Ενω εσυ πουστρακο ησουν μπροστα;γάμα τον τον πούστη τον μαλάκα.
λες και ξέρει.
αιντε τα πήρα πάλι βραδιάτικα.
Πως να μην ξερει ο περσονας.
Ενω εσυ πουστρακο ησουν μπροστα;γάμα τον τον πούστη τον μαλάκα.
λες και ξέρει.
αιντε τα πήρα πάλι βραδιάτικα.
Την πηγη θεωρω μη αντικειμενικη, δεν το αποκλειω γενικα.Πού ακούστηκε να τρωνε οι πακιστανοι αδεσποτα ε?
τυπε ειναι αστικος μυθος του κεντρου
πριν κανα δυο χρονια κυκλοφορουσε η ιδια ιστορια αλλα οχι με πακιστανους
αλλα με αφγανους
γαμιόλη τον συνέλαβαν. το αφεντικό είχε χασει το σκύλο μια βδομάδα.Ενω εσυ πουστρακο ησουν μπροστα;
Πως να μην ξερει ο περσονας.
Μουρη κουραδα, μωρη καριολα. Μου αναφερεις ενα περιστατικο.γαμιόλη τον συνέλαβαν. το αφεντικό είχε χασει το σκύλο μια βδομάδα.
του είπαν πετύχαμε ένα ροτβάιλερ εκει και κει αλλα πολύ αδύνατο...
όταν τον έπιασαν τα ξερασε όλα.
αιντε γύφτο για ύπνο.
Ναι τώρα 2 κ 10 θα σου βρω λύση,
Ότι δε χωράνε άλλοι, είναι δεδομένο για μένα, συν ότι στη Αχαρνών, Βικτώρια, Πατήσια, Στουρνάρη κλπ δεν μπορείς να πας μετά τις 6. Ειδικά αν είσαι κοπέλα έχεις θέμα ρε παιδί μου.
Λογικό το βρίσκω βέβαια. Άμα μαζέψεις σε μια περιοχή όλους τους εξαθλιωμένους, όποιας εθνικότητας, θα γκετοποιηθεί. Ένα επιπλέον πλην είναι κι η διαφορετική κουλτούρα των λαών αυτών.
Μπορώ να καταλάβω την πείνα και να μην εξαγριωθώ αν σφάξει το αδέσποτο και το φάει, απλά είμαστε λίγο πιο ευαίσθητοι όταν πρόκειται για γατόσκυλα. Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει, αλλά μπορώ να δω την αιτία. Τη λύση δεν ξέρω.
*Προφανώς αν μου πείραζαν τη δική μου τη γάτα θα μπορούσα να τον μαχαιρώσω τον άλλον, αλλά εμπλέκομαι προσωπικά κτλ κτλ.
δεν πεινανε.
έχουν μάθε να τρώνε κρέας σκύλου
έτσι κάνουν στην πουστοχώρα τους.
στην κύπρο δε μπορούσαν να καταλάβουν τι γίενται και εαφανίζονται τα σκυλιά τους.
τελικά βρήκανε όταν πιάσαν ένα πουστη εργάτη με το σκυλί του αφεντικού.
μάλιστα για να σε πορώσω τώρα άκου και τι κάνουν...
αφήνουν το σκυλί να λιμοκτονήσει για να μην έχει καθόλου λίπος
πεθαίνει απ την ασιτία και το κρέας είναι λυοκούμι.
ακου πεινάνε τα μουνιά.
Οταν το σαλονι σου γεμισει σκουπιδια, παλι δεν βλεπεις ποια ειναι η λυση?Ναι τώρα 2 κ 10 θα σου βρω λύση,
Ότι δε χωράνε άλλοι, είναι δεδομένο για μένα, συν ότι στη Αχαρνών, Βικτώρια, Πατήσια, Στουρνάρη κλπ δεν μπορείς να πας μετά τις 6. Ειδικά αν είσαι κοπέλα έχεις θέμα ρε παιδί μου.
Λογικό το βρίσκω βέβαια. Άμα μαζέψεις σε μια περιοχή όλους τους εξαθλιωμένους, όποιας εθνικότητας, θα γκετοποιηθεί. Ένα επιπλέον πλην είναι κι η διαφορετική κουλτούρα των λαών αυτών.
Μπορώ να καταλάβω την πείνα και να μην εξαγριωθώ αν σφάξει το αδέσποτο και το φάει, απλά είμαστε λίγο πιο ευαίσθητοι όταν πρόκειται για γατόσκυλα. Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει, αλλά μπορώ να δω την αιτία. Τη λύση δεν ξέρω.
*Προφανώς αν μου πείραζαν τη δική μου τη γάτα θα μπορούσα να τον μαχαιρώσω τον άλλον, αλλά εμπλέκομαι προσωπικά κτλ κτλ.
Γιατι πολύ απλα μιλαμε για βαρβαρους.
Δεν ξέρω ρε συ αγάπη, μπορείς προφανώς να καταλάβεις τι νιώθω με τέτοιες εικόνες, αλλά αν δεν πεινάνε, γιατί? Ναι οκ είναι στην κουλτούρα τους. Τέσπα, ίσως να μην μπορώ απλά να το χωνέψω, δεν ξέρω.
ΚΕΠ εχει γινει η χρυση αυγη.Παρε τηλεφωνο ΧΑ και κυκλοφορεις οπου θελεις!!![]()
![]()
Παρε τηλεφωνο ΧΑ και κυκλοφορεις που θελεις!!![]()
![]()
αυτό συζητάμε ρε γύφτο;Μουρη κουραδα, μωρη καριολα. Μου αναφερεις ενα περιστατικο.
Εγω δεν το αποκλειω να γινεται μεμονομενα, το θεμα ειναι αν γινεται στην εκταση που λεει το μπλοκ.
Αντε και γαμησου τωρα.
Όταν ξέρεις ότι ΧΑυγίτες έχουν δείρει, τραμπουκίσει, και δεν-ξέρω-γω-τι-άλλο, ακόμα κι Έλληνες, απλά τους απεχθάνεσαι.
δάκρυσασυγκλονιστικος...
Ελληνιδα εισαι??? Αν οχι μην παρεις τηλεφωνο!!![]()
![]()