Walter White
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ο συμπαθων την ΧΑ Walter White δεν νομιζω να εσκουζε για το θεμα αυτό.
αν και καθήμενος, ομιλεις ορθά
ο συμπαθων την ΧΑ Walter White δεν νομιζω να εσκουζε για το θεμα αυτό.
Α τοσο υψηλο IQ εχεις;Με το να συμπαθεις την Χ.Α.;αν και καθήμενος, ομιλεις ορθά
να ψηφισουμε τους ικανους δλδ?Ρε αφήστε τις εξυπνάδες και κοιταξτε τι θα ψηφισετε, μην φαμε στη μαπα τους ανικανους. Κι αφήστε τις σοφιστειες. Με μενα μιλας τωρα. Αντε.
Α τοσο υψηλο IQ εχεις;Με το να συμπαθεις την Χ.Α.;
1) Για το θεμα της ΧΑ, προδήλως αναμενεται η αποφαση του δικαστηριου. Μετα θα παρουν όλα τον δρομο τους.περαν της χρυσης αυγης λοιπον που εαν εκανε ο ΑΠ τη δουλεια του δεν θα υπηρχε καν θεμα συζητησης,
το ΚΚΕ με τι δηλωση του επιτρεπεται να συμμετασχει στις εκλογες οταν δεν αποδεχεται τ συνταγμα?
τα κομματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με ποια δικαιολογια εξακολουθουν να υφιστανται και δεν εχει διαταξει τη διαλυση τους ο ΑΠ και τη φυλακιση ως εχθρους του πολιτευματος των μελων του οταν υψηλοβαθμα στελεχη τους εχουν παραδεχθει δημοσια πως καταπατουν το συνταγμα κατα συρροην και κατ εξακολουθηση?
εισαι λοιπον υπερ της νομιμοτητας γενικα ή μονο υπερ της νομιμοτητας που εξουδετερωνει τους αντιπαλους σου?
Και εγω εθνικιστης ειμαι,αλλα με τιποτα δεν θα υποστηριζα ΧΑΗταν μια λεκτική υπερβολή
Δε συμπαθω τη ΧΑ, ειμαι εθνικιστής και όχι ναζιστής
Όχι, να επιλεξεις ικανους. Όχι τους χειροτερους. Δυσκολο είναι?να ψηφισουμε τους ικανους δλδ?
βουλτεψη
κικιλια
γιακουματο
ντινοπουλο
μισελ
αδωνι
βοριδη
κλπ
Και εγω εθνικιστης ειμαι,αλλα με τιποτα δεν θα υποστηριζα ΧΑ
Σωστα μιλας εδώ. Και κατά τη δικη μου αποψη είναι αδιανοητο να εισαι εθνικιστης και να υποστηριζεις νεοναζιστες. Αλλά σε αυτην την χωρα όλα στρεβλά γινονται.Και εγω εθνικιστης ειμαι,αλλα με τιποτα δεν θα υποστηριζα ΧΑ
Τους τρωμε στην μαπα 30 χρονια τωρα.Αλλα 4 θα σε πειραξουν;Δεν θελουμε να συνεχισουν οι ιδιοι ανικανοι.Ρε αφήστε τις εξυπνάδες και κοιταξτε τι θα ψηφισετε, μην φαμε στη μαπα τους ανικανους. Κι αφήστε τις σοφιστειες. Με μενα μιλας τωρα. Αντε.
Δεν σου ειπε όμως ότι τελικα θα ψηφισει Συριζα.συμφωνουμε λοιπον. Δες τι έγραψα.
ελα, γνωριζεις μηπως τι γραφει η δηλωση που υποβαλλει καθε κομμα προκειμενου να του επιτραπει η συμμετοχη στις εκλογες? ειπαμε ΕΑΝ ο ΑΠ εκανε σωστα τη δουλεια του θα γινονταν οσα γραφω. Εξακολουθεις να εθελοτυφλεις επικινδυνα παντως, οταν καταντησετε ισοδυναμοι της πασοκαρας ισως να αρχισεις να ψαχνεσαι...1) Για το θεμα της ΧΑ, προδήλως αναμενεται η αποφαση του δικαστηριου. Μετα θα παρουν όλα τον δρομο τους.
2) Για το ΚΚΕ δεν υφισταται κανενα ζητημα, ουτε αποτελει απειλη για κανεναν.
3) Για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εγραψες απλως μια παραγραφο λάϊκισμού ανάξια σχολιασμου.
Τι γραφει τύπε?ελα, γνωριζεις μηπως τι γραφει η δηλωση που υποβαλλει καθε κομμα προκειμενου να του επιτραπει η συμμετοχη στις εκλογες? ειπαμε ΕΑΝ ο ΑΠ εκανε σωστα τη δουλεια του θα γινονταν οσα γραφω. Εξακολουθεις να εθελοτυφλεις επικινδυνα παντως, οταν καταντησετε ισοδυναμοι της πασοκαρας ισως να αρχισεις να ψαχνεσαι...
Τους τρωμε στην μαπα 30 χρονια τωρα.Αλλα 4 θα σε πειραξουν;Δεν θελουμε να συνεχισουν οι ιδιοι ανικανοι.
Να βγουν αλλοι.
Δεν σου ειπε όμως ότι τελικα θα ψηφισει Συριζα.
Και σε σενα το λεω παντως, να επιστρεψεις στη ΝΔ για να μην φαμε στη μαπα τους ανικανους.ελα, γνωριζεις μηπως τι γραφει η δηλωση που υποβαλλει καθε κομμα προκειμενου να του επιτραπει η συμμετοχη στις εκλογες? ειπαμε ΕΑΝ ο ΑΠ εκανε σωστα τη δουλεια του θα γινονταν οσα γραφω. Εξακολουθεις να εθελοτυφλεις επικινδυνα παντως, οταν καταντησετε ισοδυναμοι της πασοκαρας ισως να αρχισεις να ψαχνεσαι...
Ουδόλως. Ρώτα τον.Πλάκα κανεις; Ειναι δυνατον;
οτι εισαι πιρφοροςΤι γραφει τύπε?
ο αδωνις και ο βοριδης τι ειναι κατα τη γνωμη σου δημοκρατες? ακομη και απογονους δοσιλογων συνεργατων των ναζι εχει η συγχρονη συγκυβερνηση, με το να κλεινεις τα ματια δε σημαινει οτι εξαφανιστκαν.
Να χαρεις, μην αρχισεις παλι τα περι "αυταπόδεικτης καταπατησης του Συνταγματος" γιατι δεν θα το αντεξω.οτι εισαι πιρφορος
αφου δε θεωρεις σοβαρο πολιτειακο θεμα τη δημοσια παραδοχη της συνεχους καταπατησης του συνταγματος, δεν υπαρχει λογος να συζηταω με καποιον που εχει πεισει τον εαυτο του πως τωρα ειναι εξω μια ηλιολουστη καλοκαιρινη μερα