Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Όταν ξέρεις ότι ΧΑυγίτες έχουν δείρει, τραμπουκίσει, και δεν-ξέρω-γω-τι-άλλο, ακόμα κι Έλληνες, απλά τους απεχθάνεσαι.
Ναι. Οπως εχω ξαναπει εξαλλου, οταν τραμπουκιζουν και δερνουν οι αριστεροι, ειναι "λαϊκή οργή" και "κοινωνικοι αγωνιστές" ενώ οταν το κανουν δεξιοι ειναι φασιστες.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
αυτό συζητάμε ρε γύφτο;
τι θα πει έκταση ρε πουστη;
ας πούμε ήταν μεμονωμένο περιστατικό που σκότωσαν τον έλληνα για την κάμερα και τον έσφαξαν φόρα παρτίδα;
ησουν μπροστά τότε εσύ;
Ρε ζωο αμα διαβασεις το "αρθρο" σου δινει μια εικονα οτι ολοι οι πακιστανοι σκοτωνουν οτι ζωο βρουν μπροστα τους και το τρωνε.
Οτι αγριοι βαρβαροι τρεχουν τις γατες με τσεκουρια στον δρομο και αλλα τετοια γραφικα. Εγω δεν εχω αυτην την εικονα απο το κεντρο.
Αλλο να γινονται ορισμενα περιστατικα και αλλα αυτο που μας περιγραφει το αρθρο.
Ειναι κατι παραπανω απο προφανες οτι το συγκεκριμενο μπλοκ εχει φασιστικες τασεις και φυσικα αν δεν κατασκευασε σιγουρα υπερβαλλει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
έχετε δικιο ολοι και ολες  :grin:

μαλακα τι φοβερη ατακα. Την έχω λατρέψει λεμε.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Ρε ζωο αμα διαβασεις το "αρθρο" σου δινει μια εικονα οτι ολοι οι πακιστανοι σκοτωνουν οτι ζωο βρουν μπροστα τους και το τρωνε.
Οτι αγριοι βαρβαροι τρεχουν τις γατες με τσεκουρια στον δρομο και αλλα τετοια γραφικα. Εγω δεν εχω αυτην την εικονα απο το κεντρο.
Αλλο να γινονται ορισμενα περιστατικα και αλλα αυτο που μας περιγραφει το αρθρο.
Ειναι κατι παραπανω απο προφανες οτι το συγκεκριμενο μπλοκ εχει φασιστικες τασεις και φυσικα αν δεν κατασκευασε σιγουρα υπερβαλλει.
:jerking: :jerking: :jerking:
Ρεεεε...σύνελθε!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
το μπλογκ σχολιάζουμε ρε πούστη ή την πράξη τη μεμονωμένη;

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ναι. Οπως εχω ξαναπει εξαλλου, οταν τραμπουκιζουν και δερνουν οι αριστεροι, ειναι "λαϊκή οργή" και "κοινωνικοι αγωνιστές" ενώ οταν το κανουν δεξιοι ειναι φασιστες.

Το ποίημα σου πες το αλλού Άλεξ. Πότε με είδες να επιβραβεύω τη βία? Απ'όπου κι αν προέρχεται.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Εμεις σχολιαζουμε την πραξη, που ειναι αδιαμφισβητητη, κι εσυ κολλησες στην προελευση του μπλογκ?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Έχει βασικά...

Η επιλεκτικη κριτικη δειχνει κι αυτη πραγματα.

Για να το λες.

Θα σε πανε αγκαζε.  :grin: :grin: :grin:

Το πιθανότερο είναι ότι αν μιλήσω, θα με δείρουν. :P

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
το μπλογκ σχολιάζουμε ρε πούστη ή την πράξη τη μεμονωμένη;
Την εικονα απο το κεντρο που μας εδωσε το μπλοκ σχολιαζουμε. Οχι ενα τετοιο αποτροπαιο γεγονος.

Δεν λεω πως δεν εχει γινει καπου καποτε κατι τετοιο, απλα λεω να μην γενικευουμε και να θεωρουμε οτι το κεντρο ειναι γεματο απο τετοιες σκηνες. Και εδω κολλαει η πολιτικη ταυτοτητα του μπλοκ.
Καταλαβες τωρα βλακα μου;

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Την εικονα απο το κεντρο που μας εδωσε το μπλοκ σχολιαζουμε. Οχι ενα τετοιο αποτροπαιο γεγονος.

Δεν λεω πως δεν εχει γινει καπου καποτε κατι τετοιο, απλα λεω να μην γενικευουμε και να θεωρουμε οτι το κεντρο ειναι γεματο απο τετοιες σκηνες. Και εδω κολλαει η πολιτικη ταυτοτητα του μπλοκ.

ΜπλοΓκ ρε συ Μάριε. Γ-Κ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

τα πάκια στο κέντρο είναι ακακα Ζωα. δεν πειράζουν κανένα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom