Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
δεν υπάρχει πρόβλημα ρε… θα τους πληρώσει σε ομόλογα με ρήτρα πολεμικής αποζημίωσης….

Εδώ που τα λέμε αυτό θα είναι μια καλή ιδέα για την πληρωμή των δημοσίων υπαλλήλων.
Να πληρώνονται με ομόλογα για τις πολεμικές αποζημιώσεις των Γερμανών για το 2015 και με ομόλογα για τις αποζημιώσεις για την άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους οθωμανούς για το 2016 ....
Μέχρι το 2020 θα έχουν μαζέψει λεφτά από αποζημιώσεις μέχρι και για τους Περσικούς  πολέμους!  :grin:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Δεν ειπε κανεις οτι θα βρεξει χρημα απο τις αποζημιωσεις. Αλλα αν παρουσιασει ισοσκελισμενο προυπολογισμο με τις αποζημιωσεις σας χαλαει; Προτιματε το ματωμενο πλεονασμα των χαρατσιων και των φορων;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν ειπε κανεις οτι θα βρεξει χρημα απο τις αποζημιωσεις. Αλλα αν παρουσιασει ισοσκελισμενο προυπολογισμο με τις αποζημιωσεις σας χαλαει; Προτιματε το ματωμενο πλεονασμα των χαρατσιων και των φορων;

δηλαδή για να καταλάβω το πρόβλημα είναι ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ισοσκελισμένο προυπολογισμό ή να ΕΧΕΙ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΕΝΟ προυπολογισμό ??

γιατί αν δεν κάνω λάθος ο προυπολογισμός εκτός από έσοδα έχει και έξοδα τα περισσότερα από τα οποία είναι ΑΝΕΛΑΣΤΙΚΑ (δηλαδή μισθοί και συντάξεις, υγεία παιδεία και άμυνα) τα οποία κάποια στιγμή θα κληθεί να τα πληρώσει με πραγματικό χρήμα και όχι με ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ power point…

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16

Βρε καμένο ο προϋπολογισμός δεν είναι λίστα ευχών , είναι ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
δηλαδή για να καταλάβω το πρόβλημα είναι ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ισοσκελισμένο προυπολογισμό ή να ΕΧΕΙ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΕΝΟ προυπολογισμό ??

γιατί αν δεν κάνω λάθος ο προυπολογισμός εκτός από έσοδα έχει και έξοδα τα περισσότερα από τα οποία είναι ΑΝΕΛΑΣΤΙΚΑ (δηλαδή μισθοί και συντάξεις, υγεία παιδεία και άμυνα) τα οποία κάποια στιγμή θα κληθεί να τα πληρώσει με πραγματικό χρήμα και όχι με ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ power point…

αστους μωρε να ονειρευονται δις απο τον ουρανο

μπορει να βρεξει δεν ξερεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Βρε καμένο ο προϋπολογισμός δεν είναι λίστα ευχών , είναι ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ.

Παπαρια ειναι. "Βεβαιωμενοι" φοροι και προστιμα που δεν θα πληρωθουν ουτε σε 100 χρονια. Αλλα οι αποζημιωσεις σας μαραναν.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Παπαρια ειναι. "Βεβαιωμενοι" φοροι και προστιμα που δεν θα πληρωθουν ουτε σε 100 χρονια. Αλλα οι αποζημιωσεις σας μαραναν.

καιρός είναι να αρχίσουν να πληρώνονται από τους κάθε μορφής και μεγέθους μπαταχτσήδες είτε με το καλό είτε με το άγριο…

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16

Δεν έχεις ιδέα ρε φιλε , είσαι άσχετος πέρα από κάθε φαντασία !
Ο προϋπολογισμός δεν είναι οι φόροι , δεν είναι τα χαράτσια , δεν είναι αυτά που ελπίζουμε ότι μια μέρα θα εισπράξουμε.
Παραδείγματος χάριν , ο ΕΝΦΙΑ  είναι πάνω από τρία δις αλλα στον προϋπολογισμό μπαίνουν γύρω στα δυόμισι γιατί τόσα περιμένουμε ότι θα εισπράξουμε από αυτόν τον φόρο.
Ο λόγος είναι απλός , αν τελικά δεν εισπράξουμε τρία δις από τον ΕΝΦΙΑ δεν μπορείς να πεις στον συνταξιούχο "έχεις να λαμβάνεις από τον ΕΝΦΙΑ" , πρέπει να του δώσεις ΣΥΝΤΑΞΗ. Γκέγκε?

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Δεν έχεις ιδέα ρε φιλε , είσαι άσχετος πέρα από κάθε φαντασία !
Ο προϋπολογισμός δεν είναι οι φόροι , δεν είναι τα χαράτσια , δεν είναι αυτά που ελπίζουμε ότι μια μέρα θα εισπράξουμε.
Παραδείγματος χάριν , ο ΕΝΦΙΑ  είναι πάνω από τρία δις αλλα στον προϋπολογισμό μπαίνουν γύρω στα δυόμισι γιατί τόσα περιμένουμε ότι θα εισπράξουμε από αυτόν τον φόρο.
Ο λόγος είναι απλός , αν τελικά δεν εισπράξουμε τρία δις από τον ΕΝΦΙΑ δεν μπορείς να πεις στον συνταξιούχο "έχεις να λαμβάνεις από τον ΕΝΦΙΑ" , πρέπει να του δώσεις ΣΥΝΤΑΞΗ. Γκέγκε?

Επειδη ειναι τοσο απλα για αυτο εχει καθιερωθει και ο "πλασματικος προυπολογισμος" σαν δοκιμος ορος οικονομικης αναλυσης...
Οτι πεις, σου χαλαω εγω χατηρι; Κοιταξου στον καθρεφτη, φουσκωσε το στηθος και νιωσε περηφανος που την ειπες στα κουμουνια.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Επειδη ειναι τοσο απλα για αυτο εχει καθιερωθει και ο "πλασματικος προυπολογισμος" σαν δοκιμος ορος οικονομικης αναλυσης...
Οτι πεις, σου χαλαω εγω χατηρι; Κοιταξου στον καθρεφτη, φουσκωσε το στηθος και νιωσε περηφανος που την ειπες στα κουμουνια.
Πλασματικός προυπολογισμός είναι αυτό που εσύ θες να φτιάξουμε , εγώ απλά σου λέω ότι αυτό είναι μαλακία.
Εγώ δεν την είπα σε κανένα κομούνι γιατί απλά εσύ δεν είσαι κομούνι , είσαι απλα χαμένος στο διάστημα των ανεδαφικών ηλιθιοτήτων που πιστεύεις.
Σε αντίθεση με εσένα εγώ έχω ζήσει στον κομουνισμό και είμαι χίλια τις εκατό σίγουρος ότι αν είχαμε για μια μέρα κομουνισμό στην Ελλάδα εσύ θα είχες μεταναστεύσει. Οι κομουνιστές είναι καθεστωτικά καθίκια , βολεμένοι σπιούνοι και πράκτορες , όσο και να σε θεωρώ ηλίθιο δεν πιστευω ότι είσαι τέτοιος. 

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Πλασματικός προυπολογισμός είναι αυτό που εσύ θες να φτιάξουμε , εγώ απλά σου λέω ότι αυτό είναι μαλακία.
Εγώ δεν την είπα σε κανένα κομούνι γιατί απλά εσύ δεν είσαι κομούνι , είσαι απλα χαμένος στο διάστημα των ανεδαφικών ηλιθιοτήτων που πιστεύεις.
Σε αντίθεση με εσένα εγώ έχω ζήσει στον κομουνισμό και είμαι χίλια τις εκατό σίγουρος ότι αν είχαμε για μια μέρα κομουνισμό στην Ελλάδα εσύ θα είχες μεταναστεύσει. Οι κομουνιστές είναι καθεστωτικά καθίκια , βολεμένοι σπιούνοι και πράκτορες , όσο και να σε θεωρώ ηλίθιο δεν πιστευω ότι είσαι τέτοιος. 

Τα κομματα ομως μπαινουν κολλητα στην λεξη που προηγειται, σαν τις τελειες.
Τοσα εμαθες για την οικονομια, τον κομμουνισμο... Η σωστη στιξη σου ξεφυγε παντως.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Τα κομματα ομως μπαινουν κολλητα στην λεξη που προηγειται, σαν τις τελειες.
Τοσα εμαθες για την οικονομια, τον κομμουνισμο... Η σωστη στιξη σου ξεφυγε παντως.
Σωστός  :grin:
Βάλε κανέναν τόνο ρε ηλίθιε  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Στην Σοβιετική Ένωση το αγόρασες το ταμπλετ ρε καμένο ?

Στη Βορεια Κορεα. Ωραιο δεν ειναι;

Samjiyon: North Korea's answer to the iPad

aa6784e7-7de9-449e-844c-798d54216f76-620x372.jpeg

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16

Stories