hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
τον χαπάκη κανένας δεν τον κράζει επειδή είναι άνεργος... τον κράζουμε γιατί ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ...
αυτο παλι το συμπαιρασμα πως το εβγαλες για τεκμηριωσε
τον χαπάκη κανένας δεν τον κράζει επειδή είναι άνεργος... τον κράζουμε γιατί ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ...
αυτο παλι το συμπαιρασμα πως το εβγαλες για τεκμηριωσε
ρε παίκτη μου η μια δουλειά σου ξυνίζει η άλλη σου βρωμάει.. η μια δεν κολλάει ένσημα η άλλη δίνει λίγα... ο ταρίφας σου είπε ότι μπορεί να σε βάλει στο ταξί και να βγάζεις καθαρά ένα τριαντάρι χώρια την ασφάλεια και εσύ του είπες ότι για δωδεκάωρο θέλεις 38 και μιάμιση ώρα διάλλειμα...
δηλαδή τι συμπέρασμα μπορεί να βγάλει κάποιος από αυτά ???
Kαλα ρε και εσυ δεν θα σκαβεις....!Μην εισαι υπερβολικος...!ποτε ειπα εγω οτι η μια μου βρωμαει η αλλη μου ξινιζει??? απλα οπως ειναι λογικο δεν μπορω να κανω ολες τις δουλειες (π.χ χειρουργος)
και τι μου ειπε ο ταριφας εγω του ειπα ποιος ειναι ο κατωτατος μισθος στην ελλαδα ειναι που ειναι ψιχουλα να εργαστουμε για λιγοτερα??? δηλαδη θες καποιος να παρανομει και να αμοιβεται με χαμηλοτερο εκ του βασικου μισθου σην τα ενσημα
οσο για το διαλλειμα δεν το λεω εγω ο νομος οριζει οτι για 12 ωρες δουλεια το διαλειμμα ειναι 90 λεπτα που το βλεπεις το περιεργο????
Kαλα ρε και εσυ δεν θα σκαβεις....!Μην εισαι υπερβολικος...!
Φανταζομαι η δουλεια του ταριφα δεν ειναι και τοσο δυσκολη. 30 ευρω στην τσεπα ειναι καλουτσικα. Βεβαια σαν επαγγελμα δεν θα το εκανα σημερατι ενοεις φιλε να σκαβω δεν σε καταλαβα δεν εχω προβλημα στο σκαψιμο
Φανταζομαι η δουλεια του ταριφα δεν ειναι και τοσο δυσκολη. 30 ευρω στην τσεπα ειναι καλουτσικα. Βεβαια σαν επαγγελμα δεν θα το εκανα σημερα
στην ζυριχη κ γενευη εχει 30 φραγκα μια διαδρομη μινιμουμΦανταζομαι η δουλεια του ταριφα δεν ειναι και τοσο δυσκολη. 30 ευρω στην τσεπα ειναι καλουτσικα. Βεβαια σαν επαγγελμα δεν θα το εκανα σημερα
Ρε τυπε...εσυ θες και το παξιμαδι βρεγμενο... :-δεν ειπα οτι ειναι βαρυ αλλα δεν μιλουσε για 8ωρη βαρδια αλλα για 12 ωρη
Kανεις μας δεν μπορει να τον κρινει τυπε. Δικαιωμα του να κανει οτι θελει...οπως ολων μαςΡε τυπε...εσυ θες και το παξιμαδι βρεγμενο... :-
δεν ειπα οτι ειναι βαρυ αλλα δεν μιλουσε για 8ωρη βαρδια αλλα για 12 ωρη
ποτε ειπα εγω οτι η μια μου βρωμαει η αλλη μου ξινιζει??? απλα οπως ειναι λογικο δεν μπορω να κανω ολες τις δουλειες (π.χ χειρουργος)
και τι μου ειπε ο ταριφας εγω του ειπα ποιος ειναι ο κατωτατος μισθος στην ελλαδα ειναι που ειναι ψιχουλα να εργαστουμε για λιγοτερα??? δηλαδη θες καποιος να παρανομει και να αμοιβεται με χαμηλοτερο εκ του βασικου μισθου σην τα ενσημα
οσο για το διαλλειμα δεν το λεω εγω ο νομος οριζει οτι για 12 ωρες δουλεια το διαλειμμα ειναι 90 λεπτα που το βλεπεις το περιεργο????
Kανεις μας δεν μπορει να τον κρινει τυπε. Δικαιωμα του να κανει οτι θελει...οπως ολων μας
[size=20pt]τι μπροστα ο συριζα 10 μοναδες???
Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση[/size]
Τι δείχνουν τα αποτελέσματα
Προβάδισμα που ξεπερνά τις δέκα μονάδες δίνει στο ΣΥΡΙΖΑ δημοσκόπηση της εταιρείας Palmos Analysis για λογαριασμό του τηλεοπτικού καναλιού SBC, με τη Νέα Δημοκρατία μάλιστα να εμφανίζεται να συγκεντρώνει ποσοστό κάτω του 20%.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την «Ελευθεροτυπία» που δημοσιεύει τη δημοσκόπηση, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 29,4%, έναντι 19% της Νέας Δημοκρατίας, και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6,5%, το Ποτάμι με 5,4%, το ΚΚΕ με 4,3%, το ΠΑΣΟΚ με 4,1%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 1,4%, ο ΛΑΟΣ και η Δημιουργία Ξανά με 1,2% και η ΔΗΜΑΡ με 0,5%. Άλλο κόμμα επιλέγει το 4% των ερωτηθέντων, αναποφάσιστο δηλώνει ένα 9,7%, λευκό ή άκυρο δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 3,8%, ενώ το 4,8% επιλέγει την αποχή.
Στην παράσταση νίκης, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με ποσοστό 63%, έναντι 25% της Νέας Δημοκρατίας, ενώ καταλληλότερος για πρωθυπουργός θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς με ποσοστό 37%, έναντι 30% του Αλέξη Τσίπρα.
Η δημοσκόπηση θα παρουσιαστεί σήμερα στις 6 το απόγευμα από το SBC TV.
πηγη
Αυτος δεν είναι που προβλεπε για την Ελια στις ευρωεκλογες 2%?Palmos Analysis... I am wondering how many names will change these lamogia...
Ρε δεν ντρεπεσαι να επικαλείσαι εταιρια δημοσκοπήσεων του...Κούλογλου?
Είναι σαν να επικαλεσθω εγω εταιρια δημοσκοπήσεων του Αδωνη.
Ελεος δηλαδή.