Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ειναι στο 8% για να μπορεις εσυ σημερα να παιρνεις τα 400 ε για 4 ωρες

αλλιως θα επαιρνες το τριτο το πιο μακρυ

το πασοκ στο 8% μαλλον εισαι παπανδρεικος
ουτε  καν πλεον σε καμια δημοσκοπηση ουτε τις πληρωμνες του πρετεντερη

Συνημμένα

• papmpafos.jpg
    papmpafos.jpg
    7,3 KB · Εμφανίσεις: 18

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ρε Γιαννη τα εχουμε ξαναπει. Είναι αντιληπτό τι θελεις να πεις, αλλά δεν φταιει κανενας στο ΠΑΣΟΚ που λυσσαξε το 2009 να εκβιασει εκλογές με την προεδρικη εκλογη.
Ας αφηνε τον Καραμανλη να παρει όλα τα μετρα ως το 2011, και τοτε θα ειχε 48% και όχι 8%.
Και μην μου πεις ότι δεν είναι ετσι.

δεν ειναι ετσι και το εχω αποδειξει πολλες φορες

αλλα ειπαμε πολεμος και προπαγανδα απο τα μμε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
σοβαρο μπλοκ που ποσταρει ο καθε αποτυχημενος δημοσιοκαφρος
εσενα ρε τζωνη τοσο πολλυ σε τσουζει η δουρου που γειωσε το σγουρο παρε και ενα συνθηματακι να θυμηθεις το βραδυ του β γυρου των ευρωεκλογων

ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ, Η ΡΕΝΑ Η ΔΟΥΡΟΥ , ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΣΓΟΥΡΟ

ασε γιατι ο συριζα σε ποναει που ειναι τωρα το πασοκ στο 4% η στο 5%   :pipa3: :pipa3: :pipa3:
Ρε τύπε, εσυ μιλας για αναξιοπιστα μπλογκς, που μας σερβίρεις κάθε μερα την προπαγανδα του λεφτ? Και ελεος πλεον με τα συνθηματα, δεν εχουμε 1980.
Εγω βεβαια δεν είμαι ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν είναι αλαζονεία και προκληση να μιλαει ο Συριζα για...κομματα του 4 και 5%, όταν επι δεκαετιες ειχε αυτά ακριβως τα ποσοστά, ενώ το ΠΑΣΟΚ ειχε 45% (το οποιο ο Συριζα δεν θα δει ουτε στον υπνο του) κι εσεις ειστε κολλημένοι στο 26%?

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
αμα δε σου αρεσει μη το σχολιαζεις

Σωπα ρε καραγκιόζη που θα μου πεις εσυ τι σχολιάζω και τι όχι όταν ΕΣΥ πρώτος έτρεξες να σχολιασεις κάποιο μπλογκ που εγραφε κατι που δε σου αρεσε. Σου θίξαμε τη βίβλο; Ρε ουρντ γίδι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αμα δε σου αρεσει μη το σχολιαζεις
Γιατι να μην το σχολιασουμε? Δεν θα αναφερεσαι τότε κι εσυ σε "κομματόσκυλα", όταν εισαι εσυ ο ιδιος το μεγαλυτερο, κοπιάροντας την κομματικη προπαγανδα του συγκεκριμενου μπλογκ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δεν ειναι ετσι και το εχω αποδειξει πολλες φορες

αλλα ειπαμε πολεμος και προπαγανδα απο τα μμε
Σόρυ αλλά δεν εχεις αποδειξει τιποτα, κατά βαθος το ξερεις κι εσυ ότι ετσι είναι.

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Γιατι να μην το σχολιασουμε? Δεν θα αναφερεσαι τότε κι εσυ σε "κομματόσκυλα", όταν εισαι εσυ ο ιδιος το μεγαλυτερο, κοπιάροντας την κομματικη προπαγανδα του συγκεκριμενου μπλογκ.

Συμφωνα με το τριγκιζακ, ελευθερια λόγου υπάρχει όταν μας συμφερει. Αλλιως τον πουλο, τα κλεινουμε ολα. Ελευθερα και αγωνιστικά Κλασσικά πράματα

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ρε τύπε, εσυ μιλας για αναξιοπιστα μπλογκς, που μας σερβίρεις κάθε μερα την προπαγανδα του λεφτ? Και ελεος πλεον με τα συνθηματα, δεν εχουμε 1980.
Εγω βεβαια δεν είμαι ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν είναι αλαζονεία και προκληση να μιλαει ο Συριζα για...κομματα του 4 και 5%, όταν επι δεκαετιες ειχε αυτά ακριβως τα ποσοστά, ενώ το ΠΑΣΟΚ ειχε 45% (το οποιο ο Συριζα δεν θα δει ουτε στον υπνο του) κι εσεις ειστε κολλημένοι στο 26%?

και απο δικια σας δημοσκοπηση

Προβάδισμα 4,6% του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας στην πρόθεση ψήφου δείχνει το εβδομαδιαίο βαρόμετρο της Metron Analysis, που θα δημοσιευτεί αύριο, Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014, στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».
Ειδικότερα σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 24,5% και η ΝΔ 19,9%. Τρίτο κόμμα είναι «Το Ποτάμι» με 7,7% και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 4,5%, το ΚΚΕ με 4%, το ΠΑΣΟΚ με 3,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,6%, ο ΛΑ.Ο.Σ με 1,6% και οι Οικολόγοι με 1,3%. Άλλο κόμμα επιλέγει το 4%, λευκό ή άκυρο 5,1%, αποχή 5,5% και αναποφάσιστοι 11,1%. Δεν απάντησε ένα 3,4% του δείγματος.

[size=20pt]Στην εκτίμηση ψήφου μετά την αναγωγή επί των εγκύρων η διαφορά μεγαλώνει στις 6,1 μονάδες. Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 32,6%[/size] και η ΝΔ 26,5%. Τρίτο κόμμα είναι «Το Ποτάμι» με 10,3%. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 5,9%, το ΚΚΕ με 5,3%, το ΠΑΣΟΚ με 5,1%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,8%, ο ΛΑ.Ο.Σ με 2,1% και οι Οικολόγοι με 1,7%. Άλλο κόμμα επιλέγει το 5,7%.

πηγη  

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Σόρυ αλλά δεν εχεις αποδειξει τιποτα, κατά βαθος το ξερεις κι εσυ ότι ετσι είναι.

καλα εξηγησε πρωτα τα 18 σημεια του πιτσαδορου

τα 18 δις ισοδυναμα (λεφτα υπαρχουν;)

το δεν συγκυβερνω με το πασοκ

και το ουδεις αναμαρτητος

και ελα μετα να κριτικαρεις για το 2009 της θωρακισμενης οικονομιας

και του 4.5% ελειμμα

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν μιλησα για ολους για τον γουολτερ που δεν του αρεσει αν βλεπει τα ποστ μου τι πιο απλο δεν αναφερθηκα σε ολους

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
δεν μιλησα για ολους για τον γουολτερ που δεν του αρεσει αν βλεπει τα ποστ μου τι πιο απλο δεν αναφερθηκα σε ολους

Υπάρχει λύση στο πρόβλημά σου - Θεραπεία Τριχόπτωσης με Φιναστερίδη

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.069
Πόντοι
2.606
κανενα δεν πληρωσα νοσηλευτικα 15 μερες στο 401 εκανα εξετασεις και αποδειχτεικε εκει
ναι βαση γνωματευσης απαγορευοταν να συμμετασχω σε καθαριοτητες μου την ειχαν πλαστοποιησει την γνωματευση την εδειξα και σε διοικητη αλλα και σε λογαχο και ειχα απαλλαγη

για να μην παθω ασθμα της νυχτερινες ωρες και πεσω και χτυπησω το κεφαλι μου βλακα ποιος θα με εβρησκε μετα???
τωρα τα ποτακια σου το βραδυ δεν έχεις όμως πρόβλημα να βγεις να τα πιεις  :jerking:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλα εξηγησε πρωτα τα 18 σημεια του πιτσαδορου

τα 18 δις ισοδυναμα (λεφτα υπαρχουν;)

το δεν συγκυβερνω με το πασοκ

και το ουδεις αναμαρτητος

και ελα μετα να κριτικαρεις για το 2009 της θωρακισμενης οικονομιας

και του 4.5% ελειμμα

και αφου το 2009 ηταν ετσι γιατι γιναται ρε ρομπες δεκανικι του σαμαρα
τοσο φτυσιμο εχετε φαει και νομιζεται οτι βρεχει

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τωρα τα ποτακια σου το βραδυ δεν έχεις όμως πρόβλημα να βγεις να τα πιεις  :jerking:

αλλο το ενα αλλο το αλλο
πλεον μιλαμε για στρατο με νομους και κανονες και εφ οσον ειχα δικαιωματα γιατι να μην τα χρησιμοποιησω????

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ρε Γιαννη τα εχουμε ξαναπει. Είναι αντιληπτό τι θελεις να πεις, αλλά δεν φταιει κανενας στο ΠΑΣΟΚ που λυσσαξε το 2009 να εκβιασει εκλογές με την προεδρικη εκλογη.
Ας αφηνε τον Καραμανλη να παρει όλα τα μετρα ως το 2011, και τοτε θα ειχε 48% και όχι 8%.
Και μην μου πεις ότι δεν είναι ετσι.
Ετσι να προσθεσω οτι δεν θα χαλουσε την συνεργασια Ρωσσιας-Ελλαδας... αλλα δεν ειναι τυχαιο μολις εγινε το ανοιγμα καηκε ολη η Ελλαδα...!

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Ετσι να προσθεσω οτι δεν θα χαλουσε την συνεργασια Ρωσσιας-Ελλαδας... αλλα δεν ειναι τυχαιο μολις εγινε το ανοιγμα καηκε ολη η Ελλαδα...!

ναι ακριβως γι'αυτό το λόγο καηκε η ελλαδα. Σου προτεινω και εσένα: Θεραπεία Τριχόπτωσης με Φιναστερίδη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom