Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αυτο παλι το συμπαιρασμα πως το εβγαλες για τεκμηριωσε

ρε παίκτη μου η μια δουλειά σου ξυνίζει η άλλη σου βρωμάει.. η μια δεν κολλάει ένσημα η άλλη δίνει λίγα... ο ταρίφας σου είπε ότι μπορεί να σε βάλει στο ταξί και να βγάζεις καθαρά ένα τριαντάρι χώρια την ασφάλεια και εσύ του είπες ότι για δωδεκάωρο θέλεις 38 και μιάμιση ώρα διάλλειμα...

δηλαδή τι συμπέρασμα μπορεί να βγάλει κάποιος από αυτά ???

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε παίκτη μου η μια δουλειά σου ξυνίζει η άλλη σου βρωμάει.. η μια δεν κολλάει ένσημα η άλλη δίνει λίγα... ο ταρίφας σου είπε ότι μπορεί να σε βάλει στο ταξί και να βγάζεις καθαρά ένα τριαντάρι χώρια την ασφάλεια και εσύ του είπες ότι για δωδεκάωρο θέλεις 38 και μιάμιση ώρα διάλλειμα...

δηλαδή τι συμπέρασμα μπορεί να βγάλει κάποιος από αυτά ???

ποτε ειπα εγω οτι η μια μου βρωμαει η αλλη μου ξινιζει??? απλα οπως ειναι λογικο δεν μπορω να κανω ολες τις δουλειες (π.χ χειρουργος)
και τι μου ειπε ο ταριφας εγω του ειπα ποιος ειναι ο κατωτατος μισθος στην ελλαδα ειναι που ειναι ψιχουλα να εργαστουμε για λιγοτερα??? δηλαδη θες καποιος να παρανομει και να αμοιβεται με χαμηλοτερο εκ του βασικου μισθου σην τα ενσημα
οσο για το διαλλειμα δεν το λεω εγω ο νομος οριζει οτι για 12 ωρες δουλεια το διαλειμμα ειναι 90 λεπτα που το βλεπεις το περιεργο????

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ποτε ειπα εγω οτι η μια μου βρωμαει η αλλη μου ξινιζει??? απλα οπως ειναι λογικο δεν μπορω να κανω ολες τις δουλειες (π.χ χειρουργος)
και τι μου ειπε ο ταριφας εγω του ειπα ποιος ειναι ο κατωτατος μισθος στην ελλαδα ειναι που ειναι ψιχουλα να εργαστουμε για λιγοτερα??? δηλαδη θες καποιος να παρανομει και να αμοιβεται με χαμηλοτερο εκ του βασικου μισθου σην τα ενσημα
οσο για το διαλλειμα δεν το λεω εγω ο νομος οριζει οτι για 12 ωρες δουλεια το διαλειμμα ειναι 90 λεπτα που το βλεπεις το περιεργο????
Kαλα ρε και εσυ δεν θα σκαβεις....!Μην εισαι υπερβολικος...!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
τι ενοεις φιλε να σκαβω δεν σε καταλαβα δεν εχω προβλημα στο σκαψιμο
Φανταζομαι η δουλεια του ταριφα δεν ειναι και τοσο δυσκολη. 30 ευρω στην τσεπα ειναι καλουτσικα. Βεβαια σαν επαγγελμα δεν θα το εκανα σημερα

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Φανταζομαι η δουλεια του ταριφα δεν ειναι και τοσο δυσκολη. 30 ευρω στην τσεπα ειναι καλουτσικα. Βεβαια σαν επαγγελμα δεν θα το εκανα σημερα

δεν ειπα οτι ειναι βαρυ αλλα δεν μιλουσε για 8ωρη βαρδια αλλα για 12 ωρη

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
στην ζυριχη κ γενευη εχει 30 φραγκα μια διαδρομη μινιμουμ  :grin:
κι η αδεια ταξι 500  ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν ειπα οτι ειναι βαρυ αλλα δεν μιλουσε για 8ωρη βαρδια αλλα για 12 ωρη

τυπε με το που παει 8 ωρες και 1 λεπτο να βαζεις το ταξιμετρο στον ιδιοκτητη του ταξι. εγω θα ελεγα να του το προτεινεις.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ρε τυπε πες του τα αυτα του ιδιοκτητη και οτι εισαι παλια συνδικαλα και τα γνωριζεις πιστευω θα δειξει κατανοηση

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Kανεις μας δεν μπορει να τον κρινει τυπε. Δικαιωμα του να κανει οτι θελει...οπως ολων μας

σαφως και είναι δικαίωμα του να κάνει ότι θέλει υπό την προυπόθεση να μην μας ζαλίζει τα αρχίδια ζητώντας δωρεάν συγκοινωνίες, δωρεάν περίθαλψη και επιδόματα...

