Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Δεν ειπε κανεις οτι θα βρεξει χρημα απο τις αποζημιωσεις. Αλλα αν παρουσιασει ισοσκελισμενο προυπολογισμο με τις αποζημιωσεις σας χαλαει; Προτιματε το ματωμενο πλεονασμα των χαρατσιων και των φορων;

σιγα το δραμα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Όλα τα μαλακισμένα που πανηγυρίζουν με την εγγραφη των πολεμικών αποζημιώσεων στον προϋπολογισμό θα δέχονταν να πληρωθούν με ποσοστό επί των Γερμανικών αποζημιώσεων?
Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ , το πρόβλημα είναι ότι οι μαλακες που θα πιστέψουν τέτοιες ηλιθιότητες ξεπερνούν την κρίσιμη μάζα.

τυπε η Βουλγαρια πηρε τις πολεμικες αποζημιωσεις,ξερεις τι καλα ζουνε τωρα εκει

:grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Πλασματικός προυπολογισμός είναι αυτό που εσύ θες να φτιάξουμε , εγώ απλά σου λέω ότι αυτό είναι μαλακία.
Εγώ δεν την είπα σε κανένα κομούνι γιατί απλά εσύ δεν είσαι κομούνι , είσαι απλα χαμένος στο διάστημα των ανεδαφικών ηλιθιοτήτων που πιστεύεις.
Σε αντίθεση με εσένα εγώ έχω ζήσει στον κομουνισμό και είμαι χίλια τις εκατό σίγουρος ότι αν είχαμε για μια μέρα κομουνισμό στην Ελλάδα εσύ θα είχες μεταναστεύσει. Οι κομουνιστές είναι καθεστωτικά καθίκια , βολεμένοι σπιούνοι και πράκτορες , όσο και να σε θεωρώ ηλίθιο δεν πιστευω ότι είσαι τέτοιος

σε ποια χωρα εζησες αν επιτρεπεται ?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Κινέζικο είναι ρε ηλίθιε. Όσο φτιάχνει ταμπλετ το Πλαίσιο άλλο τόσο φτιάχνει και η Βόρεια Κορέα.  :2funny:
Μα πόσο μαλάκας παίζει να είσαι ?  :jerking: :jerking: :jerking:
και η κινα σοσιαλιστικος παραδεισος ειναι  ;)

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
μπααα … ο μπαμπάκας πληρώνει και τάμπλετ ???

Τα παντα. Και τη συνδρομη στο gym και τα συμπληρωματα που θα κουμπωσω σε κανα τριωρο...
Θες να τον ξαλαφρωσεις; Να στειλω paypal για καταθεση  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τα παντα. Και τη συνδρομη στο gym και τα συμπληρωματα που θα κουμπωσω σε κανα τριωρο...
Θες να τον ξαλαφρωσεις; Να στειλω paypal για καταθεση  :grin:

μπα… να του στείλω συλληπητήριο τηλεγράφημα θέλω που πετάει τα λεφτά του σε μια μαύρη τρύπα…. 

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
μπα… να του στείλω συλληπητήριο τηλεγράφημα θέλω που πετάει τα λεφτά του σε μια μαύρη τρύπα…. 

Τωρα το χοντραινεις...
Εγω τουλαχιστον εχω την οικογενεια μου περηφανη για μενα. Δεν κυκλοφορουν τα αισχη μου επωνυμως στο διαδικτυο.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τωρα το χοντραινεις...
Εγω τουλαχιστον εχω την οικογενεια μου περηφανη για μενα. Δεν κυκλοφορουν τα αισχη μου επωνυμως στο διαδικτυο.

λες ομως τις παπαριες για τον κομμουνισμο  :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τωρα το χοντραινεις...

γιατί έχεις την εντύπωση ότι είσαι άγνωστος ???

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Να σου πω το κλασικο:

Καλα τα λες, αλλα...

Αντε γαμισου  :grin:

ρε τυπε ο πατερας σου εχει 10 υπαλληλους και μας το παιζεις κομμουνιστης  :2funny: :2funny:
να μοιρασει την περιουσια και τα κερδη του στους υπαλληλους αν εισαι πραγματικος κκες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
:birdman:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Όχι , μετά το 86 για σπουδές.
Σκόπια έζησα έναν χρόνο για δουλιά , το 2000, είναι κωλοχώρι φίλε.
Βελιγράδι είναι όλα τα λευτα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ειναι λιγο κωλοχορι ναι  :grin: :grin:
Βελιγραδι ν εχω παει ποτε  :'(

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν εχω κανει κατι για να ντρεπομαι.

αυτό το λές εσύ…..  και μόνο που σε ταίζουν οι γονείς σου στην ηλικία σου φτάνει για να κάνει έναν οποιονδήποτε με λίγο φιλότιμο να πάει να αυτοκτονήσει

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
αυτό το λές εσύ…..  και μόνο που σε ταίζουν οι γονείς σου στην ηλικία σου φτάνει για να κάνει έναν οποιονδήποτε με λίγο φιλότιμο να πάει να αυτοκτονήσει

ελα ρε καλε σαμαρειτη που σαι?  :2funny: τι λεει το Ηνωμενο Βασιλειο  :2funny: :2funny: :2funny:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
αυτό το λές εσύ…..  και μόνο που σε ταίζουν οι γονείς σου στην ηλικία σου φτάνει για να κάνει έναν οποιονδήποτε με λίγο φιλότιμο να πάει να αυτοκτονήσει

Να σου ξαναθυμισω οτι σπουδαζω;
Αμα ημουν ομως διπλα στον μπαμπα με πουρο να παιζω το αφεντικο και το πουλι μου ολη μερα θα 'μουνα σουπερ ε; Σαν κατι ρεμπεσκεδες που ξερω που ουτε σπουδασαν μετα το Λυκειο και το παιζουν αφεντικα στο μαγαζι του μπαμπα. Γραφουν μεχρι και ιδιοκτητης της εταιρειας "ταδε" στο φεισμπουκ και οταν τους ρωτας δεν ξερουν ουτε τι τιμες πουλαει το μαγαζι  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom