναι έξυπνος...
Kατι ποιο ουσιοδες εχεις να μας πεις?Τελικά εισαι βλάκας
Ρε δεν ειμαστε καλα. Επισήμως και ομολογημένα στελεχος του Συριζα, που μας κοπιαρει εδώ μεσα τις ανακοινώσεις του κομματος, και κατηγορει αλλους για προπαγανδα. Το μπου είναι μαγικο...ΕΣΥ κατηγορεις εμενα για προπαγανδα;
Γινεσαι ακόμα περισσοτερο γελοιος
Eσυ τι ακριβως εισαι και τι κανεις εδω μεσα?Ρε δεν ειμαστε καλα. Επισήμως και ομολογημένα στελεχος του Συριζα, που μας κοπιαρει εδώ μεσα τις ανακοινώσεις του κομματος, και κατηγορει αλλους για προπαγανδα. Το μπου είναι μαγικο...
Δεν αντιλαμβάνομαι την ερωτηση. Εσυ τι εισαι ας πουμε?Eσυ τι ακριβως εισαι και τι κανεις εδω μεσα?
Δυσαρεστημενος πολιτης και θυμα της κυβερνητικης πολιτικης...!Εσυ?Δεν αντιλαμβάνομαι την ερωτηση. Εσυ τι εισαι ας πουμε?
Επισης ανεβαινει μια κριτικη την ημερα για μπουρδελα,τι σημαινει αυτο;Οτι σε Φυλης,Μεταξουργειο και περιξ εγινε μια καταθεση;Επισης εγω εδω και 20 χρονια σχεδον εχω τακτικες καταθεσεις καθε βδομαδα στα μπουρδελα αλλα ειμαι γραμμενος στο σαιτ εδω και λιγες μερες.Ειναι επιχειρημα αυτο ;Και μετα αναρωτιομαστε πως ο Πλευρης οπου τους βρισκει μπροστα του ξεφτιλιζει τους αριστερους.Εχει γνωσεις και επιχειρηματα,αλλα τελικα φαινεται με τους αριστερους δεν ειναι και τοσο δυσκολο.Bλεποντας το προφιλ σου σιγουρα εισαι βολεμενος καπου και εχεις προπαγανδιστικο σκοπο εδω μεσα
Δε βρέθηκαν κριτικές.
Εξακολουθώ να μην αντιλαμβάνομαι την ερωτηση.Δυσαρεστημενος πολιτης και θυμα της κυβερνητικης πολιτικης...!Εσυ?
Eισαι νεος τυπε και δεν σε παρεξηγω....! Ο πλευρης καλα θα κανει να ανησυχει για τον πρωην προεδρο του....Επισης ανεβαινει μια κριτικη την ημερα για μπουρδελα,τι σημαινει αυτο;Οτι σε Φυλης,Μεταξουργειο και περιξ εγινε μια καταθεση;Επισης εγω εδω και 20 χρονια σχεδον εχω τακτικες καταθεσεις καθε βδομαδα στα μπουρδελα αλλα ειμαι γραμμενος στο σαιτ εδω και λιγες μερες.Ειναι επιχειρημα αυτο ;Και μετα αναρωτιομαστε πως ο Πλευρης οπου τους βρισκει μπροστα του ξεφτιλιζει τους αριστερους.Εχει γνωσεις και επιχειρηματα,αλλα τελικα φαινεται με τους αριστερους δεν ειναι και τοσο δυσκολο.
Εγω θα μιλησω για τον πορνοπαπο? Εισαι σοβαρος? Σιγουρα δεν εισαι στελεχος? Εδω οικογενοιακος ειστε ΝΔ και ολη μερα μας διαφημιζεις οτι ο Σαμαρας δουλευει 20 ωρες για να σωσει την χωραΕξακολουθώ να μην αντιλαμβάνομαι την ερωτηση.
Σε τι διαφωνεις?
Ο Πορνοπαπος δεν είναι στελεχος του Συριζα?
Δεν καταχωρεί εδώ μεσα τις ανακοινώσεις του κομματος?
Δεν είναι ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ προπαγανδιστης?
Πώς νομιμοποιείται να καταγγελλει αλλους ως προπαγανδιστες?
Πού κολλαει το ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ?
Εγω ούτε στελεχος κομματος είμαι, ουτε καταγραφω ποτέ ανακοινώσεις της ΝΔ.
Ναι, εσυ πετάχτηκες να κανεις τον δικηγορο του.Εγω θα μιλησω για τον πορνοπαπο? Εισαι σοβαρος?
Δεν παραθεσα κατι που να αφορα τον πορνο...!Να βλεπεις καλυτερα...!Σε αλλον εκανα παραθεσηΝαι, εσυ πετάχτηκες να κανεις τον δικηγορο του.
Σε αλλον εκανες παραθεση και ρώτησες εμενα τι είμαι εγω?Δεν παραθεσα κατι που να αφορα τον πορνο...!Να βλεπεις καλυτερα...!Σε αλλον εκανα παραθεση
Αλεξακο...στην τρυπα σου...! Να κοιταξεις τα ποστ καλυτερα αλλη φοραΣε αλλον εκανες παραθεση και ρώτησες εμενα τι είμαι εγω?
Εισαι χαζος?Αλεξακο...στην τρυπα σου...! Να κοιταξεις τα ποστ καλυτερα αλλη φορα
τον ισοπεδωσες τυπεΑλεξακο...στην τρυπα σου...! Να κοιταξεις τα ποστ καλυτερα αλλη φορα
Λιγοτερο απο σενα παντως...!Εισαι χαζος?
τη χαζομάρα την μετράτε σε μέτρα ή σε κιλά?Λιγοτερο απο σενα παντως...!
Σε γραμμαριατη χαζομάρα την μετράτε σε μέτρα ή σε κιλά?