ας πάει να δουλέψει...

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
απο την σημερινη πορεια των μαθητων και οι καταληψεις συνεχιζοντε οι μαθητες δεν φοβουνται πλεον τιποτα

Συνημμένα

• poreia mathiton 6noem.jpg
    poreia mathiton 6noem.jpg
    160,3 KB · Εμφανίσεις: 50
  • poreia mathi6noemb.jpg
    poreia mathi6noemb.jpg
    184,2 KB · Εμφανίσεις: 41

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
[size=20pt]τι μπροστα ο συριζα 10 μοναδες???

Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση[/size]

Τι δείχνουν τα αποτελέσματα

Προβάδισμα που ξεπερνά τις δέκα μονάδες δίνει στο ΣΥΡΙΖΑ δημοσκόπηση της εταιρείας Palmos Analysis για λογαριασμό του τηλεοπτικού καναλιού SBC, με τη Νέα Δημοκρατία μάλιστα να εμφανίζεται να συγκεντρώνει ποσοστό κάτω του 20%.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την «Ελευθεροτυπία» που δημοσιεύει τη δημοσκόπηση, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 29,4%, έναντι 19% της Νέας Δημοκρατίας, και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6,5%, το Ποτάμι με 5,4%, το ΚΚΕ με 4,3%, το ΠΑΣΟΚ με 4,1%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 1,4%, ο ΛΑΟΣ και η Δημιουργία Ξανά με 1,2% και η ΔΗΜΑΡ με 0,5%. Άλλο κόμμα επιλέγει το 4% των ερωτηθέντων, αναποφάσιστο δηλώνει ένα 9,7%, λευκό ή άκυρο δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 3,8%, ενώ το 4,8% επιλέγει την αποχή.

Στην παράσταση νίκης, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με ποσοστό 63%, έναντι 25% της Νέας Δημοκρατίας, ενώ καταλληλότερος για πρωθυπουργός θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς με ποσοστό 37%, έναντι 30% του Αλέξη Τσίπρα.

Η δημοσκόπηση θα παρουσιαστεί σήμερα στις 6 το απόγευμα από το SBC TV.

πηγη 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
[size=20pt]τι μπροστα ο συριζα 10 μοναδες???

Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση[/size]

Τι δείχνουν τα αποτελέσματα

Προβάδισμα που ξεπερνά τις δέκα μονάδες δίνει στο ΣΥΡΙΖΑ δημοσκόπηση της εταιρείας Palmos Analysis για λογαριασμό του τηλεοπτικού καναλιού SBC, με τη Νέα Δημοκρατία μάλιστα να εμφανίζεται να συγκεντρώνει ποσοστό κάτω του 20%.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την «Ελευθεροτυπία» που δημοσιεύει τη δημοσκόπηση, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 29,4%, έναντι 19% της Νέας Δημοκρατίας, και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6,5%, το Ποτάμι με 5,4%, το ΚΚΕ με 4,3%, το ΠΑΣΟΚ με 4,1%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 1,4%, ο ΛΑΟΣ και η Δημιουργία Ξανά με 1,2% και η ΔΗΜΑΡ με 0,5%. Άλλο κόμμα επιλέγει το 4% των ερωτηθέντων, αναποφάσιστο δηλώνει ένα 9,7%, λευκό ή άκυρο δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 3,8%, ενώ το 4,8% επιλέγει την αποχή.

Στην παράσταση νίκης, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με ποσοστό 63%, έναντι 25% της Νέας Δημοκρατίας, ενώ καταλληλότερος για πρωθυπουργός θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς με ποσοστό 37%, έναντι 30% του Αλέξη Τσίπρα.

Η δημοσκόπηση θα παρουσιαστεί σήμερα στις 6 το απόγευμα από το SBC TV.

πηγη 
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ρε δεν ντρεπεσαι να επικαλείσαι εταιρια δημοσκοπήσεων του...Κούλογλου?
Είναι σαν να επικαλεσθω εγω εταιρια δημοσκοπήσεων του Αδωνη.
Ελεος δηλαδή.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ρε δεν ντρεπεσαι να επικαλείσαι εταιρια δημοσκοπήσεων του...Κούλογλου?
Είναι σαν να επικαλεσθω εγω εταιρια δημοσκοπήσεων του Αδωνη.
Ελεος δηλαδή.

σε περικαλώ.. ο κούλογλου εδήλωσε αριστερός... συνεπώς κατά τεκήμμιον (αλήθεια από που τεκμαίρεται αυτό ) έχει δίκιο....

θα σε τιμωρήσω... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom