memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ετσι ειναι αν ετσι νομιζειςΠρέπει να παραδεχτείς οτι σε τάπωσα
Η μίμηση αποτελεί μορφή κολακείας, οπότε και σε ευχαριστώ. Θαυμάζεις το σωστό άτομο.
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
ετσι ειναι αν ετσι νομιζειςΠρέπει να παραδεχτείς οτι σε τάπωσα
Η μίμηση αποτελεί μορφή κολακείας, οπότε και σε ευχαριστώ. Θαυμάζεις το σωστό άτομο.
Χουντικοι 40 χρονια μετα την πτωση της Χουντας δεν υπαρχουν.
Αυτά είναι μαλακιες.
Τίποτα. Αν τους ρωταγες τι βαθμο ειχε ο Ντερτιλής δεν θα ηξεραν να σου πουν.Οι χρυσαυγιτες που πηγαν "αγημα" στην κηδεια του Ιωαννιδη και εριχναν μπαλωθιες στην κηδεια του Ντερτιλη, τι ειναι;
Ωραια πάσα.
Εσυ τύπε προτιμάς οι ψηφοι των χρυσαυγιτων να εντασονται σε ένα ακραιο ναζιστικο κομμα, ή να απορροφηθουν σε έναν μετριοπαθή μεγαλο πολιτικο σχηματισμό?
με βαση το συνταγμα, ο αρειος παγος δεν θα επρεπε να επιτρεψει καν τη δημιουργια ναζιστικου κομματους οπως και να απαγορεψει την λειτουργια οπουδηποτε πολιτικου σχηματισμου που αποκυρυσσει ή καταπατα το συνταγμα. Θελεις να κατσουμε να βρουμε ποια κομματα λοιπον λειτουργουν παρανομως και αντισυνταγματικα ή θα κανεις τον κινεζο?Ερωτάσαι κι εσυ λοιπον. Προτιμάς να είναι σε ξεχωριστό ακραιο κομμα οι ακραιοι?
Γιατι πρεπει να επιλεξω τα σκατα από την διαρροια?Οι συνδικαλιστές, οι "φοιτητές" που τραμπουκίζουν άλλους, οι "αγωνιστες" που καινε ανθρώπους επειδή θέλουνε να δουλέψουνε...ειναι καλύτεροι απο τους χρυσαυγίτες;
και το μαιο γιατι σκουζατε οτι οι χρυσαυγιτες θα ψηφησουν δουρου
Δεν εχω πρόβλημα, αν και εχω την προαισθηση ότι θα αρχισεις παλι τα "νομικα" και θα εκνευριστω.με βαση το συνταγμα, ο αρειος παγος δεν θα επρεπε να επιτρεψει καν τη δημιουργια ναζιστικου κομματους οπως και να απαγορεψει την λειτουργια οπουδηποτε πολιτικου σχηματισμου που αποκυρυσσει ή καταπατα το συνταγμα. Θελεις να κατσουμε να βρουμε ποια κομματα λοιπον λειτουργουν παρανομως και αντισυνταγματικα ή θα κανεις τον κινεζο?
με βαση το συνταγμα, ο αρειος παγος δεν θα επρεπε να επιτρεψει καν τη δημιουργια ναζιστικου κομματους οπως και να απαγορεψει την λειτουργια οπουδηποτε πολιτικου σχηματισμου που αποκυρυσσει ή καταπατα το συνταγμα. Θελεις να κατσουμε να βρουμε ποια κομματα λοιπον λειτουργουν παρανομως και αντισυνταγματικα ή θα κανεις τον κινεζο?
Προσωπικα μου είναι αδιαφορο. Λογικο θεωρω να ψηφισουν την πιο ανοητη επιλογή.και το μαιο γιατι σκουζατε οτι οι χρυσαυγιτες θα ψηφησουν δουρου
Οι συνδικαλιστές, οι "φοιτητές" που τραμπουκίζουν άλλους, οι "αγωνιστες" που καινε ανθρώπους επειδή θέλουνε να δουλέψουνε...ειναι καλύτεροι απο τους χρυσαυγίτες;
Γιατι πρεπει να επιλεξω τα σκατα από την διαρροια?
Ποιος το λεει?αυτο με τη μαρφιν πρεπει να τελειωσει μια μερα παρακρατικοι αναρχικοι που δεν εχουν καμια σχεση με την αριστερα
Ρε αφήστε τις εξυπνάδες και κοιταξτε τι θα ψηφισετε, μην φαμε στη μαπα τους ανικανους. Κι αφήστε τις σοφιστειες. Με μενα μιλας τωρα. Αντε.μιας και ανέφερες σκατα και διάρροια
Ντινόπουλος
Γιακουμάτος
Μη φοράς γαλάζια γυαλια, εκτίθεσαι
Αν εννοείς την υπάλληλο δουρου, τότε μπορεις να μας πεις πως έφτασες σε αυτό το συμπερασμα;
ο συμπαθων την ΧΑ Walter White δεν νομιζω να εσκουζε για το θεμα αυτό.τα ξεχασες δεν θυμασε που σκουζατε οτι τα χρυσαυγουλα ψηφιζουν δουρου
παρακρατικοι αναρχικοι που δεν εχουν καμια σχεση με την αριστερα
περαν της χρυσης αυγης λοιπον που εαν εκανε ο ΑΠ τη δουλεια του δεν θα υπηρχε καν θεμα συζητησης,Δεν εχω πρόβλημα, αν και εχω την προαισθηση ότι θα αρχισεις παλι τα "νομικα" και θα εκνευριστω.
Ρε αφήστε τις εξυπνάδες και κοιταξτε τι θα ψηφισετε, μην φαμε στη μαπα τους ανικανους. Κι αφήστε τις σοφιστειες. Με μενα μιλας τωρα. Αντε.