Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
6 μηνες δεν προλαβαινεις τιποτα τυπε
μεχρι να μπεις βγηκες

καλα δεν ξερω αν εχεις μαθει τα νεα η θητεια ειναι πλεον 9 μηνες
υπαρχει 8 μηνη 7 μηνη 6 μηνη και 3 μηνη θητεια αναλογα των περιπτωσεων

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ενταξει ειναι εναντιον της βιας το εχει δηλωσει,αλλωστε τελευταια υπαρχει αλλαγη πλευσης  σε πολλα θεματα στο κομμα..Εδω ο Αλεξης κοντευει να γινει παπαδακι να φανταστεις  :grin:
τυπε απο την μια εχουμε τον χαπακια αοματο που για να μην πεσει ειναι ικανος να βαλει και την μουμια του σταλιν για διακοσμητικο
και απτην αλλη τον αλεξη που για να εκλεγει ειναι ικανος να ψαλει αναστασιμο μεγαλυναριο :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
e gia ayto σου λεω οτι στην ελλαδα που ειμαστε παιζουν 2 μετρα και 2 σταθμά. Θα γινεις δικομανής στο τέλος.

Αν και να σου πω την αληθεια σε κάποιους που το παιζουν μάγκες και θα σε διώξουν με αγενή τροπο θα αξιζε το κοπο να καλεσεις την αστυνομια μονο και μονο για το χουνέρι. Αμ εισαι άσχετος αμ μου κανεις και το μάγκα? απο που με διώχνεις ψηλέ? δημοσιος χώρος ειναι.Τραβα διάβασε λιγο να ξέρεις τι ακριβως σε έχουν βαλει να φυλάς και μετα να εισαι και αγενής απο πάνω. 

Τι εγινε?
τυπε ο αλεξ κερδισε δικη χωρις καν να παραστει στο δικαστηριο :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
γραφω γρηγορα γι αυτο κανω ορθογραφικα ετσι κι αλλιως δεν ειμαστε σε διαγωνισμο ορθογραφιας η ουσια βρησκεται στο νοημα
σαν λογιστης που εχω σπουδασει διναμε βαση στα μαθηματικα

πόσο κάνουν ρε λογισταρά 1+1 ??

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε ο αλεξ κερδισε δικη χωρις καν να παραστει στο δικαστηριο :rockon:

Πηρα σημερα κάτι κώδικες ποινικους και στρατιωτικο ποινικο δικαιο και ποινικη δικονομια να τα έχω έτοιμα ανα πάσα στιγμη και λογω δουλειάς θα τον τσακισω τον χασοδικη ετσι και πάει να μου τη βγει

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.906
Πόντοι
1.406
τυπε απο την μια εχουμε τον χαπακια αοματο που για να μην πεσει ειναι ικανος να βαλει και την μουμια του σταλιν για διακοσμητικο
και απτην αλλη τον αλεξη που για να εκλεγει ειναι ικανος να ψαλει αναστασιμο μεγαλυναριο :grin:
Σημεια των καιρων...το τρελο νερο που ελεγε και ο Λιακοπουλος...Ωπου να ναι θα εμφανιστει ο Πολεμαρχος του Θεου και ο Νωντας τυπε  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Πηρα σημερα κάτι κώδικες ποινικους και στρατιωτικο ποινικο δικαιο και ποινικη δικονομια να τα έχω έτοιμα ανα πάσα στιγμη και λογω δουλειάς θα τον τσακισω τον χασοδικη ετσι και πάει να μου τη βγει
KΙ εγω θα παρω δυο βιβλια ιατρικης και θα κανω τον εξυπνο σε κανεναν χειρουργο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ειχατε νομικες διαφωνιες τυπε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Θερμα συγχαρητηρια στον πρύτανη του πανεπιστημιου που ξεβρωμισε το πανεπιστημιο από το φασισταριό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